İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
kim kimi cekiyor ne cekmesi ya allahim cildiracagim benmi kafayi yiyorum... bu pozisyonun penalti ile ne alakasi var ya, ne cekmesi ya,,, benmi korum cildiracagim...İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa birader allah aşkına,o penaltıydı,yapmayın etmeyin.Nasıl çekiyor adamı görmüyor musunuz?Tamam hakemi eleştirelim de doğru kararı da itin g..tüne sokmayalım
Yorum
-
O penaltiysa bu kadar insan yalan söylüyor demek.İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa birader allah aşkına,o penaltıydı,yapmayın etmeyin.Nasıl çekiyor adamı görmüyor musunuz?Tamam hakemi eleştirelim de doğru kararı da itin g..tüne sokmayalım
Anliyorum mertce düsünmeye calisiyorsunuz ama essegin g.tüne su kacirmayin be birader artik.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Bizim taraftar bu yüzden kaybediyor işte o verilmeyen golümüzün aynısı fenere olsa meydan yanardı biz rakibin nizami penaltısını tartışıyoruz bravo çok dürüst ve iyimsersin alkışlıyorumİlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa birader allah aşkına,o penaltıydı,yapmayın etmeyin.Nasıl çekiyor adamı görmüyor musunuz?Tamam hakemi eleştirelim de doğru kararı da itin g..tüne sokmayalım

Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Dün sinir harbiyle biraz sakinleşip öyle yazayım dedim sabahı bekledi. Az önce Şenol Hoca'nın açıklamasını okudum. İlk defa korkak bir bahaneyle kendini savunduğunu gördüm. Egemen artistlik yapmış. Egemen bunu bizde oynarken de yapıyordu hocam o zaman sorun yoktu herhalde. Sen kendi hatana bak hocam. Adamlar yorgun kadroyu değiştir. Alanzinho ani çıkış yaptığımız toplarda kritik top kayıpları yaptı ve bunlar bize dönüşü pozisyon verdik. Oyuncu değiştirmek için neden 80 dakkayı bekliyorsun ki. Halil yorgun belli ediyor kendini Alanzinho vasat bari ikinci yarı bunlarla başlama oyuna sen bunları oyunda tuttukça arkada yorgun olan adamlar dahada yoruluyor.
Şu artık kesin şenol hoca asla ama asla genç oyuncu oynatamaz. Yabancı genç oynatır ama Türk 17-19 yaşında çocukları takıma koymaz. Hem burağın üstüne dayalı sistemle ne zamana kadar oynıyacaz çok merak ediyorum. İnter maçını stadda izledim. Bir pozisyonda Halil bomboş kaldı ileri gitse gol atacak koşmaya mecali kalmamış artık adamın. Hala 30 kişilik kadronun içinde 18 kişiyle oynuyoruz. Bakalım sonu ne olacak.
Şenol Hoca dışında biri gelirse teknik açıdan sıkıntı çekmeyiz ama yöneticiden aşağıya futbolcu kadar olan iletişimde sorun yaşarız. Bu yüzden gitse mi kalsa mı karar veremiyorum?
Bu arada anlam veremediğim bir olay daha var burda BJK şöyle 3 stoperle oynadı korktu diyoruz. Maçı dikkat ederseniz adamlar ortasahasız oynadılar. Fernandes ve ernst ayağına top geldiğinde oynadılar top rekipteyken eskortluk bile yapmadılar. Ama genede net gol pozisyonu bizden fazla. Bizim hafta içi oynadığım büyük maçtan sonra böyle bir maçıda kazanmalıydık. Anca o zaman büyük oluruz.
NOT:
1- Şans artık Burak'ın yanında değil. Bundan sonra gene Burak'ın golcü olmadığını savunan insanlar haklı çıkacak. Yanına muhakkak çok iyi bir forvet şart.
2- Burak için her zaman güven vermeyen görüntüsü olduğunu söylemi Tolga içinde geçerli. Dün üç top sektirdi ikisi tehlike üçüncüsü gol oldu. Onur'a sözleşme şart.
Yorum
-
Rakibin penaltısını savunacağına bizim verilmeyen golümüzü savunsana burda, boş konuşma! Penaltıymışİlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaşlar inanamıyorum.Hadi gözünüz görmüyor anlıyorum.Celutska itiraz bile etmiyor.Dikkatinizi çekmiyor mu??Yapmayın.Hiç sevmediğim beşiktaşı bana savundurmayın şurda.Penaltı işte.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Ya siz bu kadar itiraz edince yanılıyor muyum diye ligtv sitesinden tekrar baktım.Yapmayın arkadaşlar çekmiş işte.Poyraz kardeş,ağzından çıkanı kulağın duysun.Mertçe davranmaya çalışmak lafları falan yakışmıyor.Burada yorum yapıyoruz.Yapılan yorumları beğenmeyebilirsin ama bana mana yüklemene gerek yok.Zaten tipik bizim taraftar portresi.Biri de demiş ki aynısı fenere olsa meydan yanardı.Meydan falan yanmaz kardeş merak etme.Eski günler bitti.Baksana,Trabzon demeye bile çekinen itleri, davet edip,bir de onlara ts forması giydirmek yerine biz bjk forması giyiyoruz.Geçin bu meydan yakma ayaklarını.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Boş konuşmaya devam!İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa siz bu kadar itiraz edince yanılıyor muyum diye ligtv sitesinden tekrar baktım.Yapmayın arkadaşlar çekmiş işte.Poyraz kardeş,ağzından çıkanı kulağın duysun.Mertçe davranmaya çalışmak lafları falan yakışmıyor.Burada yorum yapıyoruz.Yapılan yorumları beğenmeyebilirsin ama bana mana yüklemene gerek yok.Zaten tipik bizim taraftar portresi.Biri de demiş ki aynısı fenere olsa meydan yanardı.Meydan falan yanmaz kardeş merak etme.Eski günler bitti.Baksana,Trabzon demeye bile çekinen itleri, davet edip,bir de onlara ts forması giydirmek yerine biz bjk forması giyiyoruz.Geçin bu meydan yakma ayaklarını.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
bir daha izledim pozisyonu cekme filan goremedim ben eli omuzuna gidiyorsa cekmemi var demek oluyor.. ben cekme filan goremedim..ya yemin ediyorum eger bu penaltiysa her macta penalti olmali... bence bu posizyona penalti vermek komediden oteye gecmez.İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaşlar inanamıyorum.Hadi gözünüz görmüyor anlıyorum.Celutska itiraz bile etmiyor.Dikkatinizi çekmiyor mu??Yapmayın.Hiç sevmediğim beşiktaşı bana savundurmayın şurda.Penaltı işte.
Yorum
-
antudaki gibi angutluk yapmaya gerek yok her sey ortada
adamların penaltısı dogru... bizimki penaltı deil... attıgımız golde bal gibi gooolll.. ama citdigimin hakemi vermedi o ayrı bir konu..
Q7 nin defans yapıp kademe yaptıgı ilk macdı buu mac sanırım....Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
-
Klavyeden sallıyorsun devam et bakalım delikanlıİlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş konuşmaya devam!Arafilboylu
Yorum
-
Abi seni tebrik ederim.Bu kadar açık ve net.Adamlar gözü kapalı maç izliyor.Anlayana tabiİlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleantudaki gibi angutluk yapmaya gerek yok her sey ortada
adamların penaltısı dogru... bizimki penaltı deil... attıgımız golde bal gibi gooolll.. ama citdigimin hakemi vermedi o ayrı bir konu..
Q7 nin defans yapıp kademe yaptıgı ilk macdı buu mac sanırım....Arafilboylu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum