şenol hocanın tek hatası günlük başarılar peşinde olması bize geleceğin takımını kurmalı herşeyden önce ortaya sistem koymalı ve o sistemi ısrarla sürdürmeli mesela geçen sezonun ilk yarısında zaman zaman oynadığımız futbol gerçekten çok iyiydi ama şampiyonluk potasına girince sistem rafa kalktı o sistemde ısrar etmeli yoksa bu futbollla sistemle çok fazla bi yere gelemeyiz şapkasını önüne koyup düşünmeli hoca taraftar sahada mücadele eden top oynayan takım istiyor skora takılan çok fazla taraftar yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Öyle demeyin arkadaşlar çok efendi disiplinli bi takımımız oldu neden böyle yapıyorsunuz disiplin şart takım olabilmek şart bakın her maç kardeş kardeş ne güzel oynuyoruz sarhoş jaja çirkef egemen psikopat engin sinsi selçuk vurdumduymaz yattara bunların hepsinden kurtulduk rahata erdik valla oh devlet dairesi gibi maşallah pek terbiyeli hepsi futbolcularımızın bize yakışn budur önemli olan efendi olmaktır skorun önemi yok 3 yeriz 5 yeriz ne olacak ki.Hırsız çok,polis çok,adalet yok.
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleortasahada top yapacak oyunu kanatlara yayacak adam yok!
her topu burak'a atma isteği nedir arkadaş deli olacam yaaaa.
yönetimde sağolsun adrian,henriqe gibi adamlara milyon eurolar vererek takımın içine etmişler. istifa falan etmek yok önce takımdaki fazlalık işe yaramazları göndereceksin sonra hocanın istediği adamları alacaksın en önemlisiMASAYA YUMRUĞUNU VURUP GEÇEN SENEKİ ŞAMPİYONLUĞUNU İSTEYECEKSİN FEDERASYONA BASKI KURACAKSIN. hepsini halledince yolun açık olsun deriz
Yenemk yenilmek değill de en öenmlisis de önemlisi ''MASAYA YUMRUĞUNU VURUP GEÇEN SENEKİ ŞAMPİYONLUĞUNU İSTEYECEKSİN FEDERASYONA BASKI KURACAKSIN'' bu benceee
Yorum
-
neyi tartisiyorsunuz,ne bekliyordunuz Fransa da bu takim son enerjisini tüketti zaten.Sen taca atman gereken topu atmazsan öyle gol yersen bu yorgunlukla zaten cikartamazdin.Bizim amacimiz kendimize ilk 4 arasinda yer bulmak olmali.Her seye ragmen bu ülkede yasadikca alisin.Sürü pisikolojisinden kurtulamayan kuddusi serefsizi o kirmiziyi gs li futbolcuya cikarabilirmiydin.iho istifa.
Yorum
-
Ülkedeki rezil futbol ortamını temizlemek için gs bu yıl şampiyon yapılacak..
Kadrolarını sil baştan kurdular ve o heycanla gidiyorlar..
Biz bu yıl ş.ligindeydik ama onun heyecnını bile yaşıyamadık..
Taraftar yorgun takım yorgun yönetim korkak hoca bıkkın..
Bir an önce devre arasına kendimizi atmalıyız bu ara iyi olacak bizim için..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
İlk yarı aynısını düşündüm,düşündüm,düşündüm...İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam eksiltebilen oyuncu olmaz mı bir takımda..
İkinci yarı televizyonu kapatıp bilgisayarımın başına oturdum.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
resmen ezildik...ama hakkettik...kapasitesi belli adamlardan her hafta mucize bekliyoruz...Henrique bu işte fazlası yok ki ...Adrian da bu kadar fazlası yok...bu ısrar niye...adamlar Semih gibi,Emre Çolak gibi gençlerle Feneri de Bizi de ezdiler...bizde Eren var,sercan var ama onlara güvenip forma verecek cesaret yok...bu sene ,özellikle son 5-6 maçtan hiç zevk almadım...30 yıl öncesinin Türkiyesinin futbolunu oynayan bir takım...maalesef büyük bir operasyon gerekiyor...kangren olmuşsa kesmek lazım...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum