Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adrian ve Henrique denen musvette leri benmi bu takımda oynatıyorum? Senol hoca hayatında birkere kritik bir mac kazan! Gecen sene herkes döküldü biz aradan sıyrıldık. İyi olan takım dağıldı alınan oyuncular ancak düğünde mezdeke oynar. Baskan ve Senol hoca bu rezalet sizin eseriniz.

Yorum

• olacaklar daha önceden sinyallerini veriyordu..
      ikinci yarı acilen taktik değişikliği yapılmalı...

hiç denenmemiş şeyler bile denenebilir.. tek önlibero çift forvet

Yorum

• Bu adrianı Şenol Güneş ne kadar ısrarla ve de ısrarla istedi , hatırlıyorsunuzdur herhalde. Ne bulmuş bunda hala anlayamadık..
        Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Şerefsiz evlatları hiçbir şey oynamıyor.

Bizimkiler ise maçı hediye etmeye sahaya çıkmışlar.

Kalite malite diyerek kendinizi kandırmayın.

Takım gerideyken bile pres yapmıyor, koşmuyor.

Tekrar tekrar yazıklar olsun.

Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı şu maçlarda. Bıktım ulan yemin ediyorum bıktım.

Misafire neden açık başlık?

Rengi bozuk oçlarının bizi izlemesine ne gerek var?
          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• adrian birebirde adam geçsin diye bekliyorum yemiyor orta kesiyor kesti orta etkisi sıfır adam kaçarken önüne atması gerekirken arkasına atıyor diriblig yok şut yok pas yok seni bu takıma getirenin Allah belasını versin....henriqe ona hiç birşey diyemem adam bırak koşmayı yürüyemiyor ve biz bu adamalara toplam 11 milyon verdik.......
            !

Yorum

• Biz oynamıyoruz tamam da adamlar bedavadan iki gol attı. Olmaz böyle şey.

Henri tam felaket.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bursada selÇuk İnanin sÜlalesİnden bahsedİyoruz. MahŞallah baya kalabalik.

Yorum

• Nur topu gibi bir Burak sorunumuz var.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Arkadaş belediyeli Doka gibi adamları biz neden bulup alamıyoruz up ucuz adamlar ya muhteşem de futbol oynuyorlar. 2-3 milyon verip getiriyoruz hepsi başımıza kalıyor yeter artık şu transferden anlayan birisi yok mu kulüpte.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• * Hakemi hiç iyi niyetli bulmadım..
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• takımımızdaki adamların yarısı futbol katili.
                        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şenol hocam ah şenol hocam
                          adrianda henrigue burakta ne varda hocam bunları oynatıyorsun
                          elim ayağım titriyor
                          ben her zaman haklı çıkmak istemiyorum ben kimim şenol hıoca
                          çıkar su adrianı henrıgue yi

bunları alanları hesap versin yazıklar olsun
                          Bence defansa transfer yapmayan sorumsuz yönetimi eleştirmeliyiz hocam, şenol hocanın takımı maximumda oynuyor birde o giderse sen bu takımı ilk 10 da görürsen şükret.
                          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Gs'nin futbol adına sahada yaptığı bir şey yok. Bulduklarını gol yaptılar. Biz ise hala daha Burak'ı kaçırarak gol atmaya çalışıyoruz. Henrique'nin oynaması ile kesinlikle çift forvet oynamış olmuyoruz. Sağ kanatta aldığı her topu kaptırdı. Alternatif hücum çeşitleri oluşturmadığımız sürece maç bu şekilde devam eder.

Hakem sahada ne bizim ne onlar adına var...
                            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Bilica'ya güldük Cech aynısı yaptı bize.

Bedava gol yedik !
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Takım top felan oynamıyor... Elde var Inter galibiyeti! Başka da bir şey yok!..

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X