arkadaşlar herşeyi anlayımda tolgaya niye laf söyluyorsunuz adam daha ne yapsın bizim kaleci sektirdi başka kaleciler tutamazdı bile o topları
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Bence en büyük faktör yorgunluk. Bu ayan beyan belli. Sonraki ikinci en büyük faktör de maalesef Şenol hocanın oyuna müdahale etmemesi. Sonra da tüm bunlara rağmen yenilmeyecekken penaltımızı görmeyen (olabilir) ve golümüzü vermeyen fırat aydunus denen dingildir.İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemu mactan beraber yorgunluk mazeret olarak kulanilamaz.. baksana senol günes 85de iki oyuncu degistiriyor..demekki sahadakiler onun gözünde hala yüksek performansda oynuyorHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Hoca nın hatası Halil i oyunda fazla tuttu. Keşke daha önce Halil Volkan değişikliğini yapsaydı, yenik duruma düşmezdik. II olarak da Tolga bugün çok top kaçırdı yine öyle bir pozisyonda penaltı oldu.İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hocaya söven varsa Allah hepsinin belasını versin...
Yorum
-
Ya ALLAH MUHAMMED askına sacmalama biz yalnıs macmı izledik ya !İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya inanın kafayı yiycem,bjk nın penaltısına nasıl penaltı değil dersiniz ya...yüzde 1 trilyon net penaltı,azıcık objektif olalımİstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.
Yorum
-
o zaman luganonunher yaptığı penaltı nasıl bizgözle baktın anlamadımİlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bir de şu var..
Tamam hakem ikili pozisyonlarda kartlarda kıyım yaptı ama penaltı net penaltı kırmızı doğru.
Egemenin top gelmeden 2 saniye önce Glowacki tarafından sağ elle itildiğini bir ben mi gördüm?
Not: Egemeni sevmem yanlış anlaşılmasın..
Yorum
-
sabrede sabrede sabır taşına dönüşcez abi bende oynayacak oynayacak diye bekliyorum ama tık yok devre arasna kadar da birşey beklemiyorum hatta tüm sezona yayabiliriz .İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam kardeşim haklısın. Adrian konusunda çok sabrettim doldum baya ondan oluyor bunlar. Herkesin hata yapmaya hakkı var keşke hepsi Tolga Burak gibi 10 maç işini yapsa 2-3 maç vasat olsa.
ama şu takımın şu oyunu kaybetmesine üzülüyorum acayp moral bozuldu yaBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
He işte bu yorum adam falsolu vuruyo ya o topa vurdurmucan yada defansın donen topu uzaklaştıracakİlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜcüncü golde sektirmesi normal disi birseymi? O topu hic bir kaleci tutamazdi.Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
İtme yok arkadaşım.Bu pozisyonlarda temas kaçınılmazdır.Bunu faul verirsen hiç bir duran topta,kornerde gol olmaz.Eli değmiş olabilir ama egemen o temasla mı öyle uçtu bunu yorumlamak lazım.İtme yok,normal bir temas,yada dokunma var...İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bir de şu var..
Tamam hakem ikili pozisyonlarda kartlarda kıyım yaptı ama penaltı net penaltı kırmızı doğru.
Egemenin top gelmeden 2 saniye önce Glowacki tarafından sağ elle itildiğini bir ben mi gördüm?
Yorum
-
aynen katiliyorum...İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bir de şu var..
penalti dogru
kirmizi dogru
glowacki önceden itti ve egemenin dengesini bozdu...ilk basta bende yanlis gördüm ama az önce pozisyonu tekrar izledim ve karar dogruymus1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Şu 1.50 boyunda olanİlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaydi sor sor
Henrique olabilir mi..
Ya çok heyecan yapıyor ya da bölgesinde oynamıyor.
Var bir sorun sakatlığı geçeli çok oldu çünkü.
Yorum
-
Egemen'e bir filmde başrol verilmeli iyi rol yapıyor.Ayrıca Pektemek'te iyi iş çıkardı düşerek helal olsun.
Antremanda bunlara mı çalışıyorlar.+ bjk nin pozisyonuna penaltı ve kırmızı diyenler yürü gitsinler !
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum