İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Hay sizin TG'nize de GG'nize de arkadaş... Maçın önüne geçmeye ne kadar da meraklı insanlar, topluluklar var.. Az bi susun da susun kardeşim.
Dağıttıracaklar illa bana tribünleri grup murup kalmayacak.
Maça gelince biz yorgunuz onlar daha diri.. Ama fizik gücümüz en kötü haliyle bile Beşiktaş'tan daha iyidir. Kazanacağız inşallah.
Yorum
-
Baba sinirlendi.Sakin ol kanka.İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHay sizin TG'nize de GG'nize de arkadaş... Maçın önüne geçmeye ne kadar da meraklı insanlar, topluluklar var.. Az bi susun da susun kardeşim.
Maça gelince biz yorgunuz onlar daha diri.. Ama fizik gücümüz en kötü haliyle bile Beşiktaş'tan daha iyidir. Kazanacağız inşallah.
O değil de gerçekten olmadı bu davranış bence.Ne kadar örnek bir davranış olsa da ben Trabzonsporluyum.İstemem böyle şeyler.Trabzon dendi mi deplasmana gelinmeye korkulan bir şehir olarak bilinsin isterim.Şuan birlikte yemek yiyorlarmış bizim taraftarla Bjk taraftarı istemem ben açıkcası böyle şeyler.Demiyor muyduk her zaman her yerde Antistanbul diye?Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaba sinirlendi.Sakin ol kanka.
O değil de gerçekten olmadı bu davranış bence.Ne kadar örnek bir davranış olsa da ben Trabzonsporluyum.İstemem böyle şeyler.Trabzon dendi mi deplasmana gelinmeye korkulan bir şehir olarak bilinsin isterim.Şuan birlikte yemek yiyorlarmış bizim taraftarla Bjk taraftarı istemem ben açıkcası böyle şeyler.Demiyor muyduk her zaman her yerde Antistanbul diye?
Bu da onun için yapılıyor..Yakında gidecek deplasman kalmayacak..
Yorum
-
Ben hiç bir Trabzonsporlu kişinin İstanbul forması giymesini olumlu bulmam değil BMN'li Babam olsa iğrenç bir olay kendi adıma..İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi bu forumda TG'nin davranışına genel tepki nedir ? Hayır Bmn yapsa çok güzel olay olurdu muhtemelen
bence samimiyeti gösterecek çok önemli adım eğer başarılabilirse.. ters tepme olasılığı da yok değil..
Yorum
-
..aynen ya...ben grup murup bilmiyom..şu takıma verilebilecek en büyük zarar Taraftarın birbirine düşmesidir...takıma negatif etkisi olur...varsın bir grup akp yalakası olsun,varsın diğeri akp düşmanı olsun...bize ne...tribünde takıma desteğini verip,güzel organizasyonlar yapsın da şahsi düşüncesi beni alakadar etmezİlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHay sizin TG'nize de GG'nize de arkadaş... Maçın önüne geçmeye ne kadar da meraklı insanlar, topluluklar var.. Az bi susun da susun kardeşim.
Maça gelince biz yorgunuz onlar daha diri.. Ama fizik gücümüz en kötü haliyle bile Beşiktaş'tan daha iyidir. Kazanacağız inşallah......
Yorum
-
Yukarda besiktas atkisi acan meshur tg lideri jan abi mi?İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaşlı Jan Mari
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Hic sorma bende bunu elestircekdim, hersey iyi hosda biraz abartmadilarmi...?İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaşlı Jan Mari
Misafir edersin beraber mac izlersin ama rakibin formasini kendi evinde giyinmekmpek mantiksiz oldu...
Neyse maca donecek olursa tempol bol pozisyonlu bir mac bekliyorum ust olmamasi benim icin surpriz olur ins kazanan taraf biz oluruz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum