Bu kadroyu yazmak icin girmiştim foruma
Hem Orta sahayı saglam tutarsın ...
hem Colman bu dizilişde ofansif olarak önplana cıkar...
Hem de kanatlar serkan halil ikilisine göre daha üretken olur...
Ayrıca alanzinho dene sovmenin ,
gereksiz top kayıplarınıda görmeyiz bu kadroyla
sahsen bu kadronun cıkacagına ihtimal vermemekle beraber,
Bu kadronun Gs macından cok rahat 3 puan cıkaracagını düsünüyorum ..!
Bu mac Taraftarin maci olmali. Taraftar bjk macindaki gibi sadece bir iki kisiyi degil tüm rakibi isliklamali. Hakemi baski altina almali. Aleyhimize verilen kararlar protesto edilmeli. Aksi taktirde yine hakem hatalarina kurban gideriz.
..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
İddaa gsyi favori göstermiş. Futbolcu olsam bununla motive olurdum.
2,55 3,00 2,10
iddia analizlerime göre
%50 0-0
%50 1-0
Maçın 2 bitmesi % 0
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Lille maçında ki defans oyunumuz oynarsak GS bize gol atamaz.
Üstelik GS çok daha fazla tempolu maç oynadı.
Zihinlerinde rahatlama var.
Daha hırslı olacağımızı düşünüyorum.
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Beraberlik kötü skor olmaz. Aradaki 4 puan farkı korumuş oluruz. (Gençlerbirliği maçını alacağımızı farz ediyorum) Yenemesek bile yenilmemeliyiz.
TRABZONSPOR Bu ligiçin fazlaŞEREFLİYİZ Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır. ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Ucuz ve bedava futbolcularda kurulmuş 31 kişilik kadro ile övünmeye devam edelim..
Millet gelene 3 giden 4 atmaya başladı..
Maç kazanmasını bilmiyoruz vesselam
Bu şampiyonlar Ligi bizim cesaretimizi kırdı ve habire gol yememeye çalışmak alışkanlık oldu...Birde yememeyi becerebilsek
Korkak ve kişiliksiz futbol oynuyoruz..
En önemlisi Yıldız tabir edilen oyuncularımız rakip tarafındna çalışıldığında gerekli tedbirleri alıyorlar ve sahada kayboluyorlar...
Büyüklük ve büyük olamamak işte böyle bir şey...
Parlayan futbolcular mı işini sağlam yapan, Rakibi kendini kitlediğinde kurtulmasını bilen akıllı oyuncular mı
göreceğiz
galatasaray ezeli rakibi feneri eze eze eze eze eze yendi..
bakalım biz ne halt edeceğiz
Hadı galatasarayı geçtik fenerle ne halt edeceğiz
Liille dekı gibi korkak ve kişiliksiz ve benı utadıran bir futbolla mı çıkacağız yoksa Fener işte bizde çıkıp topumuzu oynayalım, kabderesek onemi değil ama ezilmeyelim rezil olmayalım mı diyeceğiz
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
oyyle bı kazanalım kı selcuk kopegı kudursunn nazıre yaparcasına pankart fıkrı super avrupalı $elcuk dıe ..bı de o kendını trabbzonlu sanan engın baytara iyi bır protesto gerekııor cunku hakedıolar egemenı stadda ben de ıslıkladıımm ama yıne de fazla cırkeflesmeden oyununu oynadı onun trabzonspora karsı bı saygısı oldugunu duusnuorum fakat selcuk ve engın oyle degıl
Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
Yorum