Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DoxuqanACAB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kadro zayıf arkadaş istanbul takımlarının kadrolarına bakın !
    Tuncay Bekiroglu degilmiydi diyen Oyunculara Trabzonspor dedikmi hemen bize gelmek istiyorlar gidip 2-3 tane dogru dürüst adam alsaydilar

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu da futbol yorumum olsun başlığa:

Şenol hocaya gitsin diyenleri ciddiye almıyorum, almayacağım.

Siz de beni ciddiye almayabilirsiniz.
      Ama yazık.

Şenol hocayı böyle yerden yere vurmak ayıptır ayıp.
      Şenol Güneş Olmazsa CL De Eminim 0 Çekerdik..

Her Puan Ve Para Helaldir Şenol Hocaya.

Hepsi Onun İstediği Transferlerde Kullanılmalıdır
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• henrique adrian alan vittek sapara bunları sat yada at ! Burakıda iyi bir paraya acil satmamız lazım elimizde patlayacak yoksa poposu tavan yaptı çünkü !!
        Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
        18.11.2009

Yorum

• İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          millete ceza vermek icin harcayacaginiz mesaiyi daha yararli seylere harcayin..
          kac saat burada bir suru adam kapatin diye yalvardi..
          geciniz..
          Neyin yararlı olup olmadığını kim belirliyor?
          Sinirinizi başka yerden çıkarın kardeşim.

Yorum

• Senol Günes, Eren...Sercan...Pawel gibi oyuncularin vardi ne oldu onlara...

Yorum

• Kim attıysa elleri kırılsın pislik. Utanç verici hemde çok

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak Sandalyeyle Çık Maçlara İlerde Otur Top Geldimi Kalk
                bi an gözümde canlandırdım hakkat la daha faydalı olur
                Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• boşuna kaleminizi yormayın arkadaşlar. takımımızda toıp sürmesini, top stop etmesini bilmeyen bir sürü topçu var..
                  mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    zaten senol hoca 60 yasinda istesende kalmayacak o zaman ne yapacan
                    takimimi tutuyorsun hocayimi karar verin Ziya dedigin adam takimi iki sene lig ikincisi yapti senol hocadan farki yok kafana takma senol hoca kac kere gonderildi biraz gidin wikipediaya bakin Senol hocanin hocalik doneminde sampiyonlugu yok elin fatih terimi kac sampiyonlugu var simdi ertugrul saglamin bursayla sampiyonlugu var senol hoca trabzonsporun en iyi kadrosuna hocalik yapti 3 sene sampiyon yapamadi o kadrodan 6 milli topcu vardi birakin adamciligida kulubunuz icin hayirlisini dusunun senol hoca elini tasin altina koyacak gidip topcu aldiracak yada genclere yerini birakacak. bugun ugrassak tolunay sota dan birini aliriz istesek ertugrulu bile aliriz
                    O dedigin adamlar bizde bi is yapamazlar. Senol Hoca bizi ne halde aldi ve getirdigi duruma bak. Simdi ise takimi yine sifirdan kurduk burda da kimin sucu var senol hocanin mi yoksa kendi oyuncunu tutamayan yönetimdemi?
                    Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Şenol Güneş sonuna kadar yanındayız sonuç ne olursa olsun bırakında bu şerefsiz ligde bir tane adam gibi adam kalsın...

Yorum

• Şenol Hoca'ya laf atanlar gitsin diyenler okadarda değil.En büyük hazinemiz Şenol Güneş..

Ama Yönetimin Karsa kadar yolu var..Onların yüznden bu durumdayız.Ne hakkımızı savunurlar ne adam gibi transfer yaparlar.Onu bırak elindeki adamları takımda tutamıyorsun..

Yorum

• Bir çocuğa bu yorumu yaptırıyorsanız siz utanın '' ne yaptınız be ben büyüyünce BURAK,HALİL,ALANZİNYO OLCAM DEDİĞİM ABİLERİM ''
                          FIRTINA

Yorum

• maçı zaten önemsemiyordum, ama böylede oyun beklemiyordum, 2-0 a yattık resmen, taraftar takımı ateşlemiyor, 80 den sonra alanzinho giriyor, madem celustka girdi orta sahada o oynasın niye geride oynuyor
                            neyse takım yorgundu diyelim bu sefer, gençler maçınada dinlenemez haftaya bakarız artık
                            ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
                            verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
                            Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

• Kadromuz kötü malesef. İyi bir takım değiliz. Galatasaray da yeni kurulmuş bir takım ama futbolcuları kaliteli. Kaliteli oyuncu için uyum muyum hikayedir. Jaja dediğimiz adam geldiği ilk gün kumaşını belli etmişti. Aylardır Adrian bekliyoruz bir şey yapsada yüreğimize yada bir tarafımıza giren 5 milyonun acısı biraz dinse diye.
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• o değilde ceyhunu gördünüzmü,adam gol attı ağlayacaktı resmen,bu adamda trabzon kanı var,,,birde engin selçuk ve egemene bakın..

ben o golden sonra trübünlerin ceyhun ceyhun diye bağırmasını beklerdim,,yönetime tepki olsun diye
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X