Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolga
    Serkan-Giray-Glowacki-Cech
    Zokora-Colman-
    Volkan-Halil-Burak
    Henrique

Böyle oynasak bikere? Burak Sag Kanatda oyniyabilir.
    #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• Açıkcası umrumda değil bu maç ezilmeyelimde sonuç umrumda değil.Yani üzülmem yanlış anlamayın Şu lig bitsinde seneye temiz temiz oynayalım

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beşiktaş maçında baskının alası vardı Avni Aker'de.

Avni Aker'deki tribünü genel anlamda beğenmeyen biri olarak söylüyorum bunu.

Baskı maskı hikaye. Nasıl işlerine geliyorsa öyle yönetiyorlar.

Fırat da, Kuddusi de. Hepsi birbirinden beter.

Hepsi de şerefsiz. Onlara, şikeye, her şaye rağmen 82 puan toplayıp şampiyon olduk geçen yıl.

Yine olacaksak, bunları da yenip olacağız. Başka çaresi yok.

Eren yapma Allah askina. Bjk macinda baskinin "b" si bile yoktu. Sadece Egemen'i islikladilar o kadar. Taraftar dedigin böyle maclarda rakibi ve hakemi isliklar. Özellikle hakemi baski altina alir.

..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• dunyanin en serefsiz takimiyla oynacagiz fenerden daha serefsiz bi kuluple oynicaz...

100 de 100 motivasyonla koyarz 3-1 falan olur...

Yorum

• Evet... Futbolcuları ayartan bir takımla oynayacağız. Seyircimiz gs ye olan tepkisini takıma olan desteğiyle gösterecektir. Bize her fırsatta darbe vurmuştur. Son zamanlarda ortaya koyduklarıyla en nefret ettiğim ve antipati duyduğum takım. Şenol hocamdan gs ye özel bir tarife bekliyorum...

Yorum

• Ultraaslan forumunda Trabzon'a gelecekleri yönünde bir duyuru var.
              Trabzonlu Gençler grubu tarafından, dostluk adına çağrılmışlar.
              Ne diyeyim sizlere bilmiyorum?
              ''32. haftada burası leş gibi hamsi kokuyor'' hakaretlerini duyar gibi oluyorum.

Yorum

• Bu sefer de bunlar mı çağırıldı? Rengi bozuk yavşakların forması da giyilecek miymiş yine?

Fenerlileri de çağırmazsanız ayıp edersiniz eğer doğruysa.

Trabzon'da karşılamadan marşılamadan rahatsız olan herkesin de galatasarayın geliş saatinde Trabzon havaalanında olmasını öneriyorum.
                En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 10.12.2011, 01:05.
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eren yapma Allah askina. Bjk macinda baskinin "b" si bile yoktu. Sadece Egemen'i islikladilar o kadar. Taraftar dedigin böyle maclarda rakibi ve hakemi isliklar. Özellikle hakemi baski altina alir.

..
                  Ben kahve ortamında yanlış algılamışım demek ki. Senin dediğin türden maçlar da çok oldu ama pek bir faydası yine olmadı hakem bazında.

Umarım bu maç olur diyelim.

Tribünde rengi bozuk insanlar görmeyelim de ilk aşamada.

Trabzonlu Gençler
                  Misafirperverliğimizi ve Deplasman yasağına karşı tepkimizin devam etiğini göstermek amacıyla Ultraslan'ın lideri Sebahattin Şirin ve beraberindeki Galatasaray'lı taraftarları derneğimizde misafir edeceğiz. Bizim bu yasağa karşı tepkimiz sadece Beşiktaş maçıyla sınırlı değildi. Deplasman yasağı kalkana kadar bu böyle devam edecektir.
                  #deplasmanımadokunma

Hayırlı uğurlu olsun.

Ultravesti
                  Taraftar olarak en doğal ve en temel hakkımız olan deplasmana gitme hakkımız mantık dışı bir şekilde elimizden alınsa da Trabzonspor taraftar gruplarından "Trabzonlu Gençler" grubu lideri Jan arkadaşımızın daveti üzerine Süper Lig’in 15. haftasında 11 Aralık Pazar günü Trabzonspor ile karşılacağımız maç için Trabzon'a dostluk mesajları vermeye gidiyoruz.

Konuşmayayım diyorum ama gece gece yine dayanamıyorum. Deplasmanıma dokunma diyorsun Jan Başkan. Söylesene hayatında kaç kez Sami Yen'e geldin? 1 kez görmedim. İnsanı krize sokmaktan başka bir halta yaramıyor bu yapılan. Beşiktaşlılarla aramız iyiydi dediniz, deplasman meplasman dokunma hikayesi herkes eyvallah dedi, belki oradaki maça yasak kalkar denildi. Gündeme geldi mi peki bu iyi davranış, gelmedi. Reklamı bile yapılamadı doğru düzgün. Onun yerine o iğrençlik abidesi siyah beyaz forma sırtlara geçirildi. İşin garibi bundan grup üyeleri de en az bizim kadar rahatsız olduklarını belirtmişti.

Şimdi Türkiye'nin, Dünya'nın gelmiş geçmiş en rengi bozuk takımının taraftarı maça davet ediliyor. Jan arkadaşımız falan diyor herifler. Ne arkadaşı, ne dostluğu benim kaçırdığım bazı şeyler var sanırım. Zaten ilk başta Can arkadaşımız yazmışlar, sonradan Jan diye düzeltilmiş sanırım. Onların da haberi yokmuş demek ki bu arkadaşlıktan. Ulan fenerbahçe uşağı diye bağırmak dersen bu ultravestilerde. Alpaslan ölmedi, kalbimizde yaşıyor derken ana avrat küfür dersen yine bu şerefsiz evlatlarında. Ne ararsan, hangi kahpeliği ararsan bunlarda.

Pazar günü de bunların formaları giyilecek mi?

Bu mantıkla aynı şey GFB'ye yapılmazsa gerçekten büyük ayıp edilmiş olacak. Çünkü hiçbir farkları yok.

Merak ettiğim şey ise, Koray, Mustafa K. Demirbaş bu konuda ne düşünüyor? Beyler ben hazmedemiyorum. Bunlarla arkadaşlık falan da istemediğime çok net bir şekilde karar verdim Beşiktaş maçından sonra. Herkesin de böyle olduğunu düşünüyordum.

Gelip okuduğunuzda yorumlarsanız sevinirim.
                  En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 10.12.2011, 01:46.
                  -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Maça atanan hakeme bak.Tff bu maçı sıradan maç kategorisine sokmuş sıradan bir hakemini gönderiyor.Allah belanızı versin hepinizin.
                    Allah bu yaptıklarınızı çocuklarınızdan,doğacaklardan ya da doğmamışlardan çıkarsın...M.Ali başta olmak üzere tüm tff ve Mhk yönetiminden. Hiçmi helal süt emmiş Allah kulu yok. Artık isyan edecek gücümüz bile kalmadı...
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Yemisim sizin dostlugunuzu hey allahim. Bakalim Deplasman maclarinda yine bize küfür ederken siz hangi yüzle izleyeceksiniz.
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İsterse Uzaylı Olsun Bunlar Simdi 6S Formasıda Giyerler
                        Twitter : @EY61_
                        Youtube : EY61

Yorum

• mesajım niçin silindi çok merak ediyorum .

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mesajım niçin silindi çok merak ediyorum .
                            Bu da sonra silinmek üzere;

-Trabzonsporlu olmayan biri, Avni Aker'de dahi doğsa, yanından yöresinden Trabzonsporlu olamaz. Bunun burada yazılmasının da hiçbir faydası yoktur. Silinmesi için de çok sayıda talep gelmiştir. Yeterli mi?
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Quaresma'nın çıkardığı çomak yetmedi bize demek ki..
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu da sonra silinmek üzere;

-Trabzonsporlu olmayan biri, Avni Aker'de dahi doğsa, yanından yöresinden Trabzonsporlu olamaz. Bunun burada yazılmasının da hiçbir faydası yoktur. Silinmesi için de çok sayıda talep gelmiştir. Yeterli mi?
                                Başlığı 5 üye takip ediyor ve silinmesi için çok talep geldi öylemi . .
                                Anlıyorum sizi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X