Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• henrique ve adrian budur, bundan daha iyi oynayamaz çünkü kapasiteleri bu, o yüzden yönetime selamlar..

Yorum

• Arkadaşlar bizim takımın durumunu kıyas etmeniz için sadece şunu soruyorum:

Bu galatasarayın bu ligde bu kadar rahat oynayarak maç kazandığını gördünüz mü? Ben görmedim. İşte bu kadar kötü oynuyoruz. Bu ligde bu şekilde biz ancak şans galibiyeti alırız başka da maç kazanamayız.

Yorum

• ıslıkladığımız adamlar kaderimizle oynadılar,egemen ve selçuk,,,
        sanki bize karşı kinleri varda bizden öc alıyorlar

olaya bak
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• ulan serkan gsye mi gideceksin...orta sahamız bomboş bu kenara gitmiş top bekliyor...
          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• golcu denen diye alinan oyuncu vasat dan baska degil 5 milyonluk oyuncu 100 bin lira etmez bu mu 5 milyon verildi. Yönetim gitsin fb kurtarmak icin imza atsin. Acaba transfer calismalari ne durumda yada varmi. Bir takim tek Burakin ayagina bakmasi ancak 3 sinif takim olur üst düzey bir takimin silahi fazla olmali
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Baros piçi faulu aldı,Selçuk piçi de attı.Allah hepsinin belasını versin.Bu arada Henriqe denen tank ağırlığındaki adamı nasıl aldılar yazık.Adam ayakta duramıyor........
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Taktik belli defansın arkasına uzun top bu taktığı herkes çözdü ama ısrarla bu taktik üzerine oynuyoruz ikinci yarı bu taktikle devam edersek hiç bir şey olmaz merak etmeyin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• 1 - Lille maçından dolayı yorgunduk lafını duymak istemiyorum.

2- 2012 yılında takımımı hâla tek forvetle oynarken görmek istemiyorum.

Artık forvet alın forvet. Koşan adama ihtiyaç varsa bir seyirciyi iindirin sahaya, o taç kenarında koşsun dursun.

Seyirciye de yazıklar olsun. Yuhlamayı bile bilmiyorlar. Birisi lütfen bayanları evine göndersin.

Yorum

• Henrique ve Adrian ozellikle adrian hemen bu gecededen tezi yok kluple tum iliskileri kesilmeli! Bu kadar vurdumduymaz futbolla alakasiz bi adam olamaz !! yeter ulan defol git bu takimdan
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk golde top Elmanderde iken Glowacki'nin o yürümesini görünce kafamı halıya nasıl vurdum bi bilseniz.. Bu kadar mı olur arkadaş ya

Yorum

• şenol hocam ah şenol hocam
                        adrianda henrigue burakta ne varda hocam bunları oynatıyorsun
                        elim ayağım titriyor
                        ben her zaman haklı çıkmak istemiyorum ben kimim şenol hıoca
                        çıkar su adrianı henrıgue yi

bunları alanları hesap versin yazıklar olsun

Yorum

• Yazıklar olsun bile çok iyi kalır, şu skor karşısında.
                          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Henrique ve Adrian kazigi icin sayin Sener'e tesekkurler.
                            Benfica macinda'da ... Henrique'yi transfer eden kisilere tesekkürler yagiyordu Tipik Trabzonspor taraftar profili
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• burak assolit edasıyla sahada gezinip duruyor.daha nekadar tahammül edeceğiz bakalım
                              fenerbahçe dünya pisliğidir..
                              her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Girsin girsin beştaş maçında doyamadılar bu maçta girsin.
                                kariköy'de de ne olacak kim bilir
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X