Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adrian Sapara Brozeks Vittek'in maliyetleri ile Sadece Olcan, Popov,Grosicki 'den 1 tanesi alamazmıydık ?
    Bu adamları Trabzonspor forması ile tekrar görmek asla istemiyorum. Haketmiyorlar asla haketmiyorlar !

Celustka,Zokora,Colman,Cech,Hanrique dışındaki tüm yabancılar defolsun gitsin. A2 den oynatsınlar.
    Glowacki işte 1 maç oynuyor adam 40 yaşında ertesi maç ölü .
    Brozeks topçu değiller, Adrian keza öle asrın kazığı. Jun'u aratır. Sapara bitik. Vittek 10 dk da sakatlandı.
    Yazık yahu Şu 6 adamın bize maliyeti 20m€ fan fazladır. Adrian-Pawel-Piotr-Sapara-Vittek-Glowacki
    6 sı 1 Jaja etmezler !
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• maçın iyi tarafı henrique ve volkanın gol atmaları,iki buçuk stoperle yola çıkıyoruz sonra giray ve gloya suç buluyoruz tamam,buna Şenol hocamız dışında kimse cesaret edemez.
      makine olsan bozulursun bu kadar maç trafiğinde
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Jaja ya laf eden büyük futbol bilginleri vardı ben takımımda disiplinli fotbulcular isterüm böyle adamlar derhal def edülsün heyt hoyt diye konuşanlar cihan takımı sanıyorlardı trabzonsporu alın ortasıraların güzide takımı istediğinizi gönderin istediğinizi getirin şimdi
        Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• LILLE LILLE LILLE

Tarihimizin en önemli maçı. Çok umurumdaydı bu maç. Bu maçın telafisi var. Tarihi fırsatın telafisi varmı?
          Ordan gelecek parayı, prestiji, morali düşünün. Turu geçsek gelecek transferleri düşünün. Hoca mecburen
          lig maçlarında rotasyona gidiyor, elinde olan alternatif futbolcular da bunlar. Lille maçını alalım, devre arasından
          sonra bu takım yeni transferlerle inşallah çok daha iyi bir seviyeye gelecek.

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yazıklar Olsun Sizin Gibi Taraftara..futboldan gram alnlamıyorsunuz.Bu Takım Temmuzdan beri resmi maç yapıyor.-7 derecede oynuyor..Splayoff zımbırtısının içine ediyim.Böyle hakemlerin........... Şenol Güneşi Hakmetiyoruz camia olarak.
            +

Şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz 12 maç oynamışken , Trabzonspor 21 maç yapmış.
            1

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              neyi süpürüyorsun abi rakipler bu hafta kazandi mi baya bi geride kaliriz..
              Kolay bir is yapmiyor bizim takim.
              Sampiyonlar Ligi zihnen ve fiziken cok zorlu bir turnuva.
              Iyi gidiyoruz, lige agirlik verince cok daha fazla puan toplar bu takim...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                * Jaja gelsin ya hakikaten magazin dünyasında geri kaldık , bu ne ya herkes kampa tam zamanında geliyor sıkıcı şeyler bunlar ...

Gerçekten sıkıldım bu Jaja muhabbetinden...
                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• PAF takımla çıkmalıydık

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allahaşkına misafirleri güldürmeyin

Bunlar olur,30 puanla devre bitirilir,ki bu yeni kurulmuş bir takım için gayet iyidir, sonrasında 18 de 17 yapılır

mapushanelerde demiirr,parmaklıkara sarıldımmm
                    Şenol abi 30 puan için kalan 4 maçın en az 3'ünü kazanmamız gerekiyor.

Barış Burak diye düzeltiyorum.

En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 02.12.2011, 22:24.
                    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Son 3 sayfadaki yorumları toparlarsak;

- 15 kişinin takımdan uzaklaştırılması lazım
                      - Bu sene küme düşeriz.

Bu mudur?

Tamam çok kötü oynadık ama herkesi de bir kalemde silmeyin. Inter maçlarından sonra en iyi bizdik,şimdi en kötüsü olduk.

Her duyguyu uçlarda yaşıyoruz,kendimize de takıma da zarar veriyoruz.
                      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Şenol Hoca'nın ilk devreyi böyle kapatacağız dediğini unutmayın, üç maç üstüste kazansak fark kapanır, diğer takımlarda da bir numara yok...
                        Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Jaja ya laf eden büyük futbol bilginleri vardı ben takımımda disiplinli fotbulcular isterüm böyle adamlar derhal def edülsün heyt hoyt diye konuşanlar cihan takımı sanıyorlardı trabzonsporu alın ortasıraların güzide takımı istediğinizi gönderin istediğinizi getirin şimdi
                          * Büyük futbolcu Jaja nerde oynuyor sayın Cruyff merak ettim gerçekten söylermisin ?
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adrian'dan çok şey bekliyordum bu maçta, yanıldım..

Sapara'dan bugünkünün çok daha iyisini bekliyordum, yanıldım..

Volkan'dan da daha iyisini bekliyordum, 1 gol 1 asiste rağmen iyi değildi..

Henrique 80'den sonra oyundan düştü ama içlerinde en çok onu beğendim yine..

2-1'den sonra öyle saçma bir gol yenmemeliydi. İlk yarıdaki berbat oyuna rağmen elimize gelen maç böyle verilmemeliydi..

Giray ve Glowacki uzun zamandır Trabzonspor'da gördüğüm en kötü stoper performansına imza attılar bugün..

Tolga'nın o topa çıkması enteresan bir hataydı..

Süleyman Abay sen de çok büyük şerefsiz çocuğusun bunu bir kez daha netleştirmiş olduk.. 2-2'den sonra ağırlığını koydu. Geçen maç da Fırat 70'den sonra ağırlığını koymuştu, bu sefer de Süleyman. Öldürücü anlarda..

92:40'ta olan faulü kullandırtmamasına diyecek bir şey bulamıyorum. Buluyorum ama buraya yazamıyorum. Burak'a yapılan hareket de fauldü ve 2-2'den sonra her türlü kanaat Sivas'tan yanaydı..

İlk yarıda maç 10 dakikaya yakın, ikinci yarıda da 5 dakikaya yakın durdu. İlk yarıda +2, ikinci yarıda +3'e rağmen +2.5 oynandı.

Mehmet Berk hepinizin sülalesini kucaklar umarım..
                            Harfi harfine imza!

Yorum

• Aykut cok buyuk kazanc olacak...

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                BU LİGDE BASARİLİ OLUNCA;
                                yabanci turistler trabzona akin etcek ekonomi canlanacak
                                uefa avrupa siralamasinda ust sirlari zorlayip her kurada seri basi olucaz
                                avrupa basininda olay olup mansetlerden dusmuycez
                                futbolcularimiz degerine deger katip avrupa kuluplerini pesinde kosturcak
                                her kurada seribasi olup kek rakiplerle eslescez
                                avrupada ismimiz duymayan millet kalmayacak
                                DİMİ?
                                bu kafada olanlar sarilsin super lige 4 elle
                                Şampiyonlar Liginde sadece bir yıl çeyrek final oynasan bu dedikleriniz sağlanacak mı ? Şayet sağlanacaksa bende Süper Ligi boş verebilirim...
                                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X