Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnter maçındaki futbolu bu maçta oynayabileceğimizi düşünmüyor olmakla beraber o futbolun karşısında durabilecek takım olabileceğini sanmıyorum.
    Bu maçta ideal kadroyla çıkıp, Sivas maçında ciddi bir revizyon bekliyorum.

Yorum

• burak burak burak

3-1 alırız

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tamam beyler valla yeter. Egemen'le oynamayacağız Beşiktaş'la oynayacağız. Futbol konuşan yok mu

Volkan, Henrique ve Adrian yine yedek başlayacak 11'i bozmayacak sanırım Hoca.

Beşiktaş'ın tahmini 11'i:

--------------------Cenk--------------------

Toraman----Sivok------Egeymen--İsmail

--------------Ernst-------Fernandes--------

Hilbert----------------------------Quaresma

------------Pektemek----Almeida-----------

Eksiklerin ardından en mantıklı bu kadro çıkıyor Beşiktaş'ta. Hilbert'i yine bek oynatıp açıkta Holosko'ya veya onun yerine ileride Edu'ya şans verirse bizim için avantajlı olur diye düşünüyorum. Orta sahaları zayıf kalacaktır. Bu haliyle de orta sahalarına ciddi bir üstünlük kurabilmemiz gerekiyor. Yedekte de sonradan orta sahaya sokabilecekleri bir Burak Kaplan'ları, belki bir Ekrem Dağ'ları var.

Savunmada her maçta olduğu gibi yerleşmişken dalıp gitmemeliyiz. En azından şu ceza sahasının oralarda adam kısa pası yaptığında herkes topa koşmasın bir adam da pası atan adamla birlikte koşsun yani. 1 oldu 2 oldu, 3 olacağını sanmıyorum. Inter maçındaki gibi inanmış, isteyen bir Trabzonspor olacak sahada. Beşiktaş da ne kadar isterse istesin, Avni Aker'de şu şekilde karşımızda durmaları gerçekten zor. Yeter ki oyna Trabzonum. Kalecileri, direkleri yıldız etmeden 3 puanı al.. Temiz olsun.

Açıkçası bende bu kadro ile çıkacaklarını düşünüyorum . Serkan-Colman-Zokora ortasahasına karşı koyabileceklerini ise hiç düşünmüyorum. Hele hele hafta içi İnter maçını oynamasaydık çok daha rahat bakardım maça. Quaresma'nın Celustka karşısında hiç şansı yok. İsmail'in kademe hatalarını ve Quaresma'nın vurdumduymazlığını baz alırsak sağ kanattan Serkan-Celustka ikilisi orayı otoban yapabilirler. Almedia ise tam Giray'a göre bir forvet şahsen. Ağır ve çok fazla koşu mesafesi olmayan. Canımı tek sıkan Pektemek. Glowacki'de onu tecrübesiyle etkisizleştirirse sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
        Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak DoxuqanACAB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beşiktaş'ta sakatlık şoku!
          Siyah-beyazlı takımda Necip ve Veli'den sonra sakatlıkları nedeniyle Simao ve Aurelio'nun da Trabzonspor maçında oynayamayacağı açıklandı.
          Bu iyi oldu..
          Ortasaha nası olacak Beşiktaş'ta merak etmekteyim..
          ölümüne trabzon !

Yorum

• ben bol gollü ve zevkli bir maç bekliyorum nedense?

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kendiniz söylemiyormusunuz ki biz tribün grubu değiliz napacaksınız ki bileti,ayrıca bişeleri ima ederek bide parasıyla bilet verilmiyo diyosunuz gruplara alınan biletler bedava mı alındı kulup babasının hayrına mı verdi o biletleri..
              * Tribün Grubumu olmak lazımmış bilet elde etmek için , ben Trabzonspor taraftarı olmak yeterli zannediyordum
              * Yanlız bu arkadaşların sürekli mesajlarında tehdit yapmalarınada hastayım , biliyorum sürekli Trabzonda ve kalabalık olmanız size bir hava yaratmış , ama bende bir atasözüyle konuyu pekiştirmek isterim El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu kaya zannedermiş..
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• 3-0 biter .

Yorum

• İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Açıkçası bende bu kadro ile çıkacaklarını düşünüyorum . Serkan-Colman-Zokora ortasahasına karşı koyabileceklerini ise hiç düşünmüyorum. Hele hele hafta içi İnter maçını oynamasaydık çok daha rahat bakardım maça. Quaresma'nın Celustka karşısında hiç şansı yok. İsmail'in kademe hatalarını ve Quaresma'nın vurdumduymazlığını baz alırsak sağ kanattan Serkan-Celustka ikilisi orayı otoban yapabilirler. Almedia ise tam Giray'a göre bir forvet şahsen. Ağır ve çok fazla koşu mesafesi olmayan. Canımı tek sıkan Pektemek. Glowacki'de onu tecrübesiyle etkisizleştirirse sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
                  Şöyle bir şey de var. Son zamanlarda hiç 2'li orta sahayla oynamadı Carvalhal. Ya böyle başlayıp sistem değişikliğine gitmek zorunda kalacaklar, ya da Pektemek'i Galatasaray maçındaki gibi kenarda bekletip orta sahaya Ekrem'i veya daha çok açık olarak bildiğimiz Burak Kaplan'ı koyacaklar. Ekrem'in daha önce orta sahada, ön liberoda görev almışlığı var, Toraman'ın bile var. İkisini birden başlatıp aynı sistemle de devam edebilirler. Hatta şuan bu bana daha mantıklı geldi. En büyük problemleri ise, kenarda orta sahaya katkı sağlayacak kimsenin bulunmaması olur.

--------------------Cenk-----------------------

Toraman----Sivok-----Egeymen------İsmail

--------------Ekrem------Ernst----------------

Hilbert-----------Fernandes---------Quaresma

--------------------Almeida----------------------

Alanzinho'nun yerine Adrian'la başlama fikrine tamamen katılıyorum.. Hatta elimde olsa bu maçta Volkan'ı da 11 başlatırım ben. Kimin yerine işte, orası problem. Büyük olasılık Inter maçındaki 11'le başlayacak Hoca zaten. Ama Cech Mersin maçında çok kötüydü. Halil de çok kötüydü. 2'si de Inter maçındaki gibi olacaksa aynı 11 kabul.. Bi Alanzinho, Adrian değişikliği yapılabilir ama Alan da formda..
                  -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• 7-0 alırız.......

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      3-0 biter .
                      Bu sezon herhangi bir takıma üç fark atamazken bu yorum gerçeklikten uzaklaşarak biraz duygusala kaçmıyor mu? BJK belki ligin zirvesinde olmayabilir ama büyük maç motivasyonu ile çıktıkları FB ve GS ile berabere kalıp Bursa'yı deplasmanda yendiklerini de unutmayalım...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu sezon herhangi bir takıma üç fark atamazken bu yorum gerçeklikten uzaklaşarak biraz duygusala kaçmıyor mu? BJK belki ligin zirvesinde olmayabilir ama büyük maç motivasyonu ile çıktıkları FB ve GS ile berabere kalıp Bursa'yı deplasmanda yendiklerini de unutmayalım...
                        içimden gecen skoru yazdım sadece. . Ya da şöyle söyleyeyim beklenenden kolay bi maç olacak

Yorum

• Mustafa yumludan gol bekliyorum , artık gelenekselleşsin istiyorum her beşiktaş maçında atsın bir tane.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mustafa yumludan gol bekliyorum , artık gelenekselleşsin istiyorum her beşiktaş maçında atsın bir tane.
                            Baba yok ya..
                            Bizim kaleye falan atar..
                            Aman Allah Korusun..
                            Kimin kontenjanından oynuyor anlamadım gitti..
                            Doğru dürüst bir müdahalesi yok,stoper özelliği kaç tane var bu adamın bilmiyorum..
                            Tayfun Cora gibi bişe olur ilerde..
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Baba yok ya..
                              Bizim kaleye falan atar..
                              Aman Allah Korusun..
                              Kimin kontenjanından oynuyor anlamadım gitti..
                              Doğru dürüst bir müdahalesi yok,stoper özelliği kaç tane var bu adamın bilmiyorum..
                              Tayfun Cora gibi bişe olur ilerde..
                              "Trabzon şehri Türk futboluna futbolcu dağıtan büyük bir futbol fabrikasıdır" sözünün antitezi. Hani gören der ki bu şehrin alt yapısından bu çıkmışsa burdan topçu almayalım aga.

Hayır gayetde eleştireceğim ama önümde izbandut gibi tolga örneği var hiç birşey diyemiyorum , bir gün puyol gibi pique gibi birşey olacak yine bir özür yazısı niyetine Yamulttun Beni Yumlu başlıklı yazı yazacam ondan çekiniyorum , onun için mustafa candır , canandır , atacak yine golünü her zaman ki gibi
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Trabzon şehri Türk futboluna futbolcu dağıtan büyük bir futbol fabrikasıdır" sözünün antitezi. Hani gören der ki bu şehrin alt yapısından bu çıkmışsa burdan topçu almayalım aga.

Hayır gayetde eleştireceğim ama önümde izbandut gibi tolga örneği var hiç birşey diyemiyorum , bir gün puyol gibi pique gibi birşey olacak yine bir özür yazısı niyetine Yamulttun Beni Yumlu başlıklı yazı yazacam ondan çekiniyorum , onun için mustafa candır , canandır , atacak yine golünü her zaman ki gibi
                                * Hakikaten öyle Ama Mustafa deyince ne bileyim imkansız gibi ama olurmu acaba
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X