takım ilk yarıda iyiydi,ikinci yarıda alan biraz dikkatli olsaydı top kaybetmeyip araya pasları atabilseydi hakeme rağmen kazanabilirdik.resmen 8taş bir yan hakem ve bir orta hakemle beraber 13 kişi oynadı.formalite ligin bir maçını oynadık sadece.cl liginde bir üst tura geçerek bizim yerimizin satılık hakemlerin yönettiği lig değilde cl olduğunu herkese göstereceğiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Usta bu takım ilk 4e girmeyecek de kim girecek? Rahat ol ilk 4 bizim için kesin.İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya lille maçı lille maçı , ligi salla diyip duruyorsunuz, ya ligi avrupa kupalarına katılacak düzeyde bitiremezsek seneye ne yapacağız ?
tutturmuşsunuz bi ligi sallayın. allahım ya
Yorum
-
Kendi düşünceniz yok mu? Pozisyonun penaltıyla yakından uzaktan alakası olmadığını, son saniyedeki golümüzde Egemen şerefsizinin şov yaptığını göremediniz mi? Egemen'i alkışlayalım, Egemen üçlü çektirsin diyenler görseydi en azından.
Hakemin Hilbert'i ikinci sarıdan atmayışını? O da mı yok? Fernandes'e, Ernst'e defalarca kart verilmeyişi?
Yapmayın be, yapmayın. 1 puana oynayan, 70'den sonra belki bi gol atarız diyen beşiktaşın temposuna ayak uydurdu Aydınus. 70'ten sonra oyuna iyice ağırlığını koydu. Bu Aydınus'un beşiktaşlı olduğu ve ona rağmen beşiktaşın bunla maç kazanamadığı biliniyordu, sürekli gündeme getiriliyordu. Bu anı bekliyormuş demek ki. Zirveye giden bir Trabzon, hem de Trabzon'da. Tam çökertmelik.
Neyi hazmedemiyorum biliyor musunuz. Buna çomak tutan, UEFA'nın verdiği şampiyonluğu bile alamayan yönetimi.. Şehrin, gittikçe sinmesini.. Bu kadar tepkisiz kalınmasını.
Ağlıyorum ben 1 saattir. Yine sinir krizi geçirdim diyebilirim. Ama biraz sakinleşince düşünüyor insan. Boşa ağlıyorum, boşa çıldırıyorum. Ama işte karşı koyamıyorum. Aşk da böyle bi şey işte. Izdırabını ....yim demişler ya. İşte öyle.En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 22:53.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-

Evt arkadaşlar. Yenilmemiz kötü oldu ama yapacak birşey yok.
Takımımızı yerin dibine sokmayı gerektirecek kadar birşey yok.
Aksayan taraflarımız çok, düzeleceğiz inşallah.
Biz kötü isek, ezik futbolu ile 8 kişi defans yapıp şansa bir gol atan BJK çok daha kötü bir takım. Şans ve azıcık hakem onlardan yana idi.
İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar sakin olalım. Birşey olduğu yok, sadece bir maç kaybettik. Elbette kadro yapımız ve oyun şeklimizle de ilgisi var bunların ama asıp kesmeye gerek yok. Şu uyduruk lig için ne kahrolmaya değer, ne de bu kadar insanları suçlamaya !İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
bence yönetim sesini cikarmak isterde sesini kesdiler , demokrasi dedikleri bu olmasi gerek bence !! ya sus yada sesini keseriz mantigi var tff in !!İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo.c federasyon, serefsiz mhk satılmış adamlar!!!
SESİNİ CIKARTMAYAN YÖNETİM SİZ KİMİN SESİSİNİZ.... SİZ KİMSİNİZ KİMİN ADAMISINIZ
BEŞİKTAŞ MAÇINA BEŞİKTAŞLI HAKEM VERİYORLAR SESİNİZ CIKMIYO ŞAMPİYONLUĞU ELİMİZDEN ALIYOLAR, VERMİYOLAR HALA SUSKUNSUNUZ OYUNCULARI BEDAVADAN VERİYOSUNUZ UMURLARINDA DEĞİL!!!!
Yorum
-
Şenol hoca eleştirilmeyi seven birisi zaten. Doğru yaptığında nasıl övüyorsak yanlışında eleştirmek yanlış değil. Yorgun futbolcular yerine volkan,adrian,heriqe vs daha erken oyuna alınabilirdi. Ayrıca alanzinho büyük takımlar karşısında kesinlikle ikinci yarı oyuna girmeli küçük maçlarda ilk yarıdan itibaren oynatılabilir.GÜMÜŞHANE
Yorum
-
Besiktas bugün benden daha güclü bir takimla oynuyorum dedi ve maca öyle hazirlandi.(Tipki bizim italya da inter le oynadigimiz gibi)Besiktas bugün maci nasil alirdi sansa yada hakemle.Bu sefer hakem sahneye cikti ve maci aldilar.Burda takimi elestirmek insafsizliktir.Takim 10 kisi bile rakibine baski yapti,daha ne yapsinlar.Karsinda kaleciyle beraber 9 tane defans oyuncusu var.Böyle takimlara karsi pozisyon bulmak kolay mi zannediyorsunuz?Tolga bugün hata yapmasaydi bu macta zor gol olurdu.Ayrica ben bu besiktas i rakip olarak görmüyorum,tipki anadolu takimlari gibi fener gs ve trabzon maclarina motive oldular,diger maclarda kaybederler.Biz sampiyonlar liginde var oldukca bu tür problemler yasayacagiz bu gayet normal.Biz bütün enerjimizi Lille macina verelim.iho istifa.
Yorum
-
Adam akıllı bir yorum sonunda.. Ne yazıkki Fırat kansızı gözümüze baka baka macı eziklere verdi.. Tribündekileri uyuttuda ekran basındaki taraftarımız da uyumuş anlaşılan.. İlk yarı bir ara Beşiktaş'ın düştüğü durum adına ben bile üzüldüm kendi yarı alanında 11 ezik... Bu durumda bile Beşiktaş kazanmaya yakın tarafti diyen medyaya inanan taraftarımız varsa bisey diyemiyorum..İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu maçtan sonra bile Alan'dı Halil'di Hoca'ydı mı diyorsunuz?
Hakem geldi, dalga geçe geçe 3 paunı beşiktaşa verdi gitti.
Hem taraftar uyutuluyor, hem yönetim uyuyor.
Şenol Hoca da garibim fazla efendiliğinden sesini çıkarmıyor.
Yorum
-
Tabiki Şenol Hocada eleştrilmez değil ama bu maçiçin eleştirilebilecek bir durumu yok ortada. Oyuncuların bireysel eksikliklerinden kaynaklanan ve hakemin taraflı tutumundan kaynaklı bir yenilgide hocada kusur aramak doğru olmazİlk olarak HIRCINBEY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hoca eleştirilmeyi seven birisi zaten. Doğru yaptığında nasıl övüyorsak yanlışında eleştirmek yanlış değil. Yorgun futbolcular yerine volkan,adrian,heriqe vs daha erken oyuna alınabilirdi. Ayrıca alanzinho büyük takımlar karşısında kesinlikle ikinci yarı oyuna girmeli küçük maçlarda ilk yarıdan itibaren oynatılabilir.
Yorum
-
Takıma laf edemem bu maçta,gayet iyiydik bence.Beşiktaş'a da defans yaptılar diye birşey diyemem.Futbol bu,her takım istediği stratejiyi belirler puan almak için.
Ancak hakem triosuna gelince durum değişiyor bende.Fırat Aydınus,o düdüğünün zamazingosunu .....
Verilmeyen golumüze faul diyenin de ayrıca Allah belasını versin.
Egemen'e de söyleyecek laf kalmamış.Kendini yere attıktan sonra nasıl da gülüyor bıyık altından.
Bir de Henrique sanki olmayacak gibi,yavaştan azalıyor inancım.
Yorum
-
Ne zaman böyle fark beklesek fazlaca zorluk çekeriz maçlarda. Canlı örneklerine şahit olduk bunun defalarca renktaşİlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç endişe etmiyorum sivas maçını farklı kazanacağız
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum