içimde bir his var 1-0 yada 2-1 yeneceğiz gibi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Ortada bir oyun olacak ve golü atan maçı alacak gibi sanki. Umarım 86 da gelir o gol ve 3 puanı alırız kargalardanİlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiçimde bir his var 1-0 yada 2-1 yeneceğiz gibi
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Fernandes oynayacak diye üzülüyorsunuz ama.
Adam kaç maçtır oynamıyor. Fiziksel olarak hazır değil. Onun yanında büyük ihtimalle toraman oynayacak dedi atakan kurt.
Toraman da oynamıyor ne zamandır. Simao büyük eksiklik.
Hazır olmayan oyuncular, veli, necip, simao ve aurelio'nun eksikliği, quaresmanın parasını alamaması vs..
İbre tamamen bize dönük.
Yorum
-
Evet doğru küçük maçlarda 5 büyük maçlarda 10 tl toplanarak kombine havuzu oluşturuyoruz.bi daha ki sene parayı peşin ödeyerek kombinelerimizi alacağız Ayrıca toplanan o paralarla polar, atkı ,deplasman ve bazı yardım kuruluşlarına(cami,tribünde durumu olmayanlar,fakirler) yardım gibi şeyler yapıyoruz..
Gönüllü muhasebeci varsa yardımlarını bekleriz ,muhasebemizi tutmak isyenler var gibi
Yorum
-
Öncelikle hiçbir isim, kurum, kuruluş adı vermeden yazdığım mesaja posta koyar gibi cevap yazıyorsun, cevabında sorduklarına cevap verdiğimde de Metin Abi olmasa görürdünüz siz minvalinde cevaplar yazıyorsun..İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilmediğim konularda konuşmam rahat ol sen..biletlerin taraftar gruplarında olduğunu edonezyadakiler biliyor da siz bilmiyormusunuz...
Bu arada merak ettiğiniz bişe varsa Metin abiye sorun anlatsın size geen hafta herşeyi onla konuştuk çektiğimiz sıkıntılarıda biliyor yaptıklarımızı da ..Burda bu kadar sabırlı olmamızın nedenı de Metin abiye olan saygıdır ..bunu herkesi iyi bilsin..
Kendi adıma sabrınızı sınayacak ne yaptığımı ve sabrınız taşarsa ne olacağını çok merak etmekteyim. Metin Abi'ye sordun mu siz madem tribün grubu değilsiniz ne yapacaksınız bileti diye? O da anlattı mı sana BMN'ye yapılan şerefsizliği?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Colman Ve Zokoraya bağlıyız.Özellikle Colman Kayseri ya da İnter maçlarındaki performansının yarısını oynarsa kazanma ihtimalimiz yüksek.Rakipte en çok çekindiğim oyuncu Ernst.2009 ta Avni Akerde Umut&Gökhan A.Ş.ile 15 e yakın gol kaçırdık.O maçta 50 adet saç telim gitmiştir unutamıyorum..Ernstin uzaktan golü ile 1-0 öne geçtiler..Son dakikalarda 2 yaptılar...O maçta çok günaha girmiştim.
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Çok zor maç.Hayırlısı
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
......................................tolga
celu.............garay.......................glow...............cech
.................................zokora
..................colman.......................alan
serkan............................................................halil
.....................................burak
%100 kadroBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
Egemen'e küfür edilmemeli ama tepki olması şart. Yoksa yarın bir gün diğer yerliler rahatça 3 kücüklere gidebilirEn son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 26.11.2011, 12:39.
Yorum
-
Gemisini Terkeden Kaptan egemen !
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafından Düzenlenmiştir.
» Mesajın forum kurallarına uygun olmadığı tespit edilmiştir (Genel Kurallar).
» Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajları düzenleme ve silme hakkına sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Gerekli durumlarda itirazlarınız için: bordomavi@bordomavi.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum