Adrian- Sapara-Alan 3'ü de gitse, yerine kimse alınmasa dahi sevinirim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
puanlar yari yari olacak. Fark 10 degil de 5 puana düsesek. icerde disarda yenersen geciyorsun.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarımız ezbere konuşuyor yine,ilk 4e girelim gerisi önemli değil diyenler var,puanların %50si playoffa taşınıyor yani ilk 4e 70 puanla girenle 60 puanla giren aynı olmuyor.Şimdi soruyorum yine ilk 4 e girelim gerisi önemli değil diyormusunuz merak ettim.
Yorum
-
Abicim kusura bakma da skor 1-2'ken 5 hücum oyuncusuyla ve 1 tane orta sahayla niye oynuyoruz ?İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca da kimi oynatsa kabahat alınan oyuncuları oynatıyor işte daha ne?...
Yorum
-
Suc yonetimde. Mithat Halis'de degil...İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnun Ozman Gözüne Sokuyum
Geri zekalı yönetim ondan alıp duruyo oyuncuları
Dogru soyluyorsun abi. Senol hoca'da suc yok bana gore. En iyisini yapmaya calisiyor...İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca da kimi oynatsa kabahat alınan oyuncuları oynatıyor işte daha ne?...1
Yorum
-
Yedek yok ki bizde. Halil girse ne olur girmese ne olur, oyunu açacak, oyunun dengesini değiştircek bir oyuncu değil. Bi Alanzinho var işte o da var mı yok mu belli değil.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
imzaa..... sivasi tek basina ezerdi1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
REnkdaş orta yapabilen yok ki kafa golü atalım duran topları amatörde bile böyle kullanmazlar yahu bir değeri vardır, adrian ön direğe kesiyor o da rakibe, alan ortaya volkan arka direğe biri doğru yapıyorda hangisi ama sonuç bizimkilerim olmadığı yere yani hepsi karavana...İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKafa golü atamayan bir takım olur mu ya 13 hafta olmuş. Ne kornerden bir gol, ne bir duran toptan. Eskiden bir yan top kazandık mı ayağa kalkardık şimdi ön direkteki rakip topçuya atıyoruz topu 13 haftadır aynı.
Yorum
-
* Jaja gelsin ya hakikaten magazin dünyasında geri kaldık , bu ne ya herkes kampa tam zamanında geliyor sıkıcı şeyler bunlar ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Geçen seneki kadroyu bedavaya dağıtan yönetime kızmayın siz,Şenol Hoca gibi bu takımı sürünürken uçuran, Dünyanın değer verdiği hocamıza sallayın.Sizin kafanız bu kadar basıyor işte..........2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
bence senol haca artik masaya yumrugunu vurma zamani geldi gecdi bile sanirim böyle giderse senol hoca sezonsonu gidecegini duydum insallah dogru degildir olan senol hacaya oluyor yok arkadaslar baska takimlarda sampionlar liglerinde oynuyorlar uafa da oynuyorlar onlar neden böyle bu sekilde oynamiyorlar acaba bizimkilere vereceksin cezayi bak nasil oynarlar ama bu takima acilen cok cok acil forvet sart aman polonyali olmasin da ah ulen yatara yada jaja nerdeler adamlar kaleye sut cekmeye korkuyorlar yazik yazik
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum