İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Yarın Sınavım Var Ama UMRUMDA Degil Yonetim Monetim Telefondan Arıcam Fax cekicem E-posta Atıcam Oturdum Aglıyorum Bu TAKIMI BU HALE DUSUREN Insanlar S..Gler Burda Tek ZARAR Görmemesİ Adam Senol GÜNES Hocanın Sucu Yokken Elestirmek Yerine
Yönetimin HOCANIN İstedigi Oyuncuları Almayıp Hocayı Zor Durumda Bırakıp Bize Bu Sneyi Haram eden TFF Yi Bırakıp Hocaya yüklenmek AYIP OLUR
Sunuda Söylim Hocamız Bu sene İçinde Yerini Ünal Karamana Verebilir. Sözlesmesi Bitince Gidicek Takım Basından Gercekten Yönetim İçindeki Anlasmazlıkları Gidermemiz gerekiyor
ELİMDEKİ LİSTEYİ YÖNETİME GÖNDERİCEM S...Mithat Halisini Yeter A...KTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
Tamam hakem tam bir o.c. cikti. Bir serbest vurus, bir kirmizi kart isi bitirdi. Ama sen oynarsin biraz. Kendi sahandasin. Ne bir fikrin var, ne bir yaraticiligin, ne bir ciddiyet. 90 dakka hic bir sey yapamiyorsun onurunla mucadele et. Alazinho gibi az biraz ayaginda top tutabilen bir adam niye girmez bu saate kadar. Takimin iki pas yapamadigi o kadar ortadayken.
Bugunku kadar rezil oynamamistik. Istanbul takimlarina karsi boyle hicbir zaman yenilmemeliyiz. Bu kadar haysiyetsiz ve kisiliksiz bir sekilde..."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
Ben bu sonucu gayet normal buluyorum. Devler sahnesinden düsler sahnesine gectik ya. Aslinda öyle degil bence; düsler sahnesinden ciktik, gercek dünyaya döndük. Sampiyonlar Ligindeyiz diye gercekleri hep görmezlikten geldik. GS bizi bugün uyandarmaya calisiyor. Ama uyanacagimizi sanmiyorum. Biz derin uykulari severiz.
Yorum
-
Bak temel sorunlardan biri hakeme selcuga engine gelene kadar neler varrrrrr. Mesela TARAFTAR ve TAKIMIN '0' ofans gucu..İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan şu takımın Burağı defansın arkasına sarkıtmak dışında gol atma şansı yok yazıklar olsun..bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
yanlis anlamayin burak satilmali degeri varken..3 önce gökdenizi satik ve para ile yeni bir takim kurduk ve o takim bizi 3 sene tasidi 1 lig sampiyonlugu,1kupa,1süper kupa, polanyalilar, ceh, giray, serkan, henrique göndermeli...devre arasinda olabilirTrabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
irkciliga hayir bursa
Hacıosmanoğlu İstifa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum