Hiç maç havasında değilim.Umarım kazanabiliriz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
-
vay anasını yaa yazıklar olsunİlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'a inen Galarasaray'a karşılamada Engin'e sen TRABZONSPORlumusun dediler.Sizce ?? http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/galatasaray-trabzonda-coskuyla-karsilandiSXTVQ29898SXQ?ref=YSX
Yorum
-
İster holiganlik diyin ister barbar diyin ne derseniz diyin ama ben bu karsilamaya giden taraftarlarin dovulmesinden yanayim.hazmedemiyorum arkadas sinir krizleri geciyorum.bu konuda eski Trabzon seyircisini ozluyorum dagitiyorduk ortaligi.maca gelince selcuk ve engin'e 90 dakika kufur edilir umarim.turkiyenin en serefsiz takimiyla oynuyoruz insallah kazaniriz bu kahpeler ordusuna yenilmemek lazimTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİster holiganlik diyin ister barbar diyin ne derseniz diyin ama ben bu karsilamaya giden taraftarlarin dovulmesinden yanayim.hazmedemiyorum arkadas sinir krizleri geciyorum.bu konuda eski Trabzon seyircisini ozluyorum dagitiyorduk ortaligi.maca gelince selcuk ve engin'e 90 dakika kufur edilir umarim.turkiyenin en serefsiz takimiyla oynuyoruz insallah kazaniriz bu kahpeler ordusuna yenilmemek lazim

Hasta La Victoria Siempre !!!
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİster holiganlik diyin ister barbar diyin ne derseniz diyin ama ben bu karsilamaya giden taraftarlarin dovulmesinden yanayim.hazmedemiyorum arkadas sinir krizleri geciyorum.bu konuda eski Trabzon seyircisini ozluyorum dagitiyorduk ortaligi.maca gelince selcuk ve engin'e 90 dakika kufur edilir umarim.turkiyenin en serefsiz takimiyla oynuyoruz insallah kazaniriz bu kahpeler ordusuna yenilmemek lazim

7777777777777777777777777777777777
Yorum
-
Türkiyede Ligmi vardı arkadaş unutmuşum ben şikedir teşviktir kalpazanlıktır tarla sürmedir balyalar cebedir derken Futboldan uzaklaştırdılar bizi ...Bu nedir ya cinconla maçımız var ben daha ilkkez yazı yazıyorum bukadrmı soğuturlar insanı futboldan İnanın artık futboldan buz gibi yaptılar beni..Gidip izlesemmi izlemesemmi onu bile düşünüyorumya kendime şaşıyorum ...Bugunleride görecekti Murat Reis Yok daha ötesi diyeceğimde Başkanımız bile çıkıp azizeyi savunmaya kalkıyosa artık gelinen son noktadır derken,üstüne bide TRABZONDA cinconlularmı türemiş topunun soyuna kibrit onların oraya gitmesine olanak sağlayanlardada var hata ne diyeyim
(
En son Murat Acar tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 11:40.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
indirildi, oynayacak bu akşam.İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu celustkanın durumu nedir bazı sitelerde cezalı yazıyor. bazılarında ilk 11 cezası indrildimi kesin
Yorum
-
aynı düşüncedeyim.bu maçta içimizde birikenleri serefsiz selçuk ve karakter yoksunu engine dökmeksek ne zaman dökeceğiz.geçen sene nasılki şampiyonluğumuzu çalmak için olmadık şerefsizliği yapan şikeci eziklerden nefret ediyorsak bu sezonda başarılı olacağımız kadronun bozulmasının baş aktörlerinden selçuk yavsağından ve engin itinden nefret ediyoruz,bu gün hesap sorma günüdür.90 dk hayatlarında unutamayacakları küfürleri yiyecekler tabiki fırsatçı asağılık cinconda bundan nasibini alacak.neticede bişey yapmasakta ceza vermeye meyilli fenarasyon var.ne yapacaklar çok çok 1 maç ceza verirler,versinler bize her yer trabzon farketmezzzİlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten bişey yapsakta yapmasakta ceza yiyoruz. . selcuk ve engin denen kahpeye 90 dk küfür edilmesinden yanayım. stadda sürekli bi ugultu olsun,bu yavsaklar sami yen'de nasıl Tekke'yi aglattıysa bizde o malum sahısları aglatmalıyız.
Yorum
-
arkadaşlar mtlak kazanmamız gereken bir maça çıkıyoruz siz hala selçuk engin muhabbetlerini yapıyorsunuz. egemen muhabbetini yaptınız yuhaladınız. onun sayesinde yenildik. aynı hatayı iki defa aptallar yapar. biz takımımızı destekleyip yenelim kol gibi geçirelim. onlarda bağıra bağıra gitsin. maç oyu onlarla uğraşıp yenilirsek onlarda küfür edenlere yerleştirmenin zevkini yaşar sizde ettiğiniz küfürle kalırsınız.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum