Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Boğacağız bunları sahayı dar edeceğiz =)) Avni Aker de müthiş bir taraftar desteğiyle inşallah 2-0 içime doğuyor =)
    İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• Onlar fenerin gazıyla gelecekler buraya ama çok fena olacaklar hırsımızı onlardan alacaz )
      "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
      Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• Bu cinconlar şimdi gaz aldılar Şikebahçe maçıyla beraber. O hırsla bize bir toslayacaklar ki...
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• şike patlak vermese galatasaray yine yenilirdi fenere emin olun

maç 3-1 olmuş dk 90 hala korkuyorlar maçı kaybedermiyiz diye. arkadaşlar rahat olun maçı kazanırsınız dedim.
          maç bittiğinde bile inanamıyorlardı.

sanki kurtuluş savaşını kazandılar.

fenerbahçe tırıvırı takım olmuş.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bu mac hic tahmin etmeyecegimiz kadar kolay gececek diye icimden bir ses geciyor. Burak tekrar patlama yapacak. tabiki macin hakemi izin verirse.

Yorum

• Hasan SasIn pis oyunlarini untmayin. Gecen Sezon TRTde bize hep kücümsüyordu, hatta kalecilerimizi ve Senol Hocayi. Selcuk TSa ihanet etmisdir, bunda Kel Hasan büyük rol oynadi.

Protesto ederseniz HasanI untmayin.

Yorum

• selcuk a protesto bana gore gereksiz olur... bu ayni zamanda takimdaki oyuncularimizi da etkiler!!!!

diger taraftan son maclarda mas sonlarinda durmadan bizi destekleyen kamaoyu olusturan FATIH TERIM alkislanmali
                (her ne kadar sevmiyorsam DA)

Yorum

• Selçuğu hiç tınlamamamız lazım biz kendi işmize bakalım bu maçı aldığımız zaman ligi dengeleriz çok önemli bi maç

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    selcuk a protesto bana gore gereksiz olur... bu ayni zamanda takimdaki oyuncularimizi da etkiler!!!!

diger taraftan son maclarda mas sonlarinda durmadan bizi destekleyen kamaoyu olusturan FATIH TERIM alkislanmali
                    Katılmıyorum, hiç gerek yok.
                    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• 3 puan bizim olucak.

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        selcuk a protesto bana gore gereksiz olur... bu ayni zamanda takimdaki oyuncularimizi da etkiler!!!!

Yok daha neler...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ligde tutunmamız için 3 puan almamız şart.
                          Hazır GS lider olmuş, havaya girmişken havalarını bir söndürsek hiç fena olmaz...
                          Derin Trabzonspor
                          HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Onun bunun yuhlanmasından önce Takımımı sahaya çıktığında herkes ayağa kalkarak alkışlasın...Bunu fazlasıyla hakettiler...Diğer konu ise çekirdekçilerin çekirdeği kadar önemli benim için...
                            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Selçuk, Hasan ve Engin maçta kesinlikle nasibini almalı....Egemenin yaptıkları bizlere ders olsun.Moral bozacak ne kadar şey varsa yapılmalı bunlara.

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onun bunun yuhlanmasından önce Takımı sahaya çıktığında herkes ayağa kalkarak alkışlasın...Bunu fazlasıyla hakettiler...Diğer konu ise çekirdekçilerin çekirdeği kadar önemli benim için...
                                İşte bu yapılmalı!
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X