Diğer Şampiyonlar ligi maçlarından önce de olduğu gibi çok kötü oynadık. Telaşa gerek yok. Çarşamba günü tarihi bir maça çıkacağız. Oyuncuların orayı düşünmesi çok normal.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
30 puani zor toplarizİlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesikinti yok bence devre arasina kadar 30 puan yeter bize..oyle boyle play -offlara kalacagiz..ilk yari 30 puan ikinci yari minumum 38 puan alacagiz.
basliga kilit gelmeli ve tarhimizin en onemli macina odaklanmaliyiz gerisi bos.
Yorum
-
hay yaşa Muhammed..İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğer Şampiyonlar ligi maçlarından önce de olduğu gibi çok kötü oynadık. Telaşa gerek yok. Çarşamba günü tarihi bir maça çıkacağız. Oyuncuların orayı düşünmesi çok normal.
Yorum
-
abi iplemezler de bu kadar kötü oynanmaz ki. 70 dk kapandık 2 pas yapamadık ya. Önde pres yapan her takım bize baskı kuruyorİlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizimkiler lig maçlarını iplemiyorlar açık ve net belli oldu.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
* Son kararlar haricindeki pozisyonlar peynir ekmekti zaten sen Burak'ın düşüşüne orda faul çalmıyorsun sivassporun son 25 dk her hareketine faul çalıyorsun ...İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakem gayet iyiydi son karar haricinde.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
bu nedir ya veto veto ne oldu şampiyonmu oldun ulan çıldıracaam en son kimi yendik unuttum bir takım 13 maçta 18 puan kaybedermi Allah kahretsin böyle şampiyonlar ligini takımı berbat etti sinirden kıriz geçirecem ulan hangi akla hizmet jajayı gönderdiniz başınıza jaja kadar taş düşsün ulan daha gs ve fb ile oynamadık ilk yarı kaç puan alacagız onlarada yenilısek ne olacak sadri şener sendende sahte yönetimindende tiksiniyorum.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Tabi tabi. Zaten herkes kuyrukta bekliyor. Burak in akli varsa zaten Trabzon dan gitmez. Cünkü baska yerde oynatmazlar onu.İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak devre arasında satılmalı.Kendine yazık etmesin bu takımda kalarak,bu taraftar haketmiyor onu...HY67...
Yorum
-
senol hocaya kizanlar acaba senol hocanin elinde messi mi varda oynatmiyor elimizde kactane stoper var adam akilli stoperimiz olsa giray ilk 11 giremez. En büyük kötülügü yönetim yapiyorYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Bu Maçta Hakeme Kızma Hakkı Varsa O da Bizim Hakkımız Diye Düşünüyorum ! İlk yarıda net gol olacak kaleci ile karşı karşıya kaldı oyuncumuz ofsaytla ilgisi olmamasına rağmen ofsayt çalarak %90 gol olacak pozisyon engellendi.. Marek Cech'in eli açık ve net bir penaltımız verilmedi bu kadar yeter sanırım !!! Burak'ın kırmızı görmesi gerektiğinide es geçiyorum...İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleah senin hakem gibi emi. Hic mi hakemden yana gulmeyecegiz arkadas ya. Faul veriyor, saka gibi kullandirmadan maci bitiriyor. Bizim maclara verilen her hakem resmen bize celme cakdirmak istiyor. Fenerasyon ilk dörde bizi kaldirmamak icin akli sira intikam alcaklar.
Tek umuduz savci olcak galiba.
Yorum
-
Arkadaş anlamıyorum şu aklı şampiyonlar liginde mantığını. Maça daha 5 gün var, çıkmışsın sahaya aklında neyin şampiyonlar ligi olacak. Çık futbolunu oyna adam futbol oynarken başka maçı mı düşünür yahu ?
Sahaya çıkana kadar düşünürsün de adım attığında sahaya aklında maç falan kalmaz.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum