Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her şeyi anlarım da oyunu niye bıraktı takım!
    Cünkü az pres yapip, gsli futbolcuya dokununca hakemin faul calacagini biliyorlar.
    .

Francesco
    Totti

Yorum

• Alan hadi be yap bişeyler allah aşkına

Yorum

• Yarın Sınavım Var Ama UMRUMDA Degil Yonetim Monetim Telefondan Arıcam Fax cekicem E-posta Atıcam Oturdum Aglıyorum Bu TAKIMI BU HALE DUSUREN Insanlar S..Gler Burda Tek ZARAR Görmemesİ Adam Senol GÜNES Hocanın Sucu Yokken Elestirmek Yerine

Yönetimin HOCANIN İstedigi Oyuncuları Almayıp Hocayı Zor Durumda Bırakıp Bize Bu Sneyi Haram eden TFF Yi Bırakıp Hocaya yüklenmek AYIP OLUR

Sunuda Söylim Hocamız Bu sene İçinde Yerini Ünal Karamana Verebilir. Sözlesmesi Bitince Gidicek Takım Basından Gercekten Yönetim İçindeki Anlasmazlıkları Gidermemiz gerekiyor

ELİMDEKİ LİSTEYİ YÖNETİME GÖNDERİCEM S...Mithat Halisini Yeter A...K
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• şu rezillik nedir ya
          !

Yorum

• Tamam hakem tam bir o.c. cikti. Bir serbest vurus, bir kirmizi kart isi bitirdi. Ama sen oynarsin biraz. Kendi sahandasin. Ne bir fikrin var, ne bir yaraticiligin, ne bir ciddiyet. 90 dakka hic bir sey yapamiyorsun onurunla mucadele et. Alazinho gibi az biraz ayaginda top tutabilen bir adam niye girmez bu saate kadar. Takimin iki pas yapamadigi o kadar ortadayken.

Bugunku kadar rezil oynamamistik. Istanbul takimlarina karsi boyle hicbir zaman yenilmemeliyiz. Bu kadar haysiyetsiz ve kisiliksiz bir sekilde...
            "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
            http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• helva gibi takımımız var. sür ekmeğine ye...
              şimdi gs yiyor önümüzde ki hafta da fb yer oh mis.
              kimse kusura bakmasın bu takımdan bi bk olmaz...

Yorum

• Ben bu sonucu gayet normal buluyorum. Devler sahnesinden düsler sahnesine gectik ya. Aslinda öyle degil bence; düsler sahnesinden ciktik, gercek dünyaya döndük. Sampiyonlar Ligindeyiz diye gercekleri hep görmezlikten geldik. GS bizi bugün uyandarmaya calisiyor. Ama uyanacagimizi sanmiyorum. Biz derin uykulari severiz.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ulan şu takımın Burağı defansın arkasına sarkıtmak dışında gol atma şansı yok yazıklar olsun..
                  Bak temel sorunlardan biri hakeme selcuga engine gelene kadar neler varrrrrr. Mesela TARAFTAR ve TAKIMIN '0' ofans gucu..
                  bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Alanzinho yu 83.dk da almanın mantığı nedir yahu?

Karşılıklı hesaplaşma mı var yoksa?

Bu ne kepazelik ....!!!
                    McLas was Here

Yorum

• dak 82 'de oyuncu degismek super yahu 2-0 ondeyiz ya .niye boyle yaparsin hocam en kritik zamanlar niye niye?
                      sakin olun...

Yorum

• sayın sadri şener ve taifesi
                        şikeyi yönetemediniz
                        takımdaki futbolcuları tutamadınız
                        transfer yapamadınız
                        sizleri oraya bu takımı yöenetin diye getirdik YÖNETEMEYİN diye değil
                        yazıklar olsun
                        lütfen çekilin

Yorum

• yanlis anlamayin burak satilmali degeri varken..3 önce gökdenizi satik ve para ile yeni bir takim kurduk ve o takim bizi 3 sene tasidi 1 lig sampiyonlugu,1kupa,1süper kupa, polanyalilar, ceh, giray, serkan, henrique göndermeli...devre arasinda olabilir
                          Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                          irkciliga hayir bursa
                          Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• Yahu her şeyi geçtim, 2 gün önce burada konuştuk Beşiktaş maçına Beşiktaşlı hakem, Galatasaray maçına Galatasaraylı hakem... Bir takıma tüm dünya mı karşı olur adaletini ..... dünya !

Yorum

• 2. yarıdaki futbolun izahı olmaz
                              yorgunlukmuş takım 10 kişiymiş geçiniz hepsi bahane
                              böyle futbol yok

Yorum

• Yenerken senol gunes yenilirken yonetim. Yok yaa. Bu takimin bu halinin TEK SORUMLUSU SENOL GUNESTİR.
                                Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                                K.ATATÜRK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X