Transfer sart ama maalesef senol hocanin bu isden pek iyi notu yok. bu demek degilki ISTIFA edsin.........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Kahir gecemizdi,tarihe Trabzonsporun utanc gecesi olarak bu gece yazilacaktir.
Yillardir takimi takip ediyorum,Trabzonsporun bu kadar aciz,bu kadar sefil oldugu bir mac hatirlamiyorum.
Bu utanc bu futbolculara aittir,senol günes de cok hatalar yapmistir bu futbolculardan hicbiri g.birligi macinda oynatilmamalidir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Avni Aker'in bilet gişesinin hemen yanında, bakın karşısında değil hemen gişenin penceresinin yanında dikilip " Maraton 30 liraaaaaaaaaaaa, yol tarafı 20 liraaaaaaa, maratona deniz tarafına yol tarafına bilet vaaaaaaaaar" diye bağıranları susturmayan yönetim Allah belanı versin ! Çok mu zor iki tane polisi oraya diktirmek !
Maç öncesi 2 beşiktaşlı, 1 galatasaraylı 3 çocuğu stadın oraya getirdim. Rize'den gelmişlerdi. Lise 2 talebeleri. Stadın yolunu bilmedikleri için meydandan stadyuma kadar yardımcı oldum onlara. Yukarıda bahsettiğim diyalogları o çocuklar gişeden 40 lira verip maraton bileti alırken duydum. Stadyumda yanımda oturan delikanlının maç sonu söylediği şey " yazık 25 lirama, öğrenci adamız ".
Yani galatasaraylı, beşiktaşlı çocuklar 40 lira veriyor, Trabzonspor'lu 25 liraya karaborsacıları sevindiriyor. Buna sebebiyet veren yönetime hakkımı helal etmiyorum !Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
O adamlar nasıl gelirler hiç press yapılmadan bizim ceza sahamızın önüne kadar ya . En az 10 defa geldiler . Buzamana kadar en fazla 2 3 defa gördüm şu ortasahamızın bu sekilde press yapmamasını yaİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKahir gecemizdi,tarihe Trabzonsporun utanc gecesi olarak bu gece yazilacaktir.
Yillardir takimi takip ediyorum,Trabzonsporun bu kadar aciz,bu kadar sefil oldugu bir mac hatirlamiyorum.
Bu utanc bu futbolculara aittir,senol günes de cok hatalar yapmistir bu futbolculardan hicbiri g.birligi macinda oynatilmamalidir.
Yorum
-
1-gs takımını karşılayıp gs formalarıyla poz veren yavşaklar mutlu oldular ama biz olmadık. ve o yavşaklar trabzonsporun üzerinden elini çeksin artık.
2- selçuğa ve diğerlerine tepki verip onları motive eden yavşaklarda mıtludur. ama biz değiliz
3- takımın en önemli adamlarını bedava verip, sıradan oyunculara tonla para veren yavşaklar da mutludur ama biz değiliz.
bütün bunlara ramen trabzonsporun bu takımı gs den daha kötü değil. bu akşamki maçın kaderini cech yaptığı hata belirledi onun yerine celustka olsa çok daha farklı bir maç olurdu.
Yorum
-
Anti Jaja'cılar, Bu takım geçen seneden iyi diyenler, Adrian'a sabır diyenler. Bugün konuşun bugün.
Yönetimin hep yanındaydım ama YÖNETİM İSTİFA. Yeter artık. Bu takımın hiçbir hakkını kollayamamayı bırak, parasını da boşa çarçur ediyorsunuz. Dünya starını Araplara verip , sokakta 100lercesi olan edriyinları getiriyorsunuz ! Koca bir YUH !Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
fener Allah belanı versin senin hırsızlığın yüzünden takım dağıldı, alacağımız paraları alamadığımız için yeterli transferler yapamadık bu durumun 1 numaralı suçlusu sensin...
şenol hocanın bazı takıntıları var( gençleri oynatmamak, oyuna müdahelede geç davranmak falan) ama geçen seneki çalınan şampiyonluğumuzun asıl mimarıda odur şu kadroyla elinden geleni yapmaya çalışan da odur, istifa diyenler ALLAH ÇARPAR...
Yorum
-
evet gençler deplesmanı ki sahasında şuanakadar sadece gs ye yenildiler. diğeri kadıköyde fener...gerçekçi olmak lazaım şuanki mantalite futbolla işimiz çok zor.... ama çookkkk. ama bizim takım kesinlikle bu kadar kötü bir takım değil. ama hırs mücadele ruh sanki çok yorgunuz bu ara hem fizik hem beyinİlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca gönderilmiş, takım yenilenmiş.Böyle şeyler yapmayalım arkadaşlar, skor taraftarlığının kimseye bir faydası yok.
Kötü bir gün olabilir, hatalarımızdan ders çıkararak önümüzdeki maçlara bakmalıyız.Klişe olabilir ama gerçekten de doğru bir tabir.
Elimizdeki malzeme bu ve yarın transfer yapılamayacağına göre oyuncularımıza destek olmalıyız.
Önümüzde önemli maçlar var ve 2 galibiyet bize çok faydalı olacaktır.
Yorum
-
Transfer yapılacaktır ama istediğimiz kalitede olur mu onu bilemem.Şenol Güneş ağırlığını koymalı
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ben maci izlemedim is dolayisiyla ozetlere baktim sadece bi iki yorum yapcam kendimce
Devre arasinda ileride basan forvet ve defansada kaliteli iki takviye lazim
Cech yerine aykut monte edilmeli ilk 11e
Sistem olarak 3-5-2 ikiye donmemiz lazim iyi transferlerle
Adrian,Pawel,Piotr,Henriqe kesinlikle gonderilmeli.
Transferde de brezilya belcika polonya yerine gambiya,fildisi sahilleri,nijerya,kamerun gibi cift cigerli futbolcu ulkerine yonelilmeli.Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum