BJK taraftarı stadın neresinde olacakmış?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Yok üstünde BJK forması olan...İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukarda besiktas atkisi acan meshur tg lideri jan abi mi?Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Yok ab resimde soldan ayakda olan 2. cisi BJK formasini giyen eleman...İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukarda besiktas atkisi acan meshur tg lideri jan abi mi?
Yorum
-
Yere çökmüş yeşil formalı elemanın solundaki Beşiktaş formalı Jan Mari..İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukarda besiktas atkisi acan meshur tg lideri jan abi mi?
Yorum
-
Hic caktirma ben de gecen sezon fb macinda fenerin stadinda fb beresiyle maci izlemistim.İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok üstünde BJK forması olan...
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Hadi oraya hadi girdiler de güvenlik müdahale etmeyecek mi?İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşam kale arkasında Siyah-Beyaz kaşkol şov olursa hiç şaşırmayın!Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Akşam siyah-beyaz, bordo-mavi tezahüratı da yapar bunlar kardeş kardeş geçinirler.Yapar mı yaparlar...En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 13:51.Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Abi onu hir nebze anlarim ama kendi evinde rakibin formasini "gönullu" giymekde ne demek...İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHic caktirma ben de gecen sezon fb macinda fenerin stadinda fb beresiyle maci izlemistim.
Deplasmanda insan cekindiginden dolayi sevimsiz hareketler yapar ama kendi evinde yapmamali bence...
Yorum
-
BJK forması giy iyi gelir..İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMidem bulandı yemin ederim .
Hey Allah'ım ne hallere düştük.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum