Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2-2 bittirdimaçı hakem
    En son Samet Metin tarafından düzenlendi; 02.12.2011, 22:06.

Yorum

• ŞEnol Hocamızı eleştirince ona sallamış olmuyoruz önce bunu bir anlayınız. Biz lendisinin değerinin farkındayız fakat Yeryüzünde eleştirilmeyecek Teknik adam yoktur.Kraldan fazla kralcı olamya gerek yok.
      MAçın başında tek ortasaha ile maça başlanmaz . Aykut 2-2 olduğunda değil, 2-1 iken oyuna alınır. Demek ki Antalya maçından ders alınmamış, bakalım bu maçtan ders alabilecek miyiz?

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        * Sen farkında olmadan başka maçı açmışlar dostum haberin olsun...
        yok sanırım sen maça değil hakeme odaklanmışsın ..
        hakem kötüydü ama takdir haklarını bizden yana kullandı evet..
        ***GeNÇ***

Yorum

• Hakem gayet iyiydi son karar haricinde.
          7

Yorum

• **son pozisyonda hakemin sucu yok senin oyuncun 1.dak.kullanamıyor hakem ne yapsın.
            **ah şenol hocam aah öne geçiyorsun niçin hemen aykutla halili oyuna almıyorsun neyi bekliyorsun hocam ya yapma ya yapma bunu çıkarsana hemen volkanı adrianı ,henrigue,burağı çıkart ya o kadar adam var çıkacak
            **ben burağı tutmadım tutamamda en iyi teflifte yollanmalı
            **giray kardeşim er pozisyonda faul yapıyorsun kendinde olmadığını düşünüyorum

Yorum

• * Onu bunu bilmemde yahu ben bu Süleyman Abay denen eyyamcı hakemi hangi maçta görsem hep bir pislik var , bunlar şikenin hakem ayağı bence...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Stoperlerimizin bu hali moralimi bozuyor...

Yani abartıyormuyum acaba ama diğer 17 takımda da Giray ve Glowacki ikilisinden iyi en az bir stoper vardır...

Yorum

• arkadaşlar eleştirileri lille maçından sonraya saklayalım...şenol hocaya sallamak kolay da şans verilen oyuncular neden bir şey yapmaz...
                  paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Habu takım izlenir mi la?
                    Kac mac dikkat ettim! 90 dakikada tek pozisyon ya var ya yok! Şenol hoca bu rezil futbola nasıl dayanıyorsun?
                    Hadi sende futbol zevki yok! Yahu bizim sucumuz ne?
                    Adam gibi top oynayın ya ve topcu alın!
                    Yamuk yumuk adamları topladınız takıma takımda colman yoksa hicbisi yok demeki
                    Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                    -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                    Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                    -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• giray ve glo pimi çekilmiş 2 bomba

colman olmayınca 1 tane top bile kapamıyoruz
                      fenerbahçe dünya pisliğidir..
                      her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ah senin hakem gibi emi. Hic mi hakemden yana gulmeyecegiz arkadas ya. Faul veriyor, saka gibi kullandirmadan maci bitiriyor. Bizim maclara verilen her hakem resmen bize celme cakdirmak istiyor. Fenerasyon ilk dörde bizi kaldirmamak icin akli sira intikam alcaklar.
                        Tek umuduz savci olcak galiba.
                        kullandirsa nolucak abi isterse 50 kez kullandirma sansi versin o takim gol mol atamazdi..

2 tane attigimiza sukretmeli..

volkan henrique adrian sapara..

4 tane kosmayan adam olursa takimda, bu sonuc cok normal yani..
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Tolga 2. golde hatalı tamam haklısınız ama bu takımın hali nedir, Fatura tolgaya çıkmamalı.

Adrian'ın menejeri yarın Trabzon'a çağırılsın. Klüp bul kardeşim kendine s... g.. nereye gidiyorsan. Getir bana 2-3m€ defol git.
                          Getirsinler Jajayı be 500 promil alkolle oynasa bundan daha iyi oynar.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bizimkiler lig maçlarını iplemiyorlar açık ve net belli oldu.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Yahu sizi duyan da önceleri güzel oynadığımızı düşünecek. Kaç tane maçta güzel oynamışız ki? Ben bundan daha rezil maçlar hatırlıyorum.

Yorum

• Stoperlerimiz şampiyonlar liginde sırıtmıyor ama burada neden böyle çok garip duruyorlar hiç bilmiyorum. Ligde top gelince korkuyorum hemen hata olacak diye. Şampiyonlar liginde yok böyle bir şey.
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X