Adrian ve Henrique denen musvette leri benmi bu takımda oynatıyorum? Senol hoca hayatında birkere kritik bir mac kazan! Gecen sene herkes döküldü biz aradan sıyrıldık. İyi olan takım dağıldı alınan oyuncular ancak düğünde mezdeke oynar. Baskan ve Senol hoca bu rezalet sizin eseriniz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Şerefsiz evlatları hiçbir şey oynamıyor.
Bizimkiler ise maçı hediye etmeye sahaya çıkmışlar.
Kalite malite diyerek kendinizi kandırmayın.
Takım gerideyken bile pres yapmıyor, koşmuyor.
Tekrar tekrar yazıklar olsun.
Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı şu maçlarda. Bıktım ulan yemin ediyorum bıktım.
Misafire neden açık başlık?
Rengi bozuk oçlarının bizi izlemesine ne gerek var?-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
adrian birebirde adam geçsin diye bekliyorum yemiyor orta kesiyor kesti orta etkisi sıfır adam kaçarken önüne atması gerekirken arkasına atıyor diriblig yok şut yok pas yok seni bu takıma getirenin Allah belasını versin....henriqe ona hiç birşey diyemem adam bırak koşmayı yürüyemiyor ve biz bu adamalara toplam 11 milyon verdik.......!
Yorum
-
Arkadaş belediyeli Doka gibi adamları biz neden bulup alamıyoruz up ucuz adamlar ya muhteşem de futbol oynuyorlar. 2-3 milyon verip getiriyoruz hepsi başımıza kalıyor yeter artık şu transferden anlayan birisi yok mu kulüpte.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
* Hakemi hiç iyi niyetli bulmadım..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Bence defansa transfer yapmayan sorumsuz yönetimi eleştirmeliyiz hocam, şenol hocanın takımı maximumda oynuyor birde o giderse sen bu takımı ilk 10 da görürsen şükret.İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hocam ah şenol hocam
adrianda henrigue burakta ne varda hocam bunları oynatıyorsun
elim ayağım titriyor
ben her zaman haklı çıkmak istemiyorum ben kimim şenol hıoca
çıkar su adrianı henrıgue yi
bunları alanları hesap versin yazıklar olsunTrabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Gs'nin futbol adına sahada yaptığı bir şey yok. Bulduklarını gol yaptılar. Biz ise hala daha Burak'ı kaçırarak gol atmaya çalışıyoruz. Henrique'nin oynaması ile kesinlikle çift forvet oynamış olmuyoruz. Sağ kanatta aldığı her topu kaptırdı. Alternatif hücum çeşitleri oluşturmadığımız sürece maç bu şekilde devam eder.
Hakem sahada ne bizim ne onlar adına var..."Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum