Boğacağız bunları sahayı dar edeceğiz =)) Avni Aker de müthiş bir taraftar desteğiyle inşallah 2-0 içime doğuyor =)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Onlar fenerin gazıyla gelecekler buraya ama çok fena olacaklar hırsımızı onlardan alacaz
)
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum
-
şike patlak vermese galatasaray yine yenilirdi fenere emin olun
maç 3-1 olmuş dk 90 hala korkuyorlar maçı kaybedermiyiz diye. arkadaşlar rahat olun maçı kazanırsınız dedim.
maç bittiğinde bile inanamıyorlardı.
sanki kurtuluş savaşını kazandılar.
fenerbahçe tırıvırı takım olmuş.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
selcuk a protesto bana gore gereksiz olur... bu ayni zamanda takimdaki oyuncularimizi da etkiler!!!!
diger taraftan son maclarda mas sonlarinda durmadan bizi destekleyen kamaoyu olusturan FATIH TERIM alkislanmali
(her ne kadar sevmiyorsam DA)
Yorum
-
Katılmıyorum, hiç gerek yok.İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselcuk a protesto bana gore gereksiz olur... bu ayni zamanda takimdaki oyuncularimizi da etkiler!!!!
diger taraftan son maclarda mas sonlarinda durmadan bizi destekleyen kamaoyu olusturan FATIH TERIM alkislanmali
(her ne kadar sevmiyorsam DA)Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Yok daha neler...İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselcuk a protesto bana gore gereksiz olur... bu ayni zamanda takimdaki oyuncularimizi da etkiler!!!!
(her ne kadar sevmiyorsam DA)Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Onun bunun yuhlanmasından önce Takımımı sahaya çıktığında herkes ayağa kalkarak alkışlasın...Bunu fazlasıyla hakettiler...Diğer konu ise çekirdekçilerin çekirdeği kadar önemli benim için...Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
İşte bu yapılmalı!İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnun bunun yuhlanmasından önce Takımımı sahaya çıktığında herkes ayağa kalkarak alkışlasın...Bunu fazlasıyla hakettiler...Diğer konu ise çekirdekçilerin çekirdeği kadar önemli benim için...Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum