Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sadri Şener : Brozekler dışında yabancılarımız iyi..
    Sayin Baskanimiz ne zaman bize yakisan sekilde konusmasini ögrenecek?
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• 2-1 olduktan sonra, hocanın hemen Aykut değişikliğini yapacağını düşünmüştüm yanılmışım.

Aynı Şenol Hoca'nın 80 dakika boyunca oyuna olumlu hiçbir katkısı olmayan Adrian'a nasıl dayandığını ise çok merak ediyorum.

Sapara çok kötü, bundan sonra birdaha kolay kolay forma yüzü görebileceğini düşünmüyorum.

Maçın kötüleri, Giray,Glowacki,Adrian, Sapara,Volkan dı.

İlk yarı Burak gayet iyiydi fakat ikinci yarı onun da etkisi sıfırlandı.

Keşke Şenol Hoca burada olsa da sorsaydık, ''Hocam allah aşkına, yan topların özellikle bel hizasını geçmemesini sen mi rica ediyorsun
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• duran toplar bu kadar mı kötü kullanılır anlamadım hep ön direğe hep ön direğe bir muz orta oldu onuda kaleci elinden kaçırdı
        Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• adrian kesinlikle ama kesinlikle bu takımın topçusu değil bu takıma çok kaliteli bir stoper ve de yaratıcı bir orta saha şart
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Henrique maçlara Alkollü mü çıkıyor.
            FIRTINA

Yorum

• Taraftarımız ezbere konuşuyor yine,ilk 4e girelim gerisi önemli değil diyenler var,puanların %50si playoffa taşınıyor yani ilk 4e 70 puanla girenle 60 puanla giren aynı olmuyor.Şimdi soruyorum yine ilk 4 e girelim gerisi önemli değil diyormusunuz merak ettim.

Yorum

• Her takım bize aynı taktiği uyguluyor. Önde pres yapıyorlar, biz kurtulunca da orta sahada faul yapıp oyunu durduruyorlar. Sivas'ı da bunu yapıyor CSKA'sı da.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tüm medya Burak'ın üzerine oynamaya başladı...

Biz taraftar olarak Burak'a sahip çıkmalıyız...Kötüde oynasa Burak ilk 17 haftada atması gereken 13 golü çoktan atmıştır...Kredisi fazla fazla olmalıdır...
                  katılıyorum, burak karakter olarak da iyidir. tekmeye kafa soktuğu maçları unutmayın...
                  Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• her maç gol yıyor tolga hemde hatalı gol bjk macındada hatalı gol yedı onun yuzunden penaltı oldu artık onurun kaleyı devralması lazım yoksa bu gıdısle onuruda kaybedecez
                    Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• arkadaşlar sıkıntı yok bugün şikeciler üzülsün, boşverin...
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Arkadaslar soguk havayida unutmayalim, alisik degiliz.
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• yaavvvv arkadaş sadece bir maç sadece bir maç şenol hoca yaptığı değişikliklerle oyunu alıversin..çok şey mi istiyoruz..maç 2-1 ken saparayı al oyundan aykutu koy olayı bitir...bunuda yap hocam ne olur yap..
                          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• * Bana göre Alanzinho'nun oyuna girmesi hataydı , Saparanın yerine Aykut , Adrian'ın yerine Halil girmeliydi ama son dakikalarda değil tabiki ...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Kafa golü atamayan bir takım olur mu ya 13 hafta olmuş. Ne kornerden bir gol, ne bir duran toptan. Eskiden bir yan top kazandık mı ayağa kalkardık şimdi ön direkteki rakip topçuya atıyoruz topu 13 haftadır aynı.
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• 7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X