henrique ve adrian budur, bundan daha iyi oynayamaz çünkü kapasiteleri bu, o yüzden yönetime selamlar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
golcu denen diye alinan oyuncu vasat dan baska degil 5 milyonluk oyuncu 100 bin lira etmez bu mu 5 milyon verildi. Yönetim gitsin fb kurtarmak icin imza atsin. Acaba transfer calismalari ne durumda yada varmi. Bir takim tek Burakin ayagina bakmasi ancak 3 sinif takim olur üst düzey bir takimin silahi fazla olmaliYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Baros piçi faulu aldı,Selçuk piçi de attı.Allah hepsinin belasını versin.Bu arada Henriqe denen tank ağırlığındaki adamı nasıl aldılar yazık.Adam ayakta duramıyor........2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
1 - Lille maçından dolayı yorgunduk lafını duymak istemiyorum.
2- 2012 yılında takımımı hâla tek forvetle oynarken görmek istemiyorum.
Artık forvet alın forvet. Koşan adama ihtiyaç varsa bir seyirciyi iindirin sahaya, o taç kenarında koşsun dursun.
Seyirciye de yazıklar olsun. Yuhlamayı bile bilmiyorlar. Birisi lütfen bayanları evine göndersin.
Yorum
-
Benfica macinda'da ... Henrique'yi transfer eden kisilere tesekkürler yagiyorduİlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique ve Adrian kazigi icin sayin Sener'e tesekkurler.
Tipik Trabzonspor taraftar profili
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
kariköy'de de ne olacak kim bilirİlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGirsin girsin beştaş maçında doyamadılar bu maçta girsin.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum