İlk olarak Sefa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Oynayan bitek Colman vardı anasını satayım oda 2. yarı çöktü zaten.. Bu takımın sorunu forvetin arkasındaki 3 oyuncunun hiçbişey yapamaması.. Halil ve Henrique kanat oyuncuları değiller ama ısrarla öyle oynatılmaya devam ediyorlar.. normal 4-4-2 oynasak bundan kötü olmazdı herhalde..I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
evet benim sınıf arkadaşımİlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçta Gs formalı 14-15 yaşlarında bir kız vardı. Büyük ihtimal Trabzon'da yaşayan bir memur ailenin çocuğu ya da direk Trabzonlu. Sorunumuz o değil gerçi, bu kızın nerden bu yüzü bulduğu. Bir de bayanların izlediği yerden kapmış bedava bilet.
Yorum
-
Gerçekten kapayın kimsede yok bu olay bizim forum dışındaİlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebmn lütfen misafire kapat artık...Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Yenilgi filan üzmez beni asla,çünkü ben sadece galipken bu takıma destekleyenlerden değilim..
Beni bu takımın RUHSUZ oynaması deli ediyor..Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
şenol hoca ve aslında hepimiz hala geçen senedeyiz. hiçbirimiz bu sene hiçbir şekilde haır değiliz lige. gelinen noktada çok topçunun gönderilmesi, bir çok iyi topçunun da alınması lazım. yeni bir nefes lazım takıma icabında teknik anlamda dahi. çünkü bu takım sene başından beri çok kötü oynuyor. avrupadaki başarımızda ise hakkını teslim etmek lazım ama, inter maçı hariç iyi oynadığımız maçmız da yok.
Yorum
-
Galip geleceğimizi düşünüyordum. Mağlubiyetin yorgunlukla ilgisi yok.
KALİTE KAZANDI.
Kadro iyi olsa şampiyonlar liginde 1. bile olurduk.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum