Engin kişiliksiz ve saygısızdır ama ne hainliğini gördünüz anlamadım adam 3 trilyon kazandırıp gitmedi mi? Ben Avrupa dışında başka bir takıma gitmem diyip üç kuruş kazandırmadan Avrupa yakasına gidenle aynı kefede mi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Benim de senin yorumun hosuma gitmiyor ama alinti yapiyorum yapacagim ama kisisel tartismaya girilmedigi sürece bu yapilmalidir,olmasi gerekendir.İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz neden herkesin yorumuna bir karşılık veriyorsunuz seninde hoşuna gitmiyorsa sende alıntı yapmassın abicim Bu kadar basit..Burası forumsa insanların amacıda tartşmak gerilmek değil.Ama ısrarla aynı şeyi yazarsanız bende cevap veririm size..
Ben size diceğimi dedim Sizin Trabzonsporluluğunuzdan Şüpheliyim.Ben Kaldıramıyorum Başka takım taraftarlarının Trabzonda karşılanmasına siz kaldıyorsanız devam edin dedim..
Sen bana haksizsin de,katilmiyorum de ama Trabzonsporlulugumu tartisamazsin orada dur derim sana.
Taraftarligi rakip takimin karsilanmasi meselesinden ölcemezsin,o ölcü iflas etmistir.En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 00:45."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Valla Abicim ben Yorumumu yaptım senin Hakkında sen halen aynı şeydesin nediyim hadi benim yaşım sizden kücük yukarda sizden yaşca büyük bir insan var o insanlada halen tartşma modundasınız bi yazdıklarınızı Gözden Geçiriniz.Ben sizi öncedende bu tarz taraftar konularında gördüm yazdıklarınızı sadece taraftar karşılama konusunda değil bu konularla ilgili çok yanlş değerlendirmeleriniz var ve ben sizle aynı Fikirde değilim ve birçok insanda değil bu şekilde her sizle aynı Fikirde olmayana alıntı ile cevap verirseniz Forum tartşmadan gecilmez Yapıcağınız şey biraz dinlenmek Olabilir size kardeş tavsiyesi.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim de senin yorumun hosuma gitmiyor ama alinti yapiyorum yapacagim ama kisisel tartismaya girilmedigi sürece bu yapilmalidir,olmasi gerekendir.
Sen bana haksizsin de,katilmiyorum de ama Trabzonsporlulugumu tartisamazsin orada dur derim sana.
Taraftarligi rakip takimin karsilanmasi meselesinden ölcemezsin,o ölcü iflas etmistir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Yorum
-
Su yazdigin mesaji daha önce yazsaydin sorun yoktu.İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Abicim ben Yorumumu yaptım senin Hakkında sen halen aynı şeydesin nediyim hadi benim yaşım sizden kücük yukarda sizden yaşca büyük bir insan var o insanlada halen tartşma modundasınız bi yazdıklarınızı Gözden Geçiriniz.Ben sizi öncedende bu tarz taraftar konularında gördüm yazdıklarınızı sadece taraftar karşılama konusunda değil bu konularla ilgili çok yanlş değerlendirmeleriniz var ve ben sizle aynı Fikirde değilim ve birçok insanda değil bu şekilde her sizle aynı Fikirde olmayana alıntı ile cevap verirseniz Forum tartşmadan gecilmez Yapıcağınız şey biraz dinlenmek Olabilir size kardeş tavsiyesi.
Ben senin bana katilmamana hicbir sey demiyorum takildigim tek konu senin Trabzonsporlulugumu tartismaya acmandir.
Ayrica benimle ayni fikirde olanlar var ,surada 2-3 kisi lehine yazdi diye bizi cöpe atmana gerek yok."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Adamlarin gelecegi saat belli zaten. Gayseli Taraftarlar gelmeden önce git bakalim oraya 100-200 kisi gayseli Taraftarlar görünce yaklasabiliyor mu. Bu durumda Polis ne yapabilir Trabzonsporlu Taraftarlara? Hicbirsey tabiki...İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiki-üç sayfa aynı muhabbet...
yahu bu karşılama olayları uzun zamandır oluyor, her defasında ilk kez oluyormuş gibi tepki vermeyin...
eskisi gibi değil. polis güvenliği sağlıyor ufak bir olayda da alıp götürüyor adamı.... ayrıca havaalanının üniversitenin, öğrenci mahallesinin hemen altında olduğunu da bilmeyenlere hatırlatalım.
