Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayır
    umarım iyi futbol oynayarak yeneriz diye duygu temennimi yamıştım
    Ama mantığım maç berabere bitecek diyor onu da ayrıca belirteyim..
    Geçen yıl ki 2 maç da evire-çevire bitmedi onu da söliyim..
    ölümüne trabzon !

Yorum

• Eskiden bi forum kültürü vardı artık bu yok eline klavye geçiren otoriter olduğunu zannediyor dünkü velet akıl vermeye kalkıyor laf atıyor, la sen kimsin.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Mesut AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beşiktaşlı taraftarların maça çağırılması tamam güzel bir davranış ama kendi şehrinde rakip takımın formasını giymen ve rakip taraftarın ise senin sadece atkını takması aciziyetlikten başka birşey değildir....
        bunlar sembolik şeyler arkadaşım amma uzattınız. sonuçta ortada bir pretosto var bejeke taraftarı olsa aynı şeyi yapardı. bunun acizlikle ne alakası var. ha buradaki maça gine gidip istiklal caddesinde yine bağıra çağıra yürüyeceğiz. gene karşılıklı atışmalar olacak. bu işin keyfi burda.

Yorum

• Harbiden forma giymeleri olmamış maçta tatsızlık çıkmaz umarım....
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            alen nerede? alen de Trabzonspor forması neden yok? ne bicim kardeslik bu ? baskanın ıstanbula yaranmaya calısmasına alıstık da taraftarın bu cabaları yurek burkucu ve asagılayıcı. gecen sene sefa denen fenerın yavsagını Trabzonda agırlayan TG lı kardesler o sefa ısımlı yavsagın organıze ettıgı panlartları gorundukten sonra hıc mı anlamadı acaba bu ıstanbullu yavsaklardan dost olmayacanı? bu eylemlerden sonra sokaklarda bjk forması ıle cırıt atan adamlara nasıl tepkı verecek TG lı kardesler? aferım kardes Trabzonda bjk forması ıle kafanıza gore gezebılırsınız mı dıyecekler ?
            futbolda kardeslık muhabbetlerı bos palavra. kardes degıl saygı duyulası delıkanlı rakıp kafıdır
            Geçen sene bizimkiler fb taraftarını trabzonda iyi ağırlayınca rövanşta Sefa reisin tayfası bizi istanbulda en iyi şekilde ağırlamıştır...

Yorum

• Geçen seneki inödüdeki maçta bende vardım.. O yürüyüşte söylenen marşlar..
              Burağın 88 de attığı goldeki yaşadığımız mutluluğu hayatım boyunca unutamam..
              Bu şerefsizler kupa maçında bizle dalga geçmişlerdi horon yaptılar dalga geçerek..
              Sen şimdi bunların formasını giyiyorsun (: birşey demiyorum.. Zaten insanların nasıl karaktere sahip olduklarını böyle zamanlarda anlıyorsun..
              Açıkçası şaşırmadım çok normal çıkarcı insanların böyle davranışlarda bulunmaları!
              Neyse biz eze eze yeneriz inşallah belki birileride ezilir o büyüklüğün altında..
              "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
              Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eskiden bi forum kültürü vardı artık bu yok eline klavye geçiren otoriter olduğunu zannediyor dünkü velet akıl vermeye kalkıyor laf atıyor, la sen kimsin.
                Sen o fotoğrafı gördüğünde "bu ne lan" demedin mi ?

Birileri isim vermeden size hakaret edince atarlanıyorsunuz tabir-i caizse .

Aynısını şimdi sen yapıyorsun ? Söyle de bilelim kimmiş o MAL olanlar ?
                Twitter Adresim

Yorum

• deplasmana gittiğinde tribün liderlerinin kaşkol atkı takasları bir ritüeldir ama forma giyme mevzusu aşırı olmuş gerek yok. sen üstüne düşen olarak rakibini davet etmişsin gel maç izle demişsin yedir yemeklerini içir çaylarını mata tribüne sok izlesinler bindir otobüslerine gönder istanbula ama forma giyme yakışmaz tribün liderine.bence.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçen sene bizimkiler fb taraftarını trabzonda iyi ağırlayınca rövanşta Sefa reisin tayfası bizi istanbulda en iyi şekilde ağırlamıştır...
                    genc fblıler ımzalı

uy ahaa

sıze her yer tava pankartlarını kım organıze ettı ?

bunlardan haberi yoksa neyın reısı o peki?

Yorum

• ciddi olarak söylüyorum

umarım maçta kavga çıkar

ve yine umarım Jan denen reklam yıldızı üzerindeki bjk formasını çıkarmayı unutur da arada onu da kaynatırlar....
                      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hepinize ayrı ayrı yazamıyorum hiç kusura bakmayın Bmn çok değişti, önceden böyle değildi mal doldu resmen bu forum.
                        Neden? Hangi yorumu begenmedin?

Sehirinde Trabzonspor formasindan baska forma görmek istememek mi bizi mal yapiyor?

Yorum

• Her neyse...
                          Geçen sezon ki maçta İnönü'de 2.golü attığımızdaki sevincimi hayatım boyunca unutamam tribünde olup golle birlikte kendimden geçmemi bir daha kolay kolay yaşayacağımı sanmıyorum gerçekten müthiş bir duyguydu.Bunda bir etken de Bjk öne geçince taraftarlarının dalga geçmesi,küfürleri vs...
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• avni aker 'e geldiklerini umarım anlar beşiktaş futbolcuları...
                            Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• iyiki gurbetteyim.iyiki böyle reklamcı, siyasilerle içli dışlı, TSye yakışmayan işler yapma peşinde olan gruplar olmuyor benim gittiğim deplasmanlarda! resmen utandım ya.bi bjkli arkadaşım çıksa bunları yüzüme vursa düşeceğim hale bak.

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                genc fblıler ımzalı

uy ahaa

sıze her yer tava pankartlarını kım organıze ettı ?

bunlardan haberi yoksa neyın reısı o peki?
                                2 maçında havası farklıydı..Adamlar bizi maç öncesi çok iyi ağırladımı ağırladı..Statta onlarda küfür etti bizde küfür ettik..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X