Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi hücum hattı sıfır ya bildiğin sıfır ne burak ne bişey adrian henriq bunlar la bunları nası topçu yapmışlar hele o henriq adam yürüyemiyo obezite çalım bişey atamıyo adrian efendi veremli gibi bi pas atıyo o da boş pas hep bi adam geçtiği insan gibi orta açtığı yok halil desen kapasitesi belli solda ne işi var o adamın çalım atamaz ki atsad sağ ayağına alana kdr akşam oluyor tolgada artık dinlensin iyi kaleci ama haftalardır form düşüklüğü var.
    Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• Şenol Güneşin Varlığı Hastalıklı bir Bünyenin Yaşatılması Gibi.. Şenol Hocaya Gitsin Diyenler Bunu 2 Kez Düşünmeli..
      Şenol Hoca Gitsin Diyenler Takımın Başına Morinhoyu getirecek herhalde?

Önerilerini merak Ettim ?
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sen 2 dakika orda durmasin ama ceyhun 10 dakika orda durdu ve gol atdi ;-)
        Gol atsın haftaya bakalım girecekmi oyuna. Fatih Terim i Şenol Hocayla kıyaslamam bile . Adam üçkağıtçı bi kere.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o değilde ceyhunu gördünüzmü,adam gol attı ağlayacaktı resmen,bu adamda trabzon kanı var,,,birde engin selçuk ve egemene bakın..

ben o golden sonra trübünlerin ceyhun ceyhun diye bağırmasını beklerdim,,yönetime tepki olsun diye
          aynen oyle, oyuna girdiginde bile bekledim, Ceyhun farklidir digerlerinden anlamina gelirdi bu, bunu gostermek için Ceyhun diye bagirilabilirdi
          yalniz gol atmadi o, Tolga yumurtladi, bunu baska bir kaleci yapsa baska bir takimda, shikeci derdik bunu da kabul edelim
          Tolga dinlensin Onur kaleye geçsin artik, Tolga gs karsilasmalarinda çogu zaman saçmaliyor zaten, sinirimi bozuyor, hazard ne toplar atti uçtu kurtardi, Selçuk'un topuna bakti yedi, ivesa alex'in vurusuna baktiginda shikeci ivesa dedik, artik bazen dogrulara dogru demesini bilmemiz lazim.....
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Şu bilmem ne ettiğimin liginde kaybedilen bir maçı neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum. Şampiyon olsak da şampiyonluğu vereceklerini mi düşünüyorsunuz?
            http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• Polonia Warschau Baskani simdi kendi kendine diyodur adrian gibi enayidan 5 million euro cebimize girdi...

Yorum

• orta sahan ne kadar güçlüyse sen de o kadar güçlüsün o kadar basit bu sene ORTA SAHAMIZ YETERSIZ KALITE BAKIMINDAN YETERSIZ
                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hedefin kimin olduğu ne önemi var kendi sahanda kaptanın kendi seyircinden şişe yedi diye lanse ediliyo şimdi twitter'da falan

Oradaki Taraftar her türlü elestiriyi hak ediyor zaten. Rezil herifler...!
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• [QUOTE=Yiğit SARI;1918192722]

Kim attıysa elleri kırılsın pislik. Utanç verici hemde çok[/QUOT

Tam bir rezillik, Tolgaya cok ayip oldu.

Yorum

• Bu maçın tek özeti = JAJA COELHO
                      Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                      18.11.2009

Yorum

• Takım yumuşak oynuyor, Kızlar gibi oynuyoruz. Kızlar liginde daha çetin oynayan takımlar vardır.
                        Burak sadece koşu yapıyor ayağına gelen topa bile gitmiyor. Gelmesini bekliyor. Sadece arkaya koşu, gerisi 0 Son 4-5 haftadır.
                        Defans zaten rezalet. En başından beri diyoruz.
                        Zokora-Colman hariç takımda top oynayan adam yok. Topa girmeye tenezzül etmiyorlar. Henrique'den bu kadar rezalet bir oyun cidden beklemiyordum. Adrian derhal bu gece valizini toplasın gitsin.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya ona mi attilar sanki...Ne laf anlamaz adamlarsiniz...Yerde yatan Baros denen herife atildi...Oda araya girince onun yüzünde patladi...Gayse'ye karsi oynadiklari rezil futbola saysinlar...Gerci tolga böyle birseyi kesinlikle haketmedi ama sahada hak eden futbolcular vardi..

e yuh. bunuda gördük ya burda.
                          Oscar CARDOZO
                          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak haltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şenol güneşe laf edenleri foruma sızmış şikebahçeliler diye düşünüyorum
                            Yavaş ol...
                            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Hepimizin hataları olduğu gibi Şenol hocanın da olabilir normaldir. Çarmıha germeye lüzum yok. İlaveten, Tolga Baroş'u savunurken yüzünde patlayan şişe, benim kalbimde patladı, o veled-i zina rahat yüzü görmesin.. Elimizden gidenlere sövüyoruz, elimizde kalanlara su şişesi atıyoruz, sonra suçlu şu suçlu bu.. Lanet olsun böyle aptallara.
                              “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                * Vay be bu takımın hiç kredisi yokmuş , hani nerde benim için Avrupa önemli lig önemli değil diyenler , ayıp valla ayıp billahi ayıp !
                                sedat kardeşim.

kötü futbolu kimse eleştirmiyor.

bak dikkat et herkes mücadele etmeyen aylak aylak sahaa dolaşan 2 metre yanındaki adama pres yapmayan ve buna 80 dakika kayıtsız kalan hocayı eleştiriyor herkes.yukarıda bi yorumda 17 yaşındaki arkadaş ne dedi biliyormusun?ben 17 yaşımdayım bu zamana kadar bu kadar rezil Trabzonspor izlememiştim.

aslında gecenn özeti bu!
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X