ama dediği futbolcunun ismini yazdığımda garip şeyler çıktı üstad.yani şu gelen bukalemunlar varya eğlenmek için gelenler o yüzden şüphelendim sürç-i lisan ettiysem affola
aci ama gercek bizim takimda hic bir oyuncu ceza sahasi disindan vuramiyor -.-
Aslında Vuracak Oyuncu Cok Fakat Vuracak Pozisyonu Üretemiyoruz Yoksa Colman Burak Halil Adrian İyi Vuran Oyuncular Normalde Biz Anormallerdeyiz (MALESEF)
Şenol Hoca'yı eleştirenlere lafım yok tabi ki eleştiri olacak.
Ancak istifa + laf edenlere yazıklar olsun.Adam takımın başına geldi.Uyuyan takımı uyandırdı.Türkiye kupası ardından Süper Kupa kazandırdı takıma.Ve üstüne'de kupa gelmesede bizi şampiyon etti.Kimse inkar edemez.Eden fenerlidir zaten !
Ciddi bizim 'bazı' taraftardan nefret ediyorum.Facebook'ta olsn başka yerde olsun yorum falan okuyasım gelmiyor.Futbolcuya hocaya yönetime küfürden başka bişe yok.Millete kolay geliyor laf etmek.Kolaysa gidin siz Trabzonspor'un başında olun sonra konuşun.
ama dediği futbolcunun ismini yazdığımda garip şeyler çıktı üstad.yani şu gelen bukalemunlar varya eğlenmek için gelenler o yüzden şüphelendim sürç-i lisan ettiysem affola
Zannetmiyorum!!
Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yaa Kadro kisitli, SL katilacagimizi bes gün önce Haber almis bir Takimimiz. Yani 20 Milyon $ ekstra Para gelecegini bes gün önce Haber almis bir Takim`dan bahsediyoruz.
Bu Kadro ile , bu basarilara Sapka cikartilir
Peki Ş.Ligine alınmasaydık sizce bu transferler lig için yeterlimiydi,eğer hayırsa cevabınız bu sene şampiyonluğa oynamayacakmıydık gerekli transfer yapılmadı
Shotanın Bir Sözü var Türkiyede transfer Youtube Videoları ile yapılıyor. Doğru ve yerinde Bir tespit.
bsimdan gecen olayi anlatayim size.
kankam sultanahmette otelde calisyor..olay haziranda oluyo..benimde ankaradan misafirlerim geldi arabayi onun otelinin otoparkina biraktim sultanahmette geziyoruz misafirlerle..sonra ben arabayi almak icin otele gittim lobide metin diyadin 2 tane menejer youtubedan futbolcu izliyorlar saka degil canli canli gordum ..ama metin diyadini gorsen (defans oyuncusu icin) ufff bu adam cok iyi bu adami alabiliriz falan diyo saka degil bu.
neyse ben ayrildim sonra menejer demiski ugura kankime ugur demis ordusporun demis rakipkerine bol bol oyna kesin duserler demis bu sene...
ne yazikki dogru topcular youtubedan izlniyo turkiyede
Şenol GÜNEŞ ne yapsın.Ağzıyla kuş tutsa yine olmuyor.Taraftara yaranamıyor.Halen adama taktik özürlüsü diyen beyin özürlüler,daum sendromlular var. Bu pislik içinde iki ayrı sezonda iki kez 82 puan toplamış ama mafya-şike kıskacında tacını giyememiş.Yazık adama vallahi.Suçu adam gibi Trabzonsporlu olmak...
yoneticiler buna nasil musade ediyor..
hayir sanirsin senol hoca'ya kufrettiler..bu ne tahammulsuzluktur arkadas.
kendinize gelin.terbiyesizlik yapmanin luzumu yok..
Volkan-Sapara bu ikisi sakat ya da cezalımı.Ben bilmiyorum.Keşke kadroda olsalardı ama demekki hoca onları da yeterli görmüyor kadroya almadığına göre.............
bugün taktiksel anlamda sinifta kaldi senol hoca...82de alanzinhodan ne gibi mucize bekliyordu merak ediyorum...adrian ve henriquenin degilde genclere artik daha fazla ilgi göstermesi gerek...
ve 32 kisilik kadroda her maglubiyetten sonra yogun mac trafigini neden olarak kullanirsan kusura bakma ama o zaman rotasyon denen bisey var onu beceremedin hoca..
sampiyonlar ligi bitti avrupa liginde bu futbolla zaten bi gramm sansimiz yok bakalim ondan sonra mazeret ne olacak
ya gerçekten özür dilerim üstad ben daha yeni foruma üye oldum. bu ismi yazınca garip 2 resim çıktı bende bukalemunlardan sandım seni tekrar kusuruma bakma
Yorum