İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Tamam da bu yazdıklarında şaşılacak birşey var mı?İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakin olmak elde degil ki.
Benim tepkimin takim ile alakasi yok. Takimi begendim ve her oyuncumuzu birbirinden cok seviyorum.
Sorun olan sey, fanatik BJK'li olan hakemi böyle önemli bir maca gönderip bizi dogramasina izin verilmesi. BJK bu maci kaybetse yaristan iyice kopacak.
Bu yetmemis gibi de, sanki anlasilmis bir sekilde medyada bizim aleyhimize konusmalar devam ediyor.
Telegol'de Erman, Kaya,...
Maraton'da Mustafa, Markus,...
Ben hakemi de şahsen çok suçlamıyorum ama bu işler hep böyle zaten.
Merak etmeyin, bu sene playoff var. Bizi de bir şekilde bırakılar ilk dörde !!!Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Giyer mi giyer, sonuçta takım karşılamada üstümüze yok.İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJan Mari Sivasspor forması giyer mi ?
Yorum
-
1. sözüm trabzonda kahvehaneleri basan çarşı grubunu içimize sokan saflara. quaresma o hareketi size yaptı bilesiniz.
2. sözüm egemeni alkışlayalım diyenlere. egemen verilmeyen gol sonrası size gülüyordu.
3. sözüm yöneticilere. istanbul takımlarının yöneticileri böyle maçlardan sonra yaygarayı koparıyor. o hakem daha o takımın maçına verilemiyor. sen böyle kabak çekirdeği çitlersen bu fırat denen hakem müsveddesi yine önemli maçta senin maçına verilir. yine puanı alır, götürür.
4. sözüm şenol hocaya laf edenlere. elin oğlu şike yaptığı nerdeyse kesin olan başkanına bile ölümüne sahip çıkıyor. siz bu takımı şampiyonlar liginde gruptan çıkma noktasına getiren hocaya laf ediyorsunuz. sanki her sene kupalarda çeyrek final oynuyoruz.
5. sözüm tffye. zaman daralıyor. iddianame yakında açıklanacak. uykularınız kaçıyor biliyorum ama mehmet ali aydınlar fenerbahçeyi küme düşürmek yine senin gibi bir fenerliye kısmet olacak. kaçarı yok.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJan Mari Sivasspor forması giyer mi ?
işte giyer mi?........

"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
gecmeye gerek yok ,bütün toplari sektikdirdi bugün ve penaltida öyle oldu.Kurtardigi iki pozisyon var birindede topu o atti rakibe.Bugün tolga kötüydü kabul et.İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolganın hatasımı var,Geç bunları arkadaşım adam 4 tane net gol pozisyonu çıkardı. Nereye gol olmuyor,Bizim Burakın beceriksizliği gol bulmamızı engelledi.Tolganın yerinde başkası olsaydı 2 tanesini rahatlıkla yerdıiho istifa.
Yorum
-
..Allah senin ....nı versin,edepsiz çocuk...bence faul hem de cam gibi...İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakıma laf edemem bu maçta,gayet iyiydik bence.Beşiktaş'a da defans yaptılar diye birşey diyemem.Futbol bu,her takım istediği stratejiyi belirler puan almak için.
Ancak hakem triosuna gelince durum değişiyor bende.Fırat Aydınus,o düdüğünün zamazingosunu .....
Verilmeyen golumüze faul diyenin de ayrıca Allah belasını versin.
Egemen'e de söyleyecek laf kalmamış.Kendini yere attıktan sonra nasıl da gülüyor bıyık altından.
Bir de Henrique sanki olmayacak gibi,yavaştan azalıyor inancım......
Yorum
-
Bu defansı ancak uzaktan şutlarla açabilirdik.Ben şut deneyene rastlamadım.Serkanın dışında o da ilk dakikalardaİlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hocaya şu maçta suçlu demek yanlıştır.
Hatalı olduğu maçlar vardır evet,ama bu maç o maç değil.
Takım 9 kişilik defansa karşı oynayabileceğinin en iyisini oynadı...Bu kadar net.beraberliğe gelen bir bjk ve haybeden (ç)alınan iki puan...
Yorum
-
tolga kötüydü demek haksızlık olur,bir beşiktaşkalecisinin rahatlığını düşün ,bir de pozisyon üstüne pozisyon yaşayan tolganın yaşadığı zorluğu. Tamam belki daha ıyı olabilirdi ama yenilgiyi kendısıne mal etmemızı haketmıyor.İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecmeye gerek yok ,bütün toplari sektikdirdi bugün ve penaltida öyle oldu.Kurtardigi iki pozisyon var birindede topu o atti rakibe.Bugün tolga kötüydü kabul et.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum