rezil ötesi transferlerimiz var rezil ötesi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Şenol Güneş mi kurdu bu takımı! Tüm suç Şenol Hoca'nın neden gelirsin ki oralardan şimdiye bu Yönetim 10 defa gitmişti. Bu rezil Yönetimin ömrünü uzatan Şenol Hoca'dır suçlu!İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim napacak? Kaç para harcadılar transfere. Senin hocan aldırmasaydı o adamları. Şu takımı kuran benmiyim ya da Ersun Yanal mı?
Yorum
-
Tam komedi Ceyhun da bize gol atti. Tolga'nin yardimiyla. Engin nerde, birde o gol atsaydi.
Rezillik. Tam rezillik. Fatih Terim gibi bir egomanyaga korkunc hizmet ettik bugun.
Bir de mac sonunda kardes kardes konusarak terkediyorlar sahaya.
Yanarim da bir tek Tolga'ma yanarim.
Yazik oldu, rezil oldu."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye attığı her golden sonra twitter'ı inleten eyyamcı Trabzonspor'lularda bu maçta hiç üzgün değil.Galatasaray taraftarlarının esprilerini paylaşan başkalarının şeyiyle gerdeğe giren sözde Trabzonspor'lular teşekkürler.Terim'in yaptıklarını Aykut yapsa sülalesinde canlı bırakmazdınız.
Yorum
-
Sadri şener deseydi ya gs başkanına selçukla ceyhun'u oynatma diye...İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum