Yenersin, yenilirsin... ama böyle de olmaz ki! Resmen maçı bıraktı takım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
+1967İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirdahaki macta eren ve sercan oynasin henrique ve adrian dan kötü oyniyacak degil ya
Ve ayrica Zokora Afrika Kupasindan geri dönene kadar bütün maclarda Aykut oynasin. Helal olsun. Bu usakta is var. Hem defansif, hemde ofansif kalitesi yüksek..
FrancescoTotti
Yorum
-
insan hiç değilse utanmadan var gücüyle saldırır la,ne bu vurdum duymazlık,çekilmissin defansa geleni gideni ya taça gönderirler yada kornere,,,
yazıklar olsun ,haram olsun aldığınız paralara,Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
gs sahadaki onun bunun evladı kontenjanını ikiledi.. seyircimiz artık onları yuhalamaktan bile aciz
Yoruldular tabi çıt çıt ağızda derman kalmadı..
Su şişesi filan atarkende kolda derman kalmamıştır tabi. Kesin bu gs atkısı takan zıbışlar atmıştır o şişeyi.Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...
Yorum
-
Rezil taraftarımız yakışanı yaptı helal olsun. Ulan Egemeni ıslıkladın da ne oldu Selcugu ıslıklayınca biyerin mi kalkacak en iyi ıslıklayan taraftar odulu mu alacan. Lan gerizekalı takımına baksana macına baksana DESTEK olsana takımını satan gavat daha mı onemlibugun ki 3 puandan. Selcugun golu tum ıslıkcıılara kapak olsun haketmitiniz bunu...bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
son 3 dk. yı bekliyor yada 3. golü yemeyeyim böyle iyi diyor da olabilir ...İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz son adami neden oyuna sürmüyoruz ben onu anlamiyorum senol günes neyin pesinde neyin hesabini yapiyor anlamadim gitti..McLas was Here
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum