Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu girayı amator kumede oynatmam tam bir kazma ya tolga artık yeter dıorum sıranı onura ver ıkı goldede hatası var bana göre ofansıf olarak kotu deılız ama defansıf olarak cok kotuyuz bu takım 3 *0 da one gecse macı rahat ızleyemeyız bugun yalandan yere 3 puanımız gıttı
    Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Adrianı Kim İzledi Allah Aşkına ?
      Kim izlemis olabilir sence . Mithat Halis
      1

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        * Milletin Burak'a sallamasını anlıyorumda bizim taraftarı yine anlamıyorum yahu sahip çıkalım şu çocuğa.
        * Ha birde neydi o efsane Burak yoksa gol yoktu
        Tüm medya Burak'ın üzerine oynamaya başladı...

Biz taraftar olarak Burak'a sahip çıkmalıyız...Kötüde oynasa Burak ilk 17 haftada atması gereken 13 golü çoktan atmıştır...Kredisi fazla fazla olmalıdır...

Yorum

• Sadri Şener : Brozekler dışında yabancılarımız iyi..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Adrianı Kim İzledi Allah Aşkına ?
            mithat halis sanırım
            from BOGAZIÇI

Yorum

• İkinci yarı daha canlı oynamamıza rağmen kötü bir oyun koyduk ortaya. Defansın ağlanacak hali var. Bütün toplar geçiyor.
              İnanamıyorum ya. Colman yok, döküldük. Hep böyle oluyor.
              İkinci golde Tolga'nın bu kadar ileri çıkması yanlıştı bana kalırsa. Zaten adamın yanında 2 kişi vardı. Yine de diyecek bir şey yok.
              ilk yarı berbat denilecek bir futbol, ikinci yarı da çok iyi değil. Duran topları kullanamıyoruz. Korner atışlarından bir fayda sağlayamıyoruz, kafa atışı hiç yok. Bazı oyuncularımızın adını 30 dkda bir duyuyoruz.
              Hayırlısı diyorum.
              Beraberlikten nefret ediyorum.

Dipnot, haddini aşan mesajları kaale almak yerine raporlayın gitsin.

Yorum

• rakiplerimiz kazandi mi zirveden iyice koparis... heycada kalmiyor daha..

yabancilarimiz dökülüyor be kardesim..sapara 2 mac ilk 11 basladi erken gelen golle 2 mactada geriye düstük..cok vurdumduymaz oynuyor..
                adrian hakkinda bisey yazmicam cünkü degmez arkadas....
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  * Tek ofsayt doğru , onun dışındakilerde halt etmişssiniz siz , siz ancak fener ve onun gibilerin uşağı olursunuz açtırmayın ağzımı burda şimdi...
                  Farklı Yorumlayabilirsiniz size göre penaltıdır bana göre değildir bana göre kırmızı karttır size göre değildir kişiden kişiye yorumlar değişir fazla takılmamak lazım..O uşağı falan laflarına hiç girmiyorum ben bu siteye sadece futbol ve maç konuşmaya geldim Hiç Bir Trabzonlu'ya ,Trabzonporlu'ya ve Trabzon'a , Trabzonspor'a saygısızlık yapmadım nede olsa misafirim haddimi bilerek yorum yaptım ama sizde lütfen düzgün ve seviyeli bir şekilde yorum yazın rica ediyorum..

Yorum

• Sapara-Adrian orta sahasıyla çıktığımız her maçta eziliriz. Kadir Bekmezci şov yaptı bu orta sahamıza karşı. Bir top kazanamadık adamdan.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• selam olmaz arkadaslar böyle sampionlar liginde baska takimlarda oynuyorlar bu takimda 30 tane oyuncu var ama ne yazikki golcumuz yok birde orta sahamiz yok neden böyle yapiyorlar bu burak artik sifresini cözdüler vede kendisi umutsuz futbol oynuyor ben olsam oynatmam ama gerci forvetde yok yada ünal kahraman oynar forvetde yada baskan oynasin yazik oluyor arkadaslar bize vede trabzonspor bu olamaz bu degil trabzonspor

Yorum

• * Yorum yaparken şunu unutmayın bu takım geçen seneden kötü , bence kötüde mücadele etmiyoruz her iki kulvarda , Allahınızı severseniz şu hakem rezaletinide kimse savunmasın bana...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onun Ozman Gözüne Sokuyum

Geri zekalı yönetim ondan alıp duruyo oyuncuları
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Şenol Güneş bu zamana kadar hiç boş konuştuğunu duymadım ayrıca yaşı itibari ile tam bir flozof gibi konuşuyor, Şunu söyledi daha önce"Bu sezon neden oynadığımızı bilmiyorum" elbet bir beklentisi var belki lig tescil edilmeyecek belki başka şeyler olacak lig bitmeyecek birşey biliyor bunu futbolcu duyuyor ve ligi sallamıyor. bence bu işin özeti bu, şu iddaname bir gelsede herkes rahatlasa artık, bu sezon tek üzüleceğim nokta olurda işler böyle giderse gelecek sezon CL'ye katılamamak olur gerisi trişkadan hikaye, Ancak oyuncuların bu kadar dağınık olmaya hakkı yok yenilirsin yada berabere kalırsın ama birşey izleriz ben bu akşam maç izlediğimi bile unutmak istiyorum çok dağınıktık mücadele vardı ama dağınıktık, henrique coştu dedik sonradan ağzıma tıktı lafımı, bu takıma en temizinden 2 çok iyi yerli ve 1 çok iyi yabancı şart oğlu şart bence...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gaziantepspor gibi bir kulüp menajerle çalışmazken bizim menajerlerle çalışmamız beni deli ediyor .

Yorum

• Şenol Hoca da kimi oynatsa kabahat alınan oyuncuları oynatıyor işte daha ne?...
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X