hal şu selcukla egemenı konusuyor su mıllet ya cıldırmamak elde bıle degıl selcukun tınında bıle degıl bu olanlar sız neden bukadar zorlanıyorsunuz anlamıyorum....halamın daş........olsaydı amcam olurdu..........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Trabzonspor'da geçen seneye göre iki şey göremiyorum.
1- Heyecan yok. (Yattara ve Jaja'nın yokluğu)
2- Burak haricinde forvet yok. (Umut Bulut olabilirdi veya yerine başka bir iyi golcü alınabilirdi.)TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.
Yorum
-
Hakem o kadar yanlış karar verdikten sonra tribünden ve bizim futbolculardan çıt bile çıkmayınca adamda rahat rahat istediği kararları verdi. Avni Aker'de alıştık artık böyle kararlara. Deplasmanda bile bu kadar kolay çalamıyorlar o düdükleri.İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye hep tepkiler takıma,görmüyo musunuz haftalardır hakemler bizi mahfediyor.
2. golde faul mu vardı?
Zokora'nın pozisyonu kırmızı kart mıydı?
Tüm kararları Gs lehine verdi hakem,Ebou'yi,Melo'yu 10 kere atması gerekiyordu.
Hayır gidip şimdi Zokora'ya 2 maç ceza gelir fener maçında oynayamaz birde..33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
Gs sempatizanları defolsun gitsin ilk önce..kendileri kim olduklarını çok iyi biliyorlar..gs ye niye sempati besleyim hepsi birbirinden pislik eziklerin..Gecen sene degilmiydi hakem iteklemesiyle düşme hattından çıkan gs..her takimn kötü oynamaya hakkı vardır..Can'ın saolsun Trabzonspor um..
Yorum
-
takımda koşmayacak olan adam siktirsin gitsin. glibiyetiyle değil oynadığı futbolla başımı dik tutacak bir takım istiyorum. 30 senedir şampiyon olamyoruz bırakın bu kadar isyan etme hakkımız olsun. dün zaten havaalanndaki görüntüleri görünce yeterince kahroldum
Yorum
-
* Aynen abi , Kuddusi bize top oynatmadı resmen ...İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMental yorgunluğu dikkate alalım. Oynadığımız maç sayısı rakiplerin iki katı. Saha dışı olaylar bir tarafta. Bu şartlarda ne idüğü belirsiz bir ligin maçına konsantrasyon o kadar değil.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja,Jaja,Jaja,Jaja,Jaja,Jaja,Jaja,Jaja,Jaja geri getirin lan Jaja'yı devre arasında geri getirin adamı. Adrian'ın kafaya koyayım beşe on.Katılıyorum, Jaja geri alınmalı. 10 Milyon € versek de üzülmem. Adam oynuyordu.İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja geri alınsın. Antremana çıkmasın isterse umrumda değil. En azından sahaya çıkınca bir şeyler veriyordu takıma. O olmayınca ileriye top bile taşıyamıyoruz.
Geçen yıl gs'ye karşı bütün maç hiçbir şey yapmadı ama bir ara pasıyla 1-0 kazandırdı maçı. Yıldızlar öyle oluyor.YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum