Taraftarımız ezbere konuşuyor yine,ilk 4e girelim gerisi önemli değil diyenler var,puanların %50si playoffa taşınıyor yani ilk 4e 70 puanla girenle 60 puanla giren aynı olmuyor.Şimdi soruyorum yine ilk 4 e girelim gerisi önemli değil diyormusunuz merak ettim.
Her takım bize aynı taktiği uyguluyor. Önde pres yapıyorlar, biz kurtulunca da orta sahada faul yapıp oyunu durduruyorlar. Sivas'ı da bunu yapıyor CSKA'sı da.
Biz taraftar olarak Burak'a sahip çıkmalıyız...Kötüde oynasa Burak ilk 17 haftada atması gereken 13 golü çoktan atmıştır...Kredisi fazla fazla olmalıdır...
katılıyorum, burak karakter olarak da iyidir. tekmeye kafa soktuğu maçları unutmayın...
her maç gol yıyor tolga hemde hatalı gol bjk macındada hatalı gol yedı onun yuzunden penaltı oldu artık onurun kaleyı devralması lazım yoksa bu gıdısle onuruda kaybedecez
Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
yaavvvv arkadaş sadece bir maç sadece bir maç şenol hoca yaptığı değişikliklerle oyunu alıversin..çok şey mi istiyoruz..maç 2-1 ken saparayı al oyundan aykutu koy olayı bitir...bunuda yap hocam ne olur yap..
Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil,TRABZONSPOR'lu Olandır.
* Bana göre Alanzinho'nun oyuna girmesi hataydı , Saparanın yerine Aykut , Adrian'ın yerine Halil girmeliydi ama son dakikalarda değil tabiki ...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Kafa golü atamayan bir takım olur mu ya 13 hafta olmuş. Ne kornerden bir gol, ne bir duran toptan. Eskiden bir yan top kazandık mı ayağa kalkardık şimdi ön direkteki rakip topçuya atıyoruz topu 13 haftadır aynı.
Yorum