Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne yaptık da havalanıyoruz acaba? 15 puan farkla lider falan mıyız? Taraftar iddialı olunca havalanmak mı oluyor bu?

Futbolcular ve Şenol Hoca ne yapacağını, nasıl ciddiye alacağını biliyordur, merak etmeyin. Taraftar korkunca takım daha iyi top oynamıyor.
    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Bobo yok sükür. Adam her seferinde atiyordu ya.
      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne yaptık da havalanıyoruz acaba? 15 puan farkla lider falan mıyız? Taraftar iddialı olunca havalanmak mı oluyor bu?

Futbolcular ve Şenol Hoca ne yapacağını, nasıl ciddiye alacağını biliyordur, merak etmeyin. Taraftar korkunca takım daha iyi top oynamıyor.
        ibb hani şu bir maç öncesinde interi yendiğimiz ve öncesinde bu yorumları okuduğumuz maç. ne gariptir ki senin gibi yorum yapanlarda vardı.. herşeyi bilen taraftar içimizi rahatlattın.

Yorum

• Yaz Burak yaz!

7

Yorum

• insallah 7-0 aliriz

Yorum

• Beşiktaş ile ligde oynadığımız maçlarda üstünlüğümüz bulunuyor fakat gol olarak bjk çok daha üstün. Nedenide farklı yenilgilerimiz. gs ye fb ye bile yok o kadar farklı yenilgilerimiz. İyiki hatırlamıyorum o zamanları

Yorum

• İlk olarak türkiyem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                insallah 7-0 aliriz
                ohayok artık lebron james

bence burak'ın macı olur ayrıca alem taraftar görecek Egemen'in canları sağolsun demesine jet hızıyla onunla ilgili tezahürat olmayacak jesti cok güzel herkes taraftar tepki verecek ayakları yapıyordu bu güzel davranış

maçı 4 0 alırız bence bjk quaresmaya bakacak yine muhtemelen bizde onu halil serkan ile kitleriz malum Halil adam her türlü savunmayı yapyor macta ya gözlerim yaşarıyor onu defansta görünce
                ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Ayaklarımız yine yere basmıyor gene fark muhabbeti....
                  "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                  "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• 4-0 5-0 6-0 7-0'lar havalarda uçuşuyor maşallah. Yahu önceki sayfada da yazdım. Bu sene 3 farklı galibiyetimiz bile yok ne bu yorumlar yakışıyor mu bize...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• güzel futbol olsun, inşallah hak ederek kazanır yolumuza devam ederiz...
                      Bordo Mavi...

Yorum

• Kazanmalıyız bu maçı, ben takımıma inanıyorum. Alacağız inşaAllah üç puanı!
                        YOU'LL NEVER WALK ALONE
                        OKlahoma City Thunder

Yorum

• La o klip ne öyle.. Allah'ım Allah'ım.

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ibb hani şu bir maç öncesinde interi yendiğimiz ve öncesinde bu yorumları okuduğumuz maç. ne gariptir ki senin gibi yorum yapanlarda vardı.. herşeyi bilen taraftar içimizi rahatlattın.
                            Hale bak yahu. Canımsın. Ben 5-0, 6-0 kazanırız yazmadım ama yine de sorumluluğu üstüme alıyorum. Yenemezsek benim suçum arkadaşlar. Terbiyesiz ben.
                            En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 26.11.2011, 19:26.
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Aurelio oynayamıyor dendi ama kafileye alındığına göre çok ciddi bir sakatlığı yok. İnşallah Fernandes yerine o oynar...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yenileceğiz dersek kazanacağız yani.
                                Genelde bu forumda rahat kazaniriz söylemleri oldugu zaman puan kaybettik,isimiz cok zor dendigi zaman kazandik.

Her zaman temkinli olmak gerekiyor ama sunu rahatlikla söyleyebiliriz:Besiktasi yenmemiz sürpriz olmaz.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X