Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Koray ve Mustafa

Bu forumda ana avrat veya galiz küfürlere izin verilmiyor isterse küfür edilen aziz yıldırım olsun. Bunu gayet iyi biliyorsunuz.
    Bu forumda yazıp "sağda solda küfür edenler" diyerek adeta burda bu hakaretlerin yapılıyormuş gibi de gösteremezsiniz. Şimdi lütfen rica mı kırmayıp kendi facebook sayfanızda hem kendi grup üyelerinizin hem de diğer Trabzonsporluların nasıl küfür ettiğine bir bakın. Yaralısınız daha fazla üzerinize de gitmek istemiyorum. Konuşacaklarımı da muhataplarına söylüyorum söylerim. Küfür konusunda en son eleştirilecek yerdir BordoMavi.Net.
    Biz yazılan mesjların silinmediğini söylemedik veya söylemedim diyeyim.

Küfür varsa elbet silinecek ama sonuçta edildi.

Mesela aklımda kalanlardan bir tanesi:

Mustafa Çalık'ın dün silinen mesajına bakabilirsin, ana bacı kaydı ve hala sitede fink atıyor.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Burak Yıldız olmuş maşallah .. bana verin ben yaparım olur havasında .. fazla şişirildi ve artık ben olmazsam takımda olmaz hüviyewtine büründü..

topsuz alanda hiç oyunun içinde yok .. rakip oyuncular topla yürüyerek geçiyor yanından ayağını bile uzatmıyor.. acilen toparlanması lazım .. vede devre arasında iyi para veren olursa yol gösterelim gitsin.. futbol takım oyunu .. profesyonel futbolcu lazım bize..

ortasaha da Colman dışında hareketli futbolcu yok .. herkes durduğu yerde ayağına bekliyor pası .. dünyanın hiçbir yerinde böyle futbol kalmadı ama maalesef biz çağı yakalayamadık hala.. hiç mi avrupa maçlarına bakmıyorlar? bu oyuncular benim 1 yılda kazandığımı 1 ayda alıyor tabiri caizse köpek gibi koşmaları lazım ama nerde...

bu takımda kimse vazgeçilmez değil bunu bütün futbolculara göstermek lazım ama nerde... istikrar uğruna gidiyor puanlar....
      ***GeNÇ***

Yorum

• Koray başka var mı ?
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu olaylar sabah oldu sabah bizler yani bu grubun gerçekten herşeyiyle ilgilenenler orada olasaydı bu olay yaşanamzdı biz oraya gittiğimizde iş işten geçmişti..Ama ne oluyorsa Hep Jan abinin iyi niyetinden ,kimseyi kıramadığından oluyor ..Biz eski Jan Mariyi görmek istiyoruz ..Bu işlere dur demenin zamanı geldi de geçiyor ..Haklısınız ben bu gece uyku uyumadım sinirden stresten ..Eleştirilere saygım sonsuz ama o sağda solda edilen küfürler hç yakışmadı ..
          İçinde bulunduğun grup neden maç başında bağırmaya başlamıyor biri bana bunu izah edebilir mi? O forma olayı tam bir rezaletti zaten..
          İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• Bu takim bazilarina harbi fazla...

Bu kadar adaletsizligin icinde mücadele oyuncularin, Hocanin elbette hatalari olacak...resmen elimizde caput ile Yeldegirmenine karsi savasiyoruz.

Evet bana göre de Hoca´nin hatalari var ama en önemli dogrusunu gecmeyelim. Sistemin oturmasi icin kadroda artik pek rotasyon göremeyecegiz cünkü bu sart! Evet cok riskli ama sartoglusart.

Su futbolculara ve Hoca´ya yöneltilen elestirileri, Yönetim´e dogrultmayi becerebilirseniz, bu durumun sorumlularinin kim oldugunu görebilirsiniz!

Yapilan elestirilere gelelim:

-Burak simarmis -> Burak ileride %100 verimle oynayamaz, orada oynayacak baska biri var mi?
            -Defansin göbegi SOS veriyor -> Bütün yaz bizim bu meshur YÖneticilerimiz nerdeydiler?
            -Taktik göremiyoruz -> Pekiyi taktik calismak zamana ihtiyac varmi dir? 3 günde mac yapan bir takim nasil taktik calisacak?

vs vs vs
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• lutfen buraka sallayip durmayin geçen sezon son 6 hafta maçlarimiz beraberilkle sonuçlanirdi burak o golleri atmasaydi bakin gorun sampiyonlugu bize verecekler bizi sazmpiyon burak etmistir attigi gollerle heykeli dikilecegi yerde millet bok atma yarisina girisiyo.. bizi ne fatih tekke ne gokdeniz sampiyon edebildi burak'in yeri ayri arkadaslar kredisi bence sonsuz bu adamin ..
              Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

0:30 izleyin. Toramanin sag eli hep Buragin omuzunda. Penalti'ile alakasi yok.
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• merak ettim,bck yönetiminden veya taraftar grubundan bir teşekkür geldi mi,iyi ağırladınızı saolun falan filan diye...
                  Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                  Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• maç saatine kadar bu forumda saha içi hakkında hiçbirşey konuşulmuyordu.bjk son yıllarda gelip oynamadan 3 puanı alıp gidiyor, temkinli olalım dememize rağmen yine hüsran oldu.maçı biz yine kendi içimizde kaybettik.bjk maça çok daha fazla konsantre oldu...
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bir konuya değinmek istiyorum. Bilmiyorum siz maç izlerken ortamınız nasıl oluyor ama ben maçları çoğunlukla kahvede izleyen biri olarak kendi taraftarlarımız tarafından futbolcularımıza edilen küfürlere tahammül edemiyorum. Daha bir kaç gün önce kahramanımız olan Halil'e ve kazandırdığı onca maçtan sonra 9 kişi defans yapan BJK'ye karşı etkili olamayan ve formsuz bir gününe denk gelen Burak'a ana avrat düz gitmek vicdansızlık değil midir? Tiksiniyorum gerçekten.

Yorum

• yalniz birgün Trabzon'a gelip o bayan tribünündeki mikrofonu söküp parcalayacagim..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yalniz birgün Trabzon'a gelip o bayan tribünündeki mikrofonu söküp parcalayacagim..
                          Sahi ya Sizin de dikkatinizi çekti mi merak ettim: Ofsayt pozisyonlarında düdükten sonra futbolcular topu sürmeye devam ederken sadece bayanlar heyecandan bağırıyorlar neden ise. Demek önyargı değilmiş

Yorum

• Bjk'nin penaltısında ortadayım ama penaltı kararı ağır, devam ettirse dönülüp uzun uzun ne penaltı ama diye konuşulmayacak bir pozisyon.
                            Ben geçen hafta Bjk-Gs maçında Pektemek'in kafayla indirip, Almeida'nın attığı gol içinde faul yok demiştim, bizim son pozisyon ona göre 100 kere faul değil %100 gol. Egemen vuramayacağını anlayınca artislik bir uçuş yapmış. Yorumcular da ıı hıı mıı ama faul den başka bir şey diyemedi, niye faul parmağınla dokunsan havadakine faul. Hangi kitapta yazıyor havadaki adama üflemenin faul olduğu ? Boş boş konuşan istanbul medyasına cevabını bizim oyuncularımız vermeli. Hakemleride yeneceksin. Ve ön koşul,
                            TRABZONSPOR daha sert oynamalı rakibi yıldırmalı.
                            En ufak haksızlık hissedildiğinde 11 oyuncu hakemin üstüne yürümeli iç saha maçlarında
                            Tribünlerden çok büyük uğultular yükselmeli !

Burak'ın pozisyonuna gelirsek Burak'ın eline değmiyor, göğsüne alıyor elini kendine ne kadar çektiğini görmüyormusunuz, Toromanın eli zaten Burak'ın omzunda diyen arkadaşlara soruyorum ? Toromanın elinin Burak'ın omzuna ne işi var ? Çok net Toroman'ın koluna geliyor top, Kolu yelpaze gibi açık Toromanın. Penaltı işte.

Trabzonspor'un hakkını yiyen hakem, bedelini ağır ödeyeceğini bilmediği sürece bunlar normal. Kahpe bizans medyasını, Trabzonlu iş adamları almadığı sürece, yada psikolojik baskıyı Başkan, Tribün oyuncular üçlemesi ile yapamadığımız sürece bu maçlardan daha çok izleriz !
                            En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 28.11.2011, 17:04.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Koray başka var mı ?
                              Abi silinen mesajlara bak tüm yazılanalrın çetelesini tutamazdım herlade görüm ki söylüyorum.

Dün olan bitene herkes kadar bende bozuldum gruptaki çoğu kişide yanlış olduğunu düşünüyor.

Ve ekliyorum gerkirse tek başımıza kalacağız ama asla çıkar ilşkilerinin malzemesi olmayacağız, bizde sabrediyoruz ama bu sabır uzun süreli olmayacak.

Daha fazla yazamıyorum sen anladın beni abi.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maçı gayet iyi yönettiğini iddaa ettiğin hakem dün akşam bir golümüzü birde yüzde yüzlük bir gol pozisyonumuzu ofsayt gerekçesi ile kesen hakem.
                                Bu derbi maçı. Ben avrupada dahi olsa hiçbir derbi maçında tarafların birbirini bu kadar sıcak karşıladığını görmedim duymadım bilmiyorum. Bilen varsa söylesin. İzle bi city-united barca-real roma-lazio vs vs. bu maçları. Bu takımlarda avrupa takımı.
                                İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Resmen kendisini yere birakan bir oyuncu, calinan bir penalti düdügü, gösterilen bir kirmizi kart ve haksiz yere biraktirilan 3 puan. Benim safsalak Trabzonspor taraftarim ise hakeme suc bulunamayacagini söylüyor. Bu kadar safliga karsi söylenecek bir cümle icin yorulmaya degmez. Aynen böyle devam edin. Bu haksizca elimizden alinan puanlarin sezon sonunda toplamini hesap ettiginizde sampiyonluklari nasil kaybettigimiz meydana cikiyor. Hani saflik olur anlarimda bu kadar olmaz. Bu safliktan da öte bir sey.
                                Bravo...tesekkür

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X