Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    YA ANLAMIYOSUNUZ YADA ANLAMAK İSTEMİYOSUNUZ

Hoca Bu oyunculardan SADECE Halil ve Zokorayı Aldırdı Digerlerinin Hic birini İSTEMEDİ Ama M..K Mithat halisi O... Teki Neyse konusamicam
    ya guzel kardesim artik bunlari asin..
    bu takimi kuran senol gunes..yok transferleri o yapmiyorsa o da gitsin..
    her seferinde sucu baskalarinda aramayin..iyiyi senol gunese kotuyu baskasina yazmayin..

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Böyle rezil bi taraftar olur mu yaa? Kendi takım oyuncusuna şişe atmak nedir ya? Ne kadar cahil taraftarımız var ya.
      Orda Barosa atmak istediler Tolgaya geldi. Tolga zaten Barosun yaninda ya ona gelse düsünmez insan? O oküzü elime bi gecirsem..
      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Şenol Güneşin neresi suçlu yahu
        bu kadar oyuncu var işte. Başka da bir şey yok adam ne yapsın?
        Messi Xavi sanki yedek kulübesinde adam oynatmıyor.

Yorum

• Maç futbol oyun adı her ne olursa olsun , kazanılır kaybedilir kötü oynanır mücadele edilmez eyvallah .
          Fakat ; kendi kalecisine , kaptanına , çocuğuna pet şişe atan ve şayet davet edlen 3-5 gsli değil ise kendi takımı alehine 3 3 3 diye bağıran geri zekalı bir taraftar topluluğu eminmki dünyada yoktur .
          Maç sonu Tolga'nın suratını görmüşsünüzdür kocaman bir yarık ! Ki gelen maddeyi eliyle engellemesine rağmen olmuş yara bu .
          Bu takımı hak etmiyorsun ey taraftar !
          " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Şenol günel 3-0 Trabzonspor.

Şenol Güneş 3-0 Burak

Fatih Terim 3-0 Şenol Güneş

Semih+Emre Çolak 3-0 Şenol Güneş

Rezil futbol geliyorum dedi.

Yorum

• artik anlasilan herkes uyandi bu kadrodan birsey olmuyacagini anlasilan herkes anladi Insaallah baskanda uyanir ve transfer yapar
              Trabzonsporumuz 82 puan topluyan kadrodan as 6 topcu 2 de yedek kaybet ve yerlerini doldurama bu olursa sonuc belliydi ben dedim ama herkeste 82 puandan dolayi senol hocayi sihirbaz buragida romario zannetti ayriyeten
              baskanida seviyoruz herkes sus pus oldu herkes konusulacagi zaman sustu simdi destek zamani herkes konusuyor ben dahil
              bence transfer sezonunda ikinci sinif topculari alanlarin ismi aciklanmali senol hocami istedi yoksa surekli bize topcu kakalayan ama bir turlu vazgecilmeyen bazi menejerlerle beraber baskanmi aliyor bilelim artik onu suclayalim
              Ayiptir en iyi 4 oyuncunu rakiplerine bedavaya kaptiran bir baskan nasil hala o koltukta oturur anlayamiyorum
              sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Yonetim en basindan suclu. Bir olusum yapiyorsun, eksiklikleri, zayifliklari degistirip, gelistirip daha iyisine dogru yol alirsin. Bizimkiler tam tersi. Olusumun icine et, tekrardan paralari sacarak kimin gorup begendigi belli olmayan bir suru adami doldur, mimara de ki ben onceki binani icine ettim al bunlari bana yenisini, hemi de daha iyisini yap.

Bir suru emegin icine ettik. Seyircimiz de, yani biz de, sahaya onu bunu atmayi biliyoruz ama sikecilere iki kelam edemiyoruz tribunlerden.

Uzun zamandir takimimizin bir galibiyetini izleyemedik. Iyi futbolunu da cok az, boyle tadimlik bazi maclarda gorduk. Kadroya bakiyorum bir ton oyuncu esek yuku parayla satin alindi ve takir takir parasini aliyor ama ne kadroya girebiliyorlar, ne de girdiklerinde bir katki saglayabiliyorlar. Ne altyapi oyuncu yetistiriyor, ne de disardan gelip yildiz olan oyuncu takimla kendini ozlestiriyor. Sampiyonlugu yuzyilin en buyuk sike operasyonu ile elinden calinan takimin hakkini ne yonetimi savunuyor, savunabiliyor, ne sehrinin milletvekilleri, politikacilari, ne de isadamlari. Ne de kendi politik, cikar iliskilerine odaklanmis seyircisi. Bir avuc Don Kisot da elinden geleni yapiyor, ama elinden de gelen cok bir sey yok bu guc ve paranin iktidar duzeninde...

Off, off. Bir of ceksem karsi daglar yikilir.
                "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• yenilgi de olsa sonunda ruhunu ortaya koyacaksın. bugün ruh yoktu. ruhsuzca futbol oynadılar. elalemin ağzına laf verdik şimdi adamlar haklı resmen ezdiler bizim ruhsuzları. en çok da selçuk denen o herife gol attırdılar ya o koyuyo işte. yazıklar olsun bugünkü futbola. bu kadar ruhsuzluk olmaz. 10 kişi de olsan bi bas ilerde bi mücadele et.
                  TRABZON SPOR

Yorum

• Tolga'nın yerinde olsam 70. dakikada falan terkederdim sahayı..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ya arkadaşlar boşverin şu maçı, TV'de altyazı var: Aydınlar garanti verdi, lig bitmeden düşme olmayacak."
                      " Klüpler Birliğinden Aydınlar'a tam destek." Ülke TV'deki yorumcu da diyor ki "bu nasıl iş, şikeden en çok mağdur olan takım Trabzonspor, onların ortalığı yıkması lazım, feryad etmesi lazım, onlardan da ses yok. Kulüpler Birliği ne zaman toplansa hep destek tam destek oluyor."

Siz hala bu sahtekar ligin maçlarını izleyip üstüne bir de üzülüyor musunuz? Yazıktır etmeyin kendinize. Benim tek beklediğim şu şampiyonluğumuzu alalım, dünya gözüyle göreyim, sonrasında futbolun da dünyasının da...
                      Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
                      96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• öncelikle şunu bi anlayalım ;

burak yılmaz forvet deildir.

kanat oyuncusudur sağ açıktır. nokta .

Yorum

• Hadi hocanın istediği adamlar alınmadı falan filan da bir takımın hiç mi hücum organizasyonu olmaz ?
                          Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Trabzonspor futbolcu çöplüğüne dönmüş..

Yorum

• Gecmisini bilmeyenin gelecegi olmaz. Biz hatalarimizdan ders almayi bilmiyoruz. Ayni hatalari tekrar etmekten israr ediyoruz.

Yorum

• İlk olarak sonsuza61 tarafından gönderildi
                                Neyseki Fenere liderlik sansi vermedik

Tebrikler Gs
                                defol lan şurdan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X