Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah korusun Ş.L'nden elendik Avrupa Ligi'ne de gidemedik. (en kötü durum) O zaman da Şampiyonlar Ligi'ni düşünüyoruz mu diyeceğiz.İlla ki eleneceğiz ama bugün ama yarın seneye de orada olabilmek için süper lig önemli.Çok puan kaybı yaşadık çok...
    Akil gercekdende yasda degil basdaymis
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• **henrigue son dakikalardaki bencilliğin sana yakıştı bravo henrıgue bravo
      bu tür oyuncuların bizde işi ne kardeşim adrian geldiği günden bugüne ne oynuyor.

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Allah korusun Ş.L'nden elendik Avrupa Ligi'ne de gidemedik. (en kötü durum) O zaman da Şampiyonlar Ligi'ni düşünüyoruz mu diyeceğiz.İlla ki eleneceğiz ama bugün ama yarın seneye de orada olabilmek için süper lig önemli.Çok puan kaybı yaşadık çok...
        hiç bir şey olmaz... geçen sene bursa şampiyon olduğu sene ilk yarı sonunda 33 puanı vardı,bizde 30 a yakın toplarız ilk yarı inşaallah,zaten 70 alan 1. girer play-off a..
        Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu nedir ya veto veto ne oldu şampiyonmu oldun ulan çıldıracaam en son kimi yendik unuttum bir takım 13 maçta 18 puan kaybedermi Allah kahretsin böyle şampiyonlar ligini takımı berbat etti sinirden kıriz geçirecem ulan hangi akla hizmet jajayı gönderdiniz başınıza jaja kadar taş düşsün ulan daha gs ve fb ile oynamadık ilk yarı kaç puan alacagız onlarada yenilısek ne olacak sadri şener sendende sahte yönetimindende tiksiniyorum.
          * Barça forumundan bir alıntı
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Burak ne yazık ki kendisine gösterilen ilgiden olumsuz etkileniyor. Her geçen hafta daha bencilce, rakibe karşı çirkef ve şov amaçlı sahaya çıkıyor. Burak ile Şenol Hocanın konuşması lazım.

Yorum

• Kayseri maçı hariç ligde top oynamadık zaten. Hafta arası bir zafer yaşayalım da kendimize gelelim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Şenol Güneşin, Aykut değişikliğini geç yapması
                Serkanın 1. golde gereksiz yere topu taca vurması
                Tolganın 2. golde hatalı çıkış yapması

3 puanın kaybına sebep oldu

hakemleri hiç konuşmuyorum çünkü Türkiyede hakem yok sokaktan geçen birini çevir bunlar kadar maç yönetir

Yorum

• bu lig lay lay lom eli belinde orta sahalarla oynanamaz..
                  ilerde defansa hiç katkı yapmayan adrian,sapara,volkan,henrique ve burak'la maça başlamak intihardır.
                  sen bunlara pres yapmayı öğretebilirsen zaten hakkaten ligin barcelonası olursun...
                  hayal kurmayalım.
                  her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tabi tabi. Zaten herkes kuyrukta bekliyor. Burak in akli varsa zaten Trabzon dan gitmez. Cünkü baska yerde oynatmazlar onu.
                    Bütün oyuncuları yerin dibine sokun olmadı. Burak'ın kötü oynamaya hakkı var, Burak çok kötü oynamadı. Kaldıkı orta sahasız oynadık. Kendini yere bırakmaları olmasa çaresiz kaldı diyebilirdim.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Hakemin arkasina asla siginmadik ve siginmayacagiz.
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Alanzinhoya acıyorum sadece! Adam alıp gidiyor topu pas verecek adam yok! Adamın arkasına kacıyor herkes markaja bile bile giden forvetlere bak hizaya gel!
                        Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                        -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                        Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                        -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Kendimizi kandırmaya devam,neymiş şampiyonlar ligi maçımız varmış,yalanı bırakın bu takımdan fazla birşey olmaz,Girayı bu takıma alanlara ve oynatanlara yazıklar olsun.Tez zamanda Jaja geri çağrılsın bence.

Yorum

• Burak Yılmaz elimizde patladı ben ona yanıyorum
                            Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• İlk olarak SivasSpor_58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu Maçta Hakeme Kızma Hakkı Varsa O da Bizim Hakkımız Diye Düşünüyorum ! İlk yarıda net gol olacak kaleci ile karşı karşıya kaldı oyuncumuz ofsaytla ilgisi olmamasına rağmen ofsayt çalarak %90 gol olacak pozisyon engellendi.. Marek Cech'in eli açık ve net bir penaltımız verilmedi bu kadar yeter sanırım !!! Burak'ın kırmızı görmesi gerektiğinide es geçiyorum...
                              * Tek ofsayt doğru , onun dışındakilerde halt etmişssiniz siz , siz ancak fener ve onun gibilerin uşağı olursunuz açtırmayın ağzımı burda şimdi...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• "geniş kadromuz var,kadro yeterli,geçen sene de aynısını diyordunuz" falan filan.
                                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X