ne Q7 ne de simao... gs maçında almeyda nın oyununu çok beğendim. bence bizi sıkıntıya sokarsa almeyda sokar. bu adama dikkat etmemiz lazım. maçtan önce egemen ve burak birbirlerine sarılacaklar. siz protestodan bahsediyorsunuz. giden gitmiştir. ayrıca egemen ve burak ı karşılıklı izlemekte zevkli olur...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Egemenin bize nasil geldigi belli. Biz bursayla oynarken onlar egemene küfür ediyordu bizde egemene sahip cikiyorduk. Simdi egemen nasil bize geldiyse öyle de besiktasa gitti. Biz simdi egemene küfür edersek bursalilardan ne farkimiz kalir? Egemene birsey yapilmamali. Asil küfürü Selcuk hakediyor.Rüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
-
* Arkadaşlar haklı bence , takıma desteği bırakıp rakip oyunculara küfür etmeliyiz , bu takımımızı ateşler ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Burdan sallamiyorum.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Öyle Almanyadan sallama gel sen düzelt o zaman , daha ne nedir bilmiyorsun herkes günü kurtarmanın peşindeymiş , sen daha olduğun yerde neler oluyor ondan haberin yok , sana derdini anlatamayan BMN başka gruplaramı dert anlatıcak...
Kendi agizinla söylüyorsun.
Bir kurulus düsün, üyesine bile derdini anlatamayan, cevresindeki kurusluslara derdini anlatamayan, zamanla düzelir diyen bir kurulus.
Simdi ben bu kurulusu elestirdigim zaman, sallamak mi oluyor?
Burda tabi ki yikici bir elestiri yapmak istemiyorum, yani sallamak istemiyorum. Diyorum ki, madem bir derdimiz var, e o zaman neden oturup anlasmaya calismiyoruz? Kac milyon taraftari olan takimlar beceriyor ise, biz neden beceremeyelim?
Ben BMNye "sen ise yaramazsin, susun, busun demiyorum", elindeki gücü gruplari birlestirmesinden yana kullanmasini istiyorum. Cok mu sey istiyorum?En son leavemealone tarafından düzenlendi; 26.11.2011, 02:08.
Yorum
-
* Sen eleştiri yapmıyorsun , diyorsun ki bilet dilenme isteğiniz neden aynen böyle yazmışsın , pardon kim neyi dileniyor .İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdan sallamiyorum.
Kendi agizinla söylüyorsun.
Bir kurulus düsün, üyesine bile derdini anlatamayan, cevresindeki kurusluslara derdini anlatamayan, zamanla düzelir diyen bir kurulus.
Simdi ben bu kurulusu elestirdigim zaman, sallamak mi oluyor?
Burda tabi ki yikici bir elestiri yapmak istemiyorum, yani sallamak istemiyorum. Diyorum ki, madem bir derdimiz var, e o zaman neden oturup anlasmaya calismiyoruz? Kac milyon taraftari olan takimlar beceriyor ise, biz neden beceremeyelim?
Ben BMN "sen ise yaramazsin, susun, busun demiyorum", elindeki gücü gruplari birlestirmesinden yana kullanmasini istiyorum. Cok mu zor bir sey?
* Diyorlar ki BMN tribüncü değil ,eyvallah , peki kim tribüncü , buyrun tribünlerin hali ortada.
* Bir sürü sosyal sorumluluk organizasyonu yapıldı burda haberiniz varmı hiç girip baktınızmı , Seçim zamanı partilerden gelen reklam tekliflerinin miktarını biliyormusun ,Pankartlar yapıldı asıldı o sizin grup dediğiniz insanların zoruna gitti indirin dediler.
* Hiçbişey bilmiyorsunuz , bunları nedenmi anlatıyorum , ben burda bulunduğum süre içersinde Trabzonspor için işini , ailesini ,zamanını geride bırakan insanlar gördüm , sadece Trabzonspora hizmet için , kusura bakma birader Seçim zamanı Ampül tişörtü giyen adamların ayağına gitmem ben...(Son cümlem beni bağlar)Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ben bilet dilenme isteyiniz var demedim. Dediklerim orda, oku bir daha istersen.
Ben bir olmaktan bahsettim, sen ise bilet olayindan girdin. Ben ne diyorum, sen ne diyorsun. Bilet olayinda hakli olabilir BMN ki haklidir, ama bu benim dediklerimle ne alakasi var? Yani BMN ye bilet verilseydi, parasiyla, tikir tikir miydi her sey? Tek sorunumuz bilet mi oldu?
Ben BMN tribüncü degil demedim, diyen olduysa bilmiyorum. Burda ben senden daha iyiyim oyunu yapmiyoruz. Gene en cok taraftar gruplari destek cikiyor takimina. Ama ben diyorum ki, bu destek bin kat daha fazla olur, eger tek bir grup olursturabilirsek.
Evet, tüm sosyal sorumluluk organizasyonundan haberim var ki zaten kendimde katilimciyim. Ben BMN yi o yönde elestirmedim ki zaten, ne alaka?
Ayrica son cümle icin bir sey sormak istiyorum. Konu Trabzonspor olsa bile gitmez misiniz o kisilere? Size ne kaybettirir? Onlarda aynisi derse "bende ok isareti olan adamlarin ayagina gitmem", digerleride ayni seyleri söylerse, bu nereye varir?
Hani en önemli olan Trabzonspordu? Aynen dedigim gruplasmayi tarif ediyorsun.
Yorum
-
Aynen ya 8taşlılar ortalarda dolanıyo işte yencez sizi gömecez filanİlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu istanbul takımlarına hasta olyorum. bunları yendikmi birkaç haftalık gıdamı alıyorum. bugün trabzonu yeneriz diyen beşiktaşlı bir arkadaşa öyle bir güldümki o bile kızardı. dediğine pişman oldu inşallah mahcup olmayız
Hepsine telefon numaramı bıraktım arayın muhabbet edelim maçtan sonra diye bakalım arayabilecekler mi
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Kendiniz söylemiyormusunuz ki biz tribün grubu değiliz napacaksınız ki bileti,ayrıca bişeleri ima ederek bide parasıyla bilet verilmiyo diyosunuz gruplara alınan biletler bedava mı alındı kulup babasının hayrına mı verdi o biletleri..İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN'ye parası ile bilet verilmiyor!
Uyandırayım!!!
Yorum
-
simao ve aurellio yok bizim maçta3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum