Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galatasaray ve Gençlerbirliği...

Alacağımız 6 puan bütün puan kayıplarını unutturur...

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tolga
      Serkan Giray Glowacki Cech
      Zokora Colman Aykut
      Volkan Burak Henrique
      Bu kadroyu yazmak icin girmiştim foruma
      Hem Orta sahayı saglam tutarsın ...
      hem Colman bu dizilişde ofansif olarak önplana cıkar...
      Hem de kanatlar serkan halil ikilisine göre daha üretken olur...
      Ayrıca alanzinho dene sovmenin ,
      gereksiz top kayıplarınıda görmeyiz bu kadroyla
      sahsen bu kadronun cıkacagına ihtimal vermemekle beraber,
      Bu kadronun Gs macından cok rahat 3 puan cıkaracagını düsünüyorum ..!

Yorum

• Bu mac Taraftarin maci olmali. Taraftar bjk macindaki gibi sadece bir iki kisiyi degil tüm rakibi isliklamali. Hakemi baski altina almali. Aleyhimize verilen kararlar protesto edilmeli. Aksi taktirde yine hakem hatalarina kurban gideriz.

..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İddaa gsyi favori göstermiş. Futbolcu olsam bununla motive olurdum.
          2,55 3,00 2,10

iddia analizlerime göre

%50 0-0
          %50 1-0

Maçın 2 bitmesi % 0
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Lille maçında ki defans oyunumuz oynarsak GS bize gol atamaz.

Üstelik GS çok daha fazla tempolu maç oynadı.

Zihinlerinde rahatlama var.
            Daha hırslı olacağımızı düşünüyorum.
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ister gs formda olsun ister biz çok yorgun olalım bu maçı mutlaka almalıyız.Yoksa bu gazla bjk-gs bu işi alıp götürür.mutlaka yenmeliyiz bu gs yi

Yorum

• Kazanırsak yine zirveye ortağız diğer iki ihtimal çok kötü olur..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lille maçında ki defans oyunumuz oynarsak GS bize gol atamaz.

Üstelik GS çok daha fazla tempolu maç oynadı.

Zihinlerinde rahatlama var.
                  Daha hırslı olacağımızı düşünüyorum.
                  Gol atmamaya mı oynayalım??
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    uefa'yı önemsemiyorum, lig maçları seneye şl ye katılabilmemiz için daha önemli. lige daha çok ağrılık vermemiz lazım.
                    Uefayı önemsiyorum ama gelecek sene Şampiyonlar liginde olmak çok önemli.

Artık Avrupa takımı olmalıyız.
                    *
                    *
                    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Beraberlik kötü skor olmaz. Aradaki 4 puan farkı korumuş oluruz. (Gençlerbirliği maçını alacağımızı farz ediyorum) Yenemesek bile yenilmemeliyiz.
                      TRABZONSPOR
                      Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                      Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                      ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• ligin dengeye girmesi adına kazanmamız lazım aksi taktirde bu iş gs ile bjk arasında gider.
                        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uefayı önemsiyorum ama gelecek sene Şampiyonlar liginde olmak çok önemli.

Artık Avrupa takımı olmalıyız.
                          bizde ikisini aynı anda götürecek kapasite olmadığı için ya herru diyeceksin ya merru.
                          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Soğuk duş etkisi yaratmak lazım, akıllı oynamak lazım.
                            7

Yorum

• Ucuz ve bedava futbolcularda kurulmuş 31 kişilik kadro ile övünmeye devam edelim..

Millet gelene 3 giden 4 atmaya başladı..

Maç kazanmasını bilmiyoruz vesselam

Bu şampiyonlar Ligi bizim cesaretimizi kırdı ve habire gol yememeye çalışmak alışkanlık oldu...Birde yememeyi becerebilsek

Korkak ve kişiliksiz futbol oynuyoruz..

En önemlisi Yıldız tabir edilen oyuncularımız rakip tarafındna çalışıldığında gerekli tedbirleri alıyorlar ve sahada kayboluyorlar...

Büyüklük ve büyük olamamak işte böyle bir şey...

Parlayan futbolcular mı işini sağlam yapan, Rakibi kendini kitlediğinde kurtulmasını bilen akıllı oyuncular mı

göreceğiz

galatasaray ezeli rakibi feneri eze eze eze eze eze yendi..

bakalım biz ne halt edeceğiz

Hadı galatasarayı geçtik fenerle ne halt edeceğiz

Liille dekı gibi korkak ve kişiliksiz ve benı utadıran bir futbolla mı çıkacağız yoksa Fener işte bizde çıkıp topumuzu oynayalım, kabderesek onemi değil ama ezilmeyelim rezil olmayalım mı diyeceğiz
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• oyyle bı kazanalım kı selcuk kopegı kudursunn nazıre yaparcasına pankart fıkrı super avrupalı $elcuk dıe ..bı de o kendını trabbzonlu sanan engın baytara iyi bır protesto gerekııor cunku hakedıolar egemenı stadda ben de ıslıkladıımm ama yıne de fazla cırkeflesmeden oyununu oynadı onun trabzonspora karsı bı saygısı oldugunu duusnuorum fakat selcuk ve engın oyle degıl
                                Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X