Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onun bunun yuhlanmasından önce Takımımı sahaya çıktığında herkes ayağa kalkarak alkışlasın...Bunu fazlasıyla hakettiler...Diğer konu ise çekirdekçilerin çekirdeği kadar önemli benim için...
    muzik susmali e herkes dk larca alkislamali

Yorum

• Volkan ve Henrique ye iyice kosmalarini tembihleyip maca boyle cikalim, ikinci yari Alanzinho ve Adrian girebilir.

------------------Tolga----------------

Serkan----Giray-----Glowacki------Cech-

--Volkan---Zokora----Colman----Halil----

----------Burak----------Henrique-------
      6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• gs önde basarsa işimiz zor. Bizim takımın bu sene iki kez(Kayseri ve Inter maçı)gösterdiği iyi oyunu bu maçta da göstermesi lazım.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Insallah Serkani orta-sahada-oynatma-sevdasindan vazgecer hoca.
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• selcuğü ve engini kaale almaya değmez biz işimize bakmalıyız bjk maçında egemen dedik maça odaklanamadık çok önemli maçlara başlıyoruz kayıpların telafisi yok ona göre
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Selçuk'u protesto etmeden önce, bizim takıma destek verin arkadaşlar. Büyük şeyler başardılar, başarmaya devam ediyorlar. UEFA da yarı finale çıktığımızda göreceğim onun ve egemenin yüzünü. neyse..
              Zorlanacağımızı düşünmüyorum, orta saha üstünlüğünü ele geçiririz.
              “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Dün Metin Tekin de çok söyledi; sahamızda geri çekiliyoruz ama bir yerden sonra artık rakibe basmak zorunda olmamıza rağmen rakibi kalenin içine sokuyoruz müdahele etmiyoruz. Bir de inanılmaz kolay çalım yiyor oyuncularımız. Pres yaptıkları an çalım yiyorlar. O yüzden belki de pres yapmıyorlar. Rakipse bizim hiçbir oyuncumuzu döndürmüyor. Sivas maçında da böyle oluyor, Lille maçında da . Bir şeyi çok yanlış yapıyoruz ama neyi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Artık Henrique, Halil ve Burak üçlüsünü bir arada denememiz gerekiyor. Bu üçlü sürekli yer değiştirerek GS'nin defansının dengesini bozabilir. Alanzinho ve Adrian kesinlikle yedek başlamalı. Bu üçlü çare olmadığı takdirde, en etkisiz olanının yerine Alanzinho veya Adrian'ı dahil ederiz...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ben taraftar gruplarımızın birinden söle bir pankart istiyorum ERKEK SÖZ VERİR ADAM TUTAR ADAM DEĞİLSİN SELÇUK İNAN şeklinde bir pankart bekliyorum
                    insanlar hükümetlerden korkmamalı hükümetler insanlardan korkmalı VENDETTA

Yorum

• floryayı avrupa sanan kolpa selcuk. simdiden suleleni anmaya basladım haberin olsun.

Yorum

• Kediciklerin gazını alalım şöyle bi..
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• manisaspor macından sonra da manisa taraftarına sitemde bulunuyordu y..sak. ben manisaspordan giderken bu kulube para kazandırdım bu edilen kufurleri hak edecek ne yaptım diye...

Yorum

• Bu maçta Selçuk'u yerin dibine sokmayana taraftar demem ben... G.S kalleş bir takımdır.. Ne zaman ligde iyi futbolcular parlasa hemen kafalarını karıştırırlar.. Selçuk'ta da aynı şeyi yaptılar bugün Kayseride ki Amarat'ada.. Adam 2 haftaır sahada doğru dürüst top oynamıyor..Daha bir sürü örnek var..

Engin ve Selçuk siz haysiyetsiz adamlarsınız? Pardon adam değilsiniz
                            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• yenilirsek puan farki 10 olacak.. fenerle de macimiz var.. hem feneri hem gs i yenmessek yada beraberlik.. cok kötü olcacak... takim cok yorgun her haliyle belli.. insallah uefa kupasi transferi etkilemez!! benim korkum o.. yeter derler simdi..

Yorum

• İlk olarak anderr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben taraftar gruplarımızın birinden söle bir pankart istiyorum ERKEK SÖZ VERİR ADAM TUTAR ADAM DEĞİLSİN SELÇUK İNAN şeklinde bir pankart bekliyorum
                                hahaha süpermiş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X