Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ah senin hakem gibi emi. Hic mi hakemden yana gulmeyecegiz arkadas ya. Faul veriyor, saka gibi kullandirmadan maci bitiriyor. Bizim maclara verilen her hakem resmen bize celme cakdirmak istiyor. Fenerasyon ilk dörde bizi kaldirmamak icin akli sira intikam alcaklar.
    Tek umuduz savci olcak galiba.
    BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• ....en nefret ettiğim skor beraberlik....yazıklar olsun yaaa.....sivas spora karşı bile skoru koruyamıyorsan yazıklar olsun.....2-1 öne geçmişsin ne diye gol yersin be kardeşim ...sanki lille maçından garanti turla dönecez de böyle cömertce harcıyorlar puanları....

...bu kafayla bu katıldığımız ilk ve son ş.l olur....ligde 7. 8.olanı ş.l ye almıyorlar malesef....
      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Şenol hocaya neler deniyor burda inanamıyorum tamam bende kızıyorum ama saygılı olalım tolganın 2.ci golde açılmaması lazım yediğimiz 2 golde amatör takım yemez

Yorum

• ya ulan tamam eyvallah beğenmezsin de hakaret nedir ya? alıntı yapıp ta germicem ortamı renktaşım... kimin ne mal olduğuna sen mi karar veriyosun? Şuraya sinirli sinirli yazmayın pişman olcağınız cümleleri...

Ayıptır arkadaş ya... ulan herkes kendine göre en akıllı ya...

Takımın hocasına mal diyeceksin,bi de mal dediğin adam sana yıllardır yaşatmamış anları yaşatan adam olacak...Allahaşkına sinirli anınızda hemen yazmayın şuraya bizim de kızdığımız an oluyor ama yazmıyoruz.Dart tahtası değil ki burası mübarek...
          Entropi İyidir.

Yorum

• Senol Günes bu camianin en önemli 3- insanindan birisidir, ona öyle agzi alinmayacak laf yazmak asla bize yakismaz!
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• sapara ile adrianı aynı anda hangi mantıkla oynatılır anlamış değilim. bu futbolda günümüzde orta sahanın ortasında oynayan adamlar hem defans hemde hücum yapacak. hadi hücum yapamadı, defans yapacak akrdeşim bu kadar basit ya. saparanın adrianın orada ne işi var. anlamıyorum ben buradan bu kadronun kötü olduğunu görüyorum ve dediğim çıkıyor ama teknik ekip niye görmez. orta sahanın ortasında en az 2 adamın defansif olacak. defansa yardım edecek en az 2 adam diyorum. zokora harici kim vardı?
              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• iyi yada kötü birşey vermeye çalışan volkan sahada kalmalıydı
                fenerbahçe dünya pisliğidir..
                her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  son yılların en kötü takımını izliyoruz.
                  * ççç ççç ççç kusura bakmayın sinirimden gülüyorum...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bugün cok kötü oynadik resmen rezil fakat ne edelum.

Yorum

• ligin en fazla berabere kalan takimiyiz... ins. sikebahceye karsi da böyle oynamayiz boyle rezil goller yemeyiz o zaman bunu kaldiramayiz
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Kimse Ş.ligi var felan demesin

Elin oğlu şampiyonlar ligi maçı yapıyo gelio ligde 5 çekiyo

Onların kaleci olmasa zor beraberlik olurdu
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• sikinti yok bence devre arasina kadar 30 puan yeter bize..oyle boyle play -offlara kalacagiz..ilk yari 30 puan ikinci yari minumum 38 puan alacagiz.

basliga kilit gelmeli ve tarhimizin en onemli macina odaklanmaliyiz gerisi bos.

Yorum

• İyi oynuyoruz da puan alamıyoruz diye yakınıyorduk. Artık iyi de oynayamıyoruz.
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Şahsen ben bugün sadece Zokora ve Paulo'yu beğendim. Adrian'a 5.5 milyon veren yönetim Alper'e 10 verse çok değildir. (Alper o para etmez.)

Yorum

• ....en nefret ettiğim skor beraberlik....yazıklar olsun yaaa.....sivas spora karşı bile skoru koruyamıyorsan yazıklar olsun.....2-1 öne geçmişsin ne diye gol yersin be kardeşim ...sanki lille maçından garanti turla dönecez de böyle cömertce harcıyorlar puanları....

...bu kafayla bu katıldığımız ilk ve son ş.l olur....ligde 7. 8.olanı ş.l ye almıyorlar malesef....
                                deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                                ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                                ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X