Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bos verin Gardaslar! Bakin bizi konusuyorlar! Bizden korkuyorlar,bizim gücümüzü biliyorlar ve kiskaniyorlar! Tüm Sehirlerde rahat rahat gezen Istanbul Serefsizleri Trabzonda aynisini yapamadiklari icin ötüyorlar.Bir baskadir benim memleketim! Yeneriz yeniliriz fakat asla Trabzonumuzu satmayiz! Zaten Türkiye Ligini daha takmiyorum sebebi belli!

Sadece Avrupada basarili olalim yeter cünkü Türkiye Ligi bitti.Ben calisayim emek vereyim ve Serefsizler herseyi yiksin ha? Müslüman olmasak hepsini teker teker kursuna dizerdik ama o hayvanlara o mermiler bile cok!!!

Yorum

• verilen penaltıyı iyi göremedim ama verilmeyen gol de hiçbirşey yok

Yorum

• Arkadaşlar şikebahçeyle 5 puan var 2.cyle 2 durun daha tamam haksızlık yapıldı istrseniz dökülün yollara ama takıma destek olun bende kızdım hocaya volkanı zamanında almadı diye ama olan oldu destege devam....
        Umursamıyorum ligi hala oyunlar dönüyo boşverin...
        Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aynı maçı izlemiş olamayız.celustka en ufak bir müdahalede bulunmuyor.beşiktaşın forveti kendi ayağına ayağını takıyor.glowacki pozsiyon gereği sadece dokunuyor.itme çekme yaslanma yok.sadece dokunmak var.

yapmayin ya valla yapmayin, iyi tamam ben birsey demiyorum daha yanlis gördüm ozaman kalin saglicakla ii geceler herkese

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bizim golde glo top gelmeden egemeni itiyor arka kamaradan görünüyor penaltiyi hic konusmuyorum penalti ve son adam kirmizi kartda dogru, ben sade merak etdim olay o penalti poziyon bize olsaydi ozamanda aynisini söylicekmiydiniz yok degildi diye, gercekci olun, bizim bugün kötü oynamadik iyi oynadik ama olmadi hoca oyuncu degisiklini öncelerden yapsaydi ben inaniyorumki biz bu maci kesin alirdik, bjknin golu bas bas bagiriyordu geliyorum diye
            Bizim başkandan daha şakacısıda varmış demekki

Bize diyosun ama senin bizden olduğunu düşünmüyorum...Penaltı pozisyonunda nerden bi müdahale var...Ayaklardamı nerde...

Gol pozisyonunda egemene müdahale var ama yerdeyken oda müdahale sayılırsa...Havaya zıplamış vaziyette olsa neyse...Hafif mafif deriz...

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1. Quaresmanin yaptigini taraftara mal edemezsiniz. Kaldiki quaresma ben kasten birsey yapmadim yaptigim hareketten sonra incinen taraftarlar olduysa özür dilerim dedi. Bunu neden yazmiyorsunuz?

2. Egemen bizdede bu denli hareketler yapti abartili düsüsler felan. Bu adam bizde oynarken buna tepki gösterdikmi? O zaman nedense cok hosumuza gidiyor vaaaaay nasilda faul cikardi diye. Biraz gercekci olmak lazim. Onun yerinde oynayan baska oyuncular olsa sadece gülmekle kalmaz baska hareketlerde yapar. Mesela Engini cok merak ediyorum (oynayabilirse) bizim taraftarin tepkisine nasil cevap verecek hircin cocuk...

3. Senol hocamizin felsefesiyle yaziyorum. Onlar yapti diye bizim yapmamiz gerekmiyor. Onlar yaptida dogrusunumu yaptilar? Her hakem hata yapabilir ama bu sekilde baski kurarak hakem degistirme olaylari devam edersey hakem kalmaz mac yönetmek icin. Hakem kötümüydü? evet yanlis düdüklermi caldi? evet... gün gelecek baska bir macta bizim lehimize düdükler calabilir. Ki böyle durumlarda cok oluyor. Yönetime yönelik sike davasindan dolayi elestirilerim ayni sürüyor evet o konuda yanlislari oldu susuyorlar...

4. Sonuna kadar katiliyorum ! Gelen gideni aratir

5. Oda dogru arkandayim

Arkadaslar sakin olun 5 Puan fark kapanmayacak fark degil. STSL´de en iyi futbol oynayan takimlarindan biriyiz. Zaman ilerledikce daha iyi oluyoruz. Sadece bize karsi kapanan defansi acmasini birtürlü ögrenemedik bu yönlü calismalar yapmak zorundayiz. elimizdeki kadroyla bu kadarinada sapka #cikaririm ben !
              Mac güzeldi heyecanliydi BJK´li arkadaslar arayip Trabzonun futbolundan dolayi beni kutladi sayenizde cok zevkli mac izledik dediler ve en önemlisi büyük olay olmadan bir mac izledik dediler...
              Onu bunu birakinda protesto etmek istediginiz elestirmek istediginiz birsey varsa Sansal ve saz arkadaslari markusla mustafaya yönelin. Adamlar resmen trabzonu dogradi yerin dibine soktu. Maci izelemeyenler bu yorumlari dinlese sanacakki bjkye boyun egdik top oynamadik mücadele etmedik felan...Halbuki maci domine eden bizdik ama o kalabalik defansi cözemedigimizden dolayi ataklarimizin cogunlugu kesildi. Q7 ve Tolganin sürekli top sektirmesi disinda bjknin fazla hanesine yazilacak bir olay yoktu.

Bu takima helal olsun kaybedilebilecek puan kaybettik, takimimin arkasindayim
              1-Sen bir adamın karsısına gec en sinirli oldugu anda söv ona sonrada deki kusura bakma kasten yapmadım.Bak bakalım neler oluyor
              2-Egemen ve Burak kendini attıkları pozisyonlardan sonra burada o kadar cok elestirildiki sanırım buralara cok sık gelmiyorsun yada bizim taraftarın İstanbul takınını tutanlardan bariz farkını hala anlamamıssın.
              3-Hakem konusunda yazmaya kalksam burada sabahlarız o nedenle o meseleye girmiyorum.
              4-Senol hoca Trabzon icin fenomendir.Bunun aksini kimse söylemez.Biz vefakar insanlarız.Dedimya sen diger taraftar gruplarıyla karıstırıyorsun.Ama her teknik direktor gibi hatalar yaptıgı yada formda olmadıgı maclar olabilir.Buda onlardan biriydi.

Oldum olası carsı grubunu sevmem.Cunku it kopuk serseri esrarkeslerden olusur.Sırf goz boyamak icin sosyal olaylara tepki veriyoruz havası uyandırırlar.Tamamen gosteristen ve goruntuden ibarettir..
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

yapmayin ya valla yapmayin, iyi tamam ben birsey demiyorum daha yanlis gördüm ozaman kalin saglicakla ii geceler herkese

Yok Metin dogru gördün cünkü bende öyle gördüm.Haklisin biraz gercekci olmak lazim ve iyide oynadik yenebilirdik ve biz hak ettik fakat olmadi.Ama hakem genede iyi degildi maci soguttu!

Genede en cok haksizlik bize yapiliyor mesela TFFnin serefsizligi ve Medya! Ama bunu sende biliyorsun!

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim başkandan daha şakacısıda varmış demekki

Bize diyosun ama senin bizden olduğunu düşünmüyorum...Penaltı pozisyonunda nerden bi müdahale var...Ayaklardamı nerde...

Gol pozisyonunda egemene müdahale var ama yerdeyken oda müdahale sayılırsa...Havaya zıplamış vaziyette olsa neyse...Hafif mafif deriz...

Dogru diyorsun renktas cok sakaciyim dimi

Yorum

• Penalti bence dogru cünkü bizimki formadan cekiyor!

Yorum

kardeeeeeeş

kalbin kırılmasın.penaltı değildi.bunu bize verseler hırsız namussuz derlerdi.glowacki normal şarj yapıyor.egemen elektro şok yemiş gibi kendini yere atıyor.egemenin kafaya çıkıp ayakları üzerine düştüğünü görmedim.hep götünün üzerine düşer.onun için sifonu bozmuş istanbulda.o pis sırıtışını unutmayacağım.bizim burak artık adam olmalı.her pozsiyona yırtınmamalı.artık sabırları zorlamaya başladı.iyi futbolcu süper golcu ama daha dikkatli hareket etmek zorunda.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yok Metin dogru gördün cünkü bende öyle gördüm.Haklisin biraz gercekci olmak lazim ve iyide oynadik yenebilirdik ve biz hak ettik fakat olmadi.Ama hakem genede iyi degildi maci soguttu!

Genede en cok haksizlik bize yapiliyor mesela TFFnin serefsizligi ve Medya! Ama bunu sende biliyorsun!
                        Yok abi ya biz sakaciyiz baksana sende gül bana

burda hic kimse konusmuyor Senol hoca oyuncu degisiklini yarim saat önce yapsaydik yenerdik diye bahane hazir hakem suclu hemen, ben hakemin iyi oldunu yazmadim hic biryerde ama o iki karari dogruydu bana göre burda bazi arkadaslar at gözlügle baktiyi icin olaya göremiyor malesef dogrulari

Yorum

• İlk olarak Haçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak bıktım artık bu ''Dostluk'', ''Hoşgörü'', ''Kardeşlik'' ayaklarından.. Şunu artık anlamamız lazım, bizim bizden başka dostumuz yok!.. Nerde o eski Trabzonun Karizması? O karizma azalıyor bu yapılan saçma sapan işler nedeniyle.. Nerde o eski Trabzon kimliği? Kimliğimizde yok oluyor artık hoşgörü, kardeşlik, dostluk vs. derken herşeyi daha çok elimize yüzümüze bulaştırıyoruz.. ve Nerde o eski ''Özel'' Trabzon? 'özel'liğimiz ciddi şekilde azalıyor artık herşeyi içimize sindirir olduk elaleme yüz vere vere.. Yüz verdik artık astar istiyorlar.. Eskiden Trabzonda rakip takım taraftarları takımlarını karşılar mıydı? Eskiden gezebilirler miydi? Bu söyleyeceğim benim kendi özel fikrimdir. Ben 3 istanbul takımı taraftarlarının Trabzonun hiçbiryerinde rahat bir şekilde gezmelerini, takımlarını karşılamalarını vb istemiyorum! Bu faşistlik değil, hoşgörüsüzlük ve anlayışsızlık da değil, çağdışılık asla değil. Kimseye kötü davranalım demiyorum. Kimseye zarar verelimde demiyorum. Tek istediğim artık ''Eski Trabzon'' geri gelsin, o eski hava, eski atmosfer geri gelsin.. Tekrar ediyorum, kimseye zarar verelim demiyorum ama artık kimse bu kadar rahat olmasın, özelliklede 3 istanbul takımı taraftarları artık bu kadar rahat olmamalı, üzerlerinde eskiden baskı vardı kimse formayla sokağa çıkmak şöyle dursun, takımı karşılamaya dahi gidemezlerdi, AYAKLARI TİTRERDİ sokağa adım attıkları andan itibaren.. Ben o Trabzonu istiyorum. Ve o Trabzonu Özlüyorum!..
                          İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Noktasına kadar katılıyorum.
                          bendensiniz, geçen sene az yazmadim böyle yazilar ben hep yaziyorum Türkiye'deki halkin çogunlugu da - Trabzonspor taraftarinin büyük bir kisimi da, çok açik söylüyorum
                          yav sak las ti
                          20.asira girdigimizden beri durum bu malesef, çok açik.....
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Herseyi gectimde her zaman küfür yedigimiz eziklerle maci yan yana izeldik. Bunu hazmedemiyorum iste. Görün bakin ikinci yaridaki Besiktas macinda yine nasil küfür yiyecegiz.

Ayrica Egemen disindakiler Bjknin futbolcusu degilmis gibi bir tutum icerisindeydi taraftar....Birtek o isliklandi...Gecen sene daha farkliydi taraftar...cok degisti...olumsuz yönde...
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Yok abi ya biz sakaciyiz baksana sende gül bana

burda hic kimse konusmuyor Senol hoca oyuncu degisiklini yarim saat önce yapsaydik yenerdik diye bahane hazir hakem suclu hemen, ben hakemin iyi oldunu yazmadim hic biryerde ama o iki karari dogruydu bana göre burda bazi arkadaslar at gözlügle baktiyi icin olaya göremiyor malesef dogrulari
                              Yarim saat önce yapsaydi yine yenemezdik cünkü adamlar 11 kisi defansta üstelik 3 tane stoper ile...
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Penalti bence dogru cünkü bizimki formadan cekiyor!
                                bende ileri geri oynatıyorum akşamdan beri.belkide 50 defa izledim pozisyonu.kumanda elimde bi ileri bir geri.pozisyonda hiç bir şey yok.ne çekme ne itme ne vurma.futbolcu kendi ayağına takılıp düşüyor.hakem bunu gördüğü halde düşüşe aldanıyor.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X