Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Direkt kırmızı kart 2 maç ceza alır diye bir kural yok. Son adama yapılan faul veya kaleye giden topa elle müdahalelerde verilen direkt kırmızı kartlarda PDFK'ya sevk edilmiyorsunuz...
    Alakası yok direkt kırmızı kart 2 maçtır eğer PFDK uygun görürse arttırır ve ya azaltır. Arttırıp azaltmadıysa bu 2 maç demektir.

Yorum

• Renkdaşlar belki bizi ilgilendirmez ama...

Bu psikopatın sözleşmesinde ilk kırmızı kartında 100 bin Euro ceza, 2.sinde 200 bin Euro ceza, 3.sünde ise sözleşme fesih hakkı varmış...Alacağı parayı zaten biliyoruz maksimum 600-700 bin euro ediyordu...

Hatta manageri istememiş ama bu sığır imzalamak istemiş...

Sezon sonunda Engin geseye borçlu çıkarsa şaşırmayalım...

Bakalım arkadaş Trabzon'a gelebilecek mi???

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ucuz ve bedava futbolcularda kurulmuş 31 kişilik kadro ile övünmeye devam edelim..

Millet gelene 3 giden 4 atmaya başladı..

Maç kazanmasını bilmiyoruz vesselam

Bu şampiyonlar Ligi bizim cesaretimizi kırdı ve habire gol yememeye çalışmak alışkanlık oldu...Birde yememeyi becerebilsek

Korkak ve kişiliksiz futbol oynuyoruz..

En önemlisi Yıldız tabir edilen oyuncularımız rakip tarafındna çalışıldığında gerekli tedbirleri alıyorlar ve sahada kayboluyorlar...

Büyüklük ve büyük olamamak işte böyle bir şey...

Parlayan futbolcular mı işini sağlam yapan, Rakibi kendini kitlediğinde kurtulmasını bilen akıllı oyuncular mı

göreceğiz

galatasaray ezeli rakibi feneri eze eze eze eze eze yendi..

bakalım biz ne halt edeceğiz

Hadı galatasarayı geçtik fenerle ne halt edeceğiz

Liille dekı gibi korkak ve kişiliksiz ve benı utadıran bir futbolla mı çıkacağız yoksa Fener işte bizde çıkıp topumuzu oynayalım, kabderesek onemi değil ama ezilmeyelim rezil olmayalım mı diyeceğiz
        Ne bekliyordunuz Lille saldırmamızı garipsiniz vesselam senin saldırıp,aynı zamanda müdafa edecek gücün varmı lille gibi takımlara en doğru taktik ile oynadık bence.

Kötü , futbol iyi futbol herneyse ama ortada verilen bir emek var bunu aşşağılamayalım , şampiyonlar ligi şampiyonu olacakdık ?

Lille gibi takımları eze eze yensek zaten üst düzey olurduk.
        Yaşam kimliği: Trabzonspor .
        Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Selcuk herhalde oynayacaktir ama engin in oynatilacagini sanmiyorum,sizler ne diyorsunuz?
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fena bir kadro degil ama denenecek maci gs maci mi o tartisilir.

Burak iyi bir pivot forvet degil,halil iyi top tutabilen bir oyuncu,burak süpriz cikislarla daha da etkili olabilir gecen sezonki gibi.
            Bende öyle düşünüyorum Cefer abi. Burak'ı tek başına çok yıprattılar. Önde baskın oyuncu da olmayınca sonunda akü bitti. Bundan sonra böyle kullanırsak yani hemen hemen geçen yıl gibi Burak tekrar çıkışa geçebilir. Halil'de önde Umut kadar iş yapabilir oyun anlamında. Daha fazla yapar hatta. Henrique Jaja gibi savunmanın dengesini bozabilir. Hem kendilerine hem Burak'a fırsat doğar. Adrian'da biraz geride oynar. Milli takımda da öyle zannediyorum.
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• tolga- muslera
              celustka- ebuoye
              giray-semih
              glo-urfa
              zokora-selçuk
              melo-colman
              halil-kazım
              serkan-hakan
              burak-baroş
              adrian-emre
              henrige-elmander

beni hiçkimse gsnın kadrosunun daha iyi olduğuna inandıramaz. daha alanı volkanı filan saymadım. karşıdan bu takıma direkt alabileceğim urfalusi olur
              En son Helvacı61 tarafından düzenlendi; 09.12.2011, 01:08.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alakası yok direkt kırmızı kart 2 maçtır eğer PFDK uygun görürse arttırır ve ya azaltır. Arttırıp azaltmadıysa bu 2 maç demektir.
                Sefa ben de böyle biliyordum. Ama beni ikna ettiler geçen gün böyle olmadığına. Tamam dedim, eğdim boynumu, sustum.

2 maç olsa 2 maç diye açıklanıyordu ceza. Yani yazıyordu. Celustka açıklanmadı. Bizim yanlışımız var demek ki.
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Fatih Terim Engin hakkında konuşmuş dünkü maçtan sonra.
                  Konuşmalarna baklırsa oynayacak.

Trabzonspor:Tolga-Celutska,Giray, Glowacki,Cech-Zokora,Colman,Serkan-Henrique(Alanzinho), Burak,Halil
                  Galatasaray:Muslera-Eboue,Semih,Ulfaluji, H. Balta- Selçuk,Melo,Engin-Riera, Elmander, Kazım
                  11 leri ile çıkarlar.

Yorum

• Gs nin son macini saymazsak kazanma umudum cok fazla...

Yorum

• şl de 7 puan alan bir takım ki futbol olarak sadece son maçta ezildik. ondada bize lazım olan skoru aldık. türkiye ligindeki takımlar o takımların yanında köy takımıdır. bizim şuan geride olmamızın tek nedeni şl maçları oldu. bu takım bir hava yakalasın maçlara tam konsantre olsun 10 haftada play of u garantiler. benim bu sene kızdığım 2 şey oldu. yönetime hala kızgınım bu konuda
                      1-egemen ve jajanın gitmesi özellikle egemen
                      2-şl ne alındıktan sonra iş olsun diye alınan oyuncular insan 4 günde tek bir tane şl düzeyinde oyuncu alamazmı
                      En son Helvacı61 tarafından düzenlendi; 09.12.2011, 01:17.

Yorum

• Helvaci61 iyice abarttin
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• artık galibiyet serilerinin başlaması lazım bu başlangıç da galatasaray maçıyla olmalı saldır TRABZONUM !

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Helvaci61 iyice abarttin
                            ne abartması övdüğünüz kadrolar şl de 7 puanı 3 senede alamadı en iyi takımlarıyla benim zaman beni haklı çıkaracaktır. çok rahatim

Yorum

• ben bu maç için çok rahatım takımın üstünde hiçbir baskı yok artık rahat bir maç çıkartıp 3 puanı alacağız

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben bu maç için çok rahatım takımın üstünde hiçbir baskı yok artık rahat bir maç çıkartıp 3 puanı alacağız
                                baski bizim üstümüzde
                                kazanamazsak zirveden bayagi uzaklasiriz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X