Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ophius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    taraftar inşallah selçuğu ıslıklıcam diye maçı unutmaz yine egemende olduğu gibi
    Ben tepkisel davranan taraftar kitlesini seviyorum. İngilizciyim biraz o konuda Alttan hafif tezahürat ve anında reksiyon Aslında yöre halkına en uygun olanı bu...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Selçuk bütün protestoları hakediyor bence..
      Tahminimce protesto dediğimiz şey sadece ıslık olur.. Küfür, pankart falan olmaz.

Yorum

• Tolga
        Serkan Giray Glowacki Cech
        Zokora Colman Aykut
        Volkan Burak Henrique

Yorum

• Bu maçı almalıyız fazla havalandı bu ezikler, kendilerini bir b... sanacaklar.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• sıra ligde esmeye geldi
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Ligi dogal olaak cok salladik, zirveye dogru yukselmemiz lazim artik bidaha subata kadar Avrupa macimiz yok, lige vekupaya konsantre olursak iyi olur, sonucda sezon sonu Sampiyon olmadikca Sampiyonlar ligi hayal ilk 4 de olmadikca Avrupa ligi dahi hayal (kupa yi saymiyorum)

Yorum

• allah aşkına kimse şu maçtan önce dostluk vs. kelimelerden bahsetmesin...gerilimse gerilim, intikamsa intikam,tepkiyse tepki herşeyi yapalım...fenerden daha büyük bir garezim var bu cincona...bu arada son günlerde fatih terimin tepkileri azaltmak için başlattığı gaz alma açıklamalarına inanıyorum ki kimse kanmaz...
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• avrupalı selçuk !!! şöyle bir pankart iyi gider...şu bir gerçekki tribünler ne kadar erken maçın içine girerse gs'nin işi o kadar zor olur...umarım maç ilk dakikalarda gerilir...
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Maçta bencede hırslı,sert yıldırıcı oynamalıyız.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Kim oynarsa oynasın .

Devre arası geliyor.

ADrian inşallahh gol asist felan yapıp başımıza bela kalmaz . kötü oynarda göndermek zorunda kalırlar. adam yanlışlıkla 1 asist yapsa MESSİ ilan edecekler. ama yapamıyor ALLAHtan.

İnşallah gider de kurtuluruz.

Gs nin orta sahası güçlü. Berberlik kokan maç.

Yorum

• Kesinlikle Selçuk'u baskı ile oynatmamamız gerekiyor.Açıkcası taraftarımızın bezdirmesi gerekiyor rakibi.Gerisi takımıza kalmış Febe galibiyetini aldırış etmeden çıkmaları gerekiyor karşılarına.

Unutmayalım 'Burası saltanatların çökertildiği yerdir aslanım'
                        Liverpool FC Trabzonspor
                        Steven Gerrard

Yorum

• -------Tolga--------
                          Serkan-Giray-Glo-Cech
                          -------Zoko-Colman--
                          Volkan---Adrian--Henrique
                          ---------Burak----------

Veya adrian disari aykut felan merkeze colman hafif adim öne...Oda olabilir.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Alanzinho ve Adrian oynamaz insallah.Volkan Sen ve Henrique ilk 11 de olmali diye düsünüyorum.
                            Halil yoruldu onun yerine Henrique oynamali bence.
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Henrique oynar inşallah formunu buldu sanki dün iyiydi baya.Selçuk'a gelince de kesinlikle bir protesto, tepki yapılmalı hem de oldukça fazla ve etkili olmalı bu protesto.Şu Avrupa'lı Selçuk pankart fikri iyiymiş.Tabi maçın önüne geçmez bence bunlar top ona gelince baskı oluşturmalı tribünler...
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Selçuk mu?.. Anayı karıştırmayalım, sakın (!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X