23 sayfanın yarısından çoğu takılıp kaldığımız şeyler. selçuk-engin-havaalanıİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Cafer kardeşimin fikirlerinde ne mahsur gördünüz de faşist bir zihniyetle saldırıya geçiyorsunuz anlayamadım
Stad dışında baskı kurmak konusunda üzeirne yok bazı arkadaşların, Ama stada gelince rakip takımı ve hakemi baskılamayan bir taraftarımız var... Konuşacaksanız bunları konuşun..
Avni Aker stadımız türkiye'nın en kolay deplasmanı oldu,
Rakiplerimizin taraftardan etkilenip kötü oynadığı yada hakemin etkiden korkarak lehimize hata yaptığı bir maç hatırlayan var mı??
Kimlik kimlik kimlik diye bir şey tutturmuşsunuz.. O kimliğin kaybolduğu çok zaman oldu, kimse kusura bakmasın..Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Trabzonlularin eziklerde oynamasi basli basina bir hainlik zaten. Ben böyle düsünüyorum.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin kişiliksiz ve saygısızdır ama ne hainliğini gördünüz anlamadım adam 3 trilyon kazandırıp gitmedi mi? Ben Avrupa dışında başka bir takıma gitmem diyip üç kuruş kazandırmadan Avrupa yakasına gidenle aynı kefede mi?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Dünyanın en iyi futbolunu da oynasak asla ve kat'a bizim taraftarın rakibi zorlayacak bir hava yaratacağına inanmıyorum..
Gelenler sadece görüntü olsun diye orda,,
Takım 2-0 önde olmadığı müddetçe taraftar var mı yok mu belli değil...
Onlarca taraftar grubu başka işlerle uğrşacağına önce stadımızda '' amigo trübini '' kursunlar..
**
Valla ben bütün maçlaır deplasmanda oynamkatn daha keyif alıyorum, ordakı kuru kalabalığı gördükçe daha da sinirleniyorum..
taraftar dediğin, Rakibe hata yaptırır, Hakeme hata yaptırır..
Bariz golumuzun bile verilmesine ses çıkartamayan ve baskı kurmayan bir taraftar var,,
Hakemler kartlarına başvurma gereği duymuyorlar bile... neden çalsın ki taraftarın umurunda bile değilYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu yazdigin mesaji daha önce yazsaydin sorun yoktu.
Ben senin bana katilmamana hicbir sey demiyorum takildigim tek konu senin Trabzonsporlulugumu tartismaya acmandir.
Ayrica benimle ayni fikirde olanlar var ,surada 2-3 kisi lehine yazdi diye bizi cöpe atmana gerek yok.
O 2-3 Kişi Sizin lehinize Abicim burda benim fikrimde dünya kadar insan vardır emin ol sizin düşüncenizde insan çok azdır bunu kabüllenseniz iyi olucak.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Yorum
-
Bunu yazdik diye Trabzonsporlulugumuz tartismaya acildi,havaalanina gelip gs yi karsilayanlarin tiz kellesi vurula demeliydik.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafer kardeşimin fikirlerinde ne mahsur gördünüz de faşist bir zihniyetle saldırıya geçiyorsunuz anlayamadım
Stad dışında baskı kurmak konusunda üzeirne yok bazı arkadaşların, Ama stada gelince rakip takımı ve hakemi baskılamayan bir taraftarımız var... Konuşacaksanız bunları konuşun..
Avni Aker stadımız türkiye'nın en kolay deplasmanı oldu,
Rakiplerimizin taraftardan etkilenip kötü oynadığı yada hakemin etkiden korkarak lehimize hata yaptığı bir maç hatırlayan var mı??
Kimlik kimlik kimlik diye bir şey tutturmuşsunuz.. O kimliğin kaybolduğu çok zaman oldu, kimse kusura bakmasın..
Senin de yazdigin gibi taraftarimiz avni akerde rakibi baski altina almayi degilde havaavalanina giden birkac capulcuyu düsünüyor,böyle bir anlayisla biz nereye varacagiz?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum