Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ücüncü golde sektirmesi normal disi birseymi? O topu hic bir kaleci tutamazdi.
    Ciddimisin sen yoksa Saka mi bu? tutamazsan da ortaya degil sol veya sag tarafa sektir.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi vasat diyorum kabul ediyorum yanlış yorumladın şöyle diyeyim o mesajda adrian evet vasat oynuyor dedim
      yalnız sonlara dogru demek istedigim şu Burak ve Tolga başarılı sonuç olunca göğe cıkartıyoruz şimdi bu sonuç gelince onlara laf atmayalım dedim
      yoksa kabul adrian benfica ilk mac harici iyi oynamıyor oradaki ofsayt olmayan golü ile manisa macındaki asist i harici bi numara yok maalesef.
      Tamam kardeşim haklısın. Adrian konusunda çok sabrettim doldum baya ondan oluyor bunlar. Herkesin hata yapmaya hakkı var keşke hepsi Tolga Burak gibi 10 maç işini yapsa 2-3 maç vasat olsa.
      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• bu maç bitti
        ne söylesek boş
        ben takımın oyunundan memnunum
        daha da iyi olacağını düşünüyorum
        100 yıllık camia sahaya yenilmemek için çıkıyorsa
        9 kişi ile defans yapıyorsa
        iyi yoldayız demektir

Yorum

• En çok da Henrique'nin performansı beni çok şaşırtıyor.Hatırlayın benficayla oynadığımız 2.maçta sakatlanana kadar çok iyi oynuyordu.O maçta sakatlandı ondan sonra olan oldu.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nerde ele vuruyo kardeşim,benmi yanlış gördüm,hem vursa bile penaltı değil,çarpma,,

o yüzden yaşına veriyorum
            Orda penaltı falan yok, top önce Burak'ın koluna geliyor sonra Toraman ın koluna gidiyor. Ama buz gibi golümüzü vermedi.

Yorum

• sayılmayan golümüze gördükçe çılgına dönüyorum

şerefsiz egemen

Yorum

• İlk olarak Mert Özsarı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Erman , gökmen , ziya hepsi %100 penaltı ve kırmızı kart dedi yazıklar olsun be !!!!!
                ya inanın kafayı yiycem,bjk nın penaltısına nasıl penaltı değil dersiniz ya...yüzde 1 trilyon net penaltı,azıcık objektif olalım
                .....

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  nerde ele vuruyo kardeşim,benmi yanlış gördüm,hem vursa bile penaltı değil,çarpma,,

o yüzden yaşına veriyorum
                  Toraman, Burak’ın elle oynama ve penaltı beklediği pozisyonu da yorumlayarak “Pozisyonda Burak defansın arkasına sızdı ve kademeye girdim, dönerken kolumun birleşik olduğunu düşünüyorum. Burak’ın bir itirazı vardı ama bence pozisyon gayet normal. Penaltı yoktu” dedi.

Üstelik böyle bir aciklama yapmis. Videoda kolu acikta oldugu görünüyor. Ben daha ne diyim.
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• adrian a ne sallıyosunuz adam 10 numara topcu. hem topla gidebiliyor hemde topa cok hakim pas yapabiliyor tabiki bi jaja olamaz ne bekliyosunuz ki

Yorum

• beşiktaşın play ofta olması bizim için avantajdır. o yüzden 3 puan alması sorun değil ama bizim golumuzu vermeyerek bu sağlanmamalı

Yorum

Erman , gökmen , ziya hepsi %100 penaltı ve kırmızı kart dedi yazıklar olsun be !!!!!
                        tabii ki öyle diyecekler, hepsi Trabzon yenilsin diye dua eden adamlar. Allah hepsinin belasını versin...
                        Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Yahu bir de şu var..
                          Tamam hakem ikili pozisyonlarda kartlarda kıyım yaptı ama penaltı net penaltı kırmızı doğru.
                          Egemenin top gelmeden 2 saniye önce Glowacki tarafından sağ elle itildiğini bir ben mi gördüm?

Not: Egemeni sevmem yanlış anlaşılmasın..

Yorum

• İlk olarak highlander tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kaybettik ve çok üzgünüm.Ama ne olursa olsun oyuncularıma hakaret edilmesi çok büyük bir ayıptır.Hele Şenol hocaya...Herkes kendine gelsin lütfen.Lille yenerse şampiyonlar liginde gruptan çıkacak bir takım bu.Eleştirirken bunları gözönüne alalım.Son derece defansif bir takımla oynadık.Olmadı ...Penaltı tartışılır.Sayılmayan golümüz var.Oradaki faul tartışılır.En ufak bir olumsuzluk olduğunda ağzımıza geleni söylüyoruz.Hep destek tam destek.
                            Abi kırmızı kart penaltı yaptıran celustkaya kim kızdı? Hiç kimse... Çünkü adam sahada varını yoğunu ortaya koyup mücadelesini verip oynuyor. Ama eminim ki herkes bu takım için 10 maçta 13 gol atmış buraka bu oyunundan dolayı kızıyordur. Saha kenarında gol yememizi bekleyen hocaya da kızıyorlardır. Kısacası burada görevini yapmayana kızılıyor. Sahada mücadele etmeyene kızılıyor. Bunda yanlış bir şey yok.

Yorum

Onların futbol bilgisine sı...yım...

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O bu değil de kanat oyuncumuz olsa ne olacak ki??
                                Kim kafa vuracak?
                                Kanatlara ne zaman top inse duruyorlar geriye veriyorlar adamlar haklı içeride kafa vurma şansımız yok ki?
                                Yan toplardan kanatlardan tehdidi olmayan takımı da böyle kilitlerler maalesef..
                                Alkışlıyorum bu yorumu.

Bügün en az 10 pozisyonda içerde adam yok diye orta yapmadık. Burak kanatlara gelip top istiyor. Ters kanattaki adam nerede belli değil, Alan zaten yok piyasada...

Orta kessek de birşey değişmezdi bence...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X