Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maçı marotonda izledim arkadaş her türlü insan var ama bağıran destek olan yok..Kale arkası bagırıyor maroton dısarı diye ertafımdakiler ayaklandı nasıl sövüyorlar enteresan ya.Biz rizeden geldik bagırıyoruz biyermiz yırtılana kadar ama komik duruma düşüyoruz resmen etrafımızdan bitane bagıran yoktu sırıtıyoduk resmen
    Adamlar avniakeri sahiplenmiş resmen.
    Şu tribünlere 35..40 yaşından büyük insan alınmamalı.
    O yaştan sonrakiler tribünün ne işe yaradığını bilmiyor.
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak trabzonli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dün istanbul medyası tekrar yüzünü gösterdi. rıdvan dilmen hakemden hiç mi hiç bahsetmedi. Quaresma yı övdü durdu. hadi o normal. ondan beklenir. ama dün Trt 1 de Trt3 de resmen iyilik meleği kesildi. sayılmayan golümüzde dahi aslında temas var gol verilebilirde verilmeye bilirde dediler. arkadaşlar belki konusu geçmiştir ama bende değinmek istedim. ben dün mail attım. bu konuya lütfen tepkimizi koyalım arkadaşlar. maske düştü kel gözüktü. gerçi yeni olan bişey değil trabzon düşmanlığı....
      bu arada bizim hatalarımız yokmuydu tabi ki vardı. şenol hoca değişikliklerde çok geç kaldı. maçta en güzel olan ilk yarı beşiktaşı hapsetmemiz oldu. takımımız iyi yolda vittek in iyileşmesi devre arası nokta transferlerle bu takım ligde zaten tutunur. önemli olan şuan avrupa. allahın izniyle 7 Aralık bayram olacak bize. AMA SADECE BİZE....
      şerefsiz hakan da penaltı için cevabı trabzon lular versin bakın kimse itiraz ediyor mu diyor.
      birde burak ın pozisyonunda i. toramanın eli burak ın omzun da oda penaltı o zaman
      Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
      NORTHERNER
      RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ele her top degmekle penalti verilmez. El topa gitmiyor, top eline carpiyor.

Hayatinizda hic futbol oynadinizmi? iki komple degisik pozisyonlar, birinde celustka pesinden kosup omuzunu tutuyor, öbüründe iki oyuncu birbirine yapisik ikili mücadele.

Böyle bir penalti bize calinsaydi sizi görecektim. Bu maci hakem yüzünden kaybetmedik.
        nerde tutuyor celustka ya kormusun elı omuzuna gıdıyor ama herhangıbır tutma cekme yok,, buragın pozısyonunda toraman daha cok cekıyor omuzundan eli ile bırak allahını seviyorsan,,, aslında sen hayatında hıc futbol oynadınmı, kosarken reflex olarak el orraya gıder, o el teması ıle adam dusermi peki??? duserse futbolcu degildir , bazı arkadaslar futbolla basketi karıstırıyor sanırsam???,,, ayrıca ,,ya sanki dersin futbol profesorusun kardesim neyin havası bu.. beni kimse ikna edemez bu pozisyonun faul olduguna dair, hatta bu pozisyona benzer 1000 tane pozisyon yazarım ben faul calınmayan,, ayrıca oyun ıcınde buna benzer bir suru pozisyon oldu hakem devam ettirdiede burda neden penaltı caldı,,alanzinhonun pozisyonu var, orta sahadan cıkarken yapılan filan, bırak kardesim, bu objektif olma ayaklarını, bende senin kadar objektif bakıyorum olaya emin olabilirsin o pozisyonda faul yok... o kadar da kesin eminim, pektemekin dusme nedeni celutskja degildi kendi, topa kontrolsuz hareketlendi, top gerisinde kaldı ve dengesini kaybetti.

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ele her top degmekle penalti verilmez. El topa gitmiyor, top eline carpiyor.

Hayatinizda hic futbol oynadinizmi? iki komple degisik pozisyonlar, birinde celustka pesinden kosup omuzunu tutuyor, öbüründe iki oyuncu birbirine yapisik ikili mücadele.

Böyle bir penalti bize calinsaydi sizi görecektim. Bu maci hakem yüzünden kaybetmedik.
          böyle bir pozisyonda bizim penaltı verilirmiydi hayır. veya verilmese sen ne diyecektin.
          En son Mehmet BAL tarafından düzenlendi; 28.11.2011, 19:00.
          Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
          NORTHERNER
          RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• celustkanın bir pozisyonu vardı hangi mac oldugunu hatırlamıyorum celustka stoper oynuyordu,, siz hatırlarsınız, celuska topa ıska vuruyor sonra top sekiyor aynı ibrahim toramanın eline vurur sekilde vuruyor hakem serbest vurus veriyor,, buna tum yorumcular dogru karar diyor, enteresan geliyor bana bu fırat aydınusu koruma isleri, veyasını dusunmek istemiyorum.

Yorum

• Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

ya bu ne celiski / ne rezalet arkadasım suraya bak ligtvdekiler toramanın eline vurmadı diyor, toraman elime vurdu ama elim yapısıkdı diyor gogsume,,, bizde hepimiz salagız.

Yorum

• Bırakın bu işleri arkadaşlar.
                Biz maç da kaybedeceğiz. Kötü de oynayacağız. Hoca da hata yapacak. Hakem de.
                Koskoca TRABZONSPOR taraftarı olarak ben "penaltımıymış, değilmiymiş, itti mi itmedi mi ..." bu tartışmalara girmem.
                O kaleye şutlarını takır takır sokacaksın , kimsenin eline , düdüğüne de bakmayacaksın.

2002 dünya kupasında Türkiye-Brezilya ilk maç oynanıyor. Ben ve bi arkadaşım Malezya'da çalışıyoruz o sıra. Ben kendi evimde arkadaş ta işyerinde maçı izliyoruz. Bi pozisyon oldu. Orta sahada top bizim futbolcunun eline değdi. Hakem devam dedi. Brezilya'nın hocası Scolari , zıp zıp zıpladı, tepindi, dövündü hakeme bağırdı el vermedi diye. Tam o sıra arkadaşım aradı dedi ki : "Kokoca Scolari'ye bak, bi el için neler yapıyor. Adamı ne hallere düşürdük."

Diyelim ki hakem penaltıyı ya da golü verdi. Maç 1-1 bitti. Çok mu farkedecek. Ya da biz 1-0 kazandık. Çok mu farkedecek.
                Daha ligin sonuna çok var. Ve bu sene playoff var.

Bikaç pozisyona takılmayalım. İlk yarı çok güzel oynadık. Bunu alkışlayalım. ikinci yarı biraz yorulduk. Bu da avrupa maçlarının oynandığı günlerde normaldir. Biz bu Beşiktaş'ı İnönü'de de yendik yine yeneriz.

Üç kuruşluk mesele yüzünden kendinizi germeyin.

Yorum

• İlk olarak muratali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bırakın bu işleri arkadaşlar.
                  Biz maç da kaybedeceğiz. Kötü de oynayacağız. Hoca da hata yapacak. Hakem de.
                  Koskoca TRABZONSPOR taraftarı olarak ben "penaltımıymış, değilmiymiş, itti mi itmedi mi ..." bu tartışmalara girmem.
                  O kaleye şutlarını takır takır sokacaksın , kimsenin eline , düdüğüne de bakmayacaksın.

2002 dünya kupasında Türkiye-Brezilya ilk maç oynanıyor. Ben ve bi arkadaşım Malezya'da çalışıyoruz o sıra. Ben kendi evimde arkadaş ta işyerinde maçı izliyoruz. Bi pozisyon oldu. Orta sahada top bizim futbolcunun eline değdi. Hakem devam dedi. Brezilya'nın hocası Scolari , zıp zıp zıpladı, tepindi, dövündü hakeme bağırdı el vermedi diye. Tam o sıra arkadaşım aradı dedi ki : "Kokoca Scolari'ye bak, bi el için neler yapıyor. Adamı ne hallere düşürdük."

Diyelim ki hakem penaltıyı ya da golü verdi. Maç 1-1 bitti. Çok mu farkedecek. Ya da biz 1-0 kazandık. Çok mu farkedecek.
                  Daha ligin sonuna çok var. Ve bu sene playoff var.

Bikaç pozisyona takılmayalım. İlk yarı çok güzel oynadık. Bunu alkışlayalım. ikinci yarı biraz yorulduk. Bu da avrupa maçlarının oynandığı günlerde normaldir. Biz bu Beşiktaş'ı İnönü'de de yendik yine yeneriz.

Üç kuruşluk mesele yüzünden kendinizi germeyin.
                  sorun o degil abicim,,, sorun degerli istanbul medya yorumcularının bu pozisyonlarda hakemi haklı bulmaları. ya mustafa pektemeke sorsalar eger gercekten samimi ise ve dogruyu soyler ise diyecegi tek sey sudur: topun kaleciden sektigini gordum bir anda hareketlendim mesafe ve zamanım kısa oldugundan, arkamda da celustkanın benim takip ettigini farkettigimden sebep, birden hızlanınca hızımı kontrol edemedim, top gerimde kaldı o arada dengemi kaybettim ve dustum( sizin hic basınıza gelmedimi arkadaslar hizla giderken top gerinizde kalır ani reflexle topa yonelirsiniz ve dengenizi kaybedip dusersiniz.), ee peki mustafa celutskanın eli gozuktu omzunda:....dokundugunu bile hissetmedim.... bundan sonra buraka niye kendini atıyorsun diyede kızmıyacagım,, yorumcular yalancı, futbolcular yalancı, tff, yoneticiler,aziz vs soylemiyorum bile,, siz niye inadına durust olmaya calısıyorsunuz, sizde atın kendinizi yere aldatın hakemi kardesim biz enayimiyiz... adalet, hak, hukuk, hakkı rahmetine kavusmustur,,, azizi kurtarma operasyonunuda yavas yavas yedire yedire basarmak uzereler,, guzel kandırdılar valla,,, helal olsun valla azize,,, enayi s.... yi iyi biliyor valla.

Yorum

• Toraman'a Teofilo'dan yediği yumruk az gelmiş.
                    En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 28.11.2011, 19:58.
                    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Oyunu forse ettik.

Getafe Barcelonaya karsi 9 adamla savundu Bjk da ayni oynadi geldigimiz nokta bellidir.

Futbol böyle bir oyun.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Toraman'a Teofilo'dan yediği yumruk az gelmiş.
                        orijinal foto mu bu renkdaş

Yorum

• Hakeme sormak isterdim aynı pişirilse egemen glo'ya dokunsa ve glo kendini o sekilde atsa penaltı verebilir miydi?

Yorum

• 0]Hakeme sormak isterdim aynı pozisyonda egemen glo'ya dokunsa ve glo kendini o sekilde atsa penaltı verebilir miydi?

Yorum

• Verilmeyen golümüzde hakemin kararindan ziyade oyuncularimizin kabullenmisligi idi aci ve kabul edilemez olan.

Hakemin golü vermeyisinden sonra oyuncularimizin 1 tanesi bile itiraz etti mi,buna dikkat ettiniz mi?

Oyuncular böyle yaparsa hakemin lehine karar vermesini nasil bekleyebilirsin?

Ayni durumda 3 istanbul takimlarinin aleyhine öyle bir karar verilmis olsa acaba ne yaparlardi?

Igneyi kendimize cuvaldizi baskasina batirmamiz gerekiyor,oyuncularimizda dünkü maci kazanacak dirilik ve inanc yoktu.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Macta beni cok sinirlendiren burak yilmazdi,lakaytligi ile maca damgasini vurdu.

Burak in bir an önce kendine gelmesi gerekiyor,kendisi süperstar olarak görmekten vazgecmeli.

Burak in yetenekleri olaganüstü degil bunu görmeli kabul etmeli.

Trabzonspor burak in sayesinde degil burak Trabzonspor sayesinde bir yerlere geldigini unutmamali.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